Australsky ovčák - Krytie, PP

Ponúkam na krytie chovného psa plemena austrálsky ovčiak ESCOBAR - KATI-VLČÍ MAK Meno: ESCOBAR - Kati vlčí mak Junior Šampión krásy Slovenska Kandidát na šampiona krásy Slovenska, 2xCAJC, 2xCAC, 3x Res.Cac Sire: Jewel from secret Puella Fera Dam: X-Raven Kati-vlčí mak DOB: 09.08.2021 Red tri Výška:55cm/váha 25kg NBT HD: A/A ED: 0/0 DOV clear 2023 Vyšetrenie očí - čistý Skus: plnochrupý, nožnicový D... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Austrálsky ovčák - Krytie, PP
Ponúkam na krytie chovného psa plemena austrálsky ovčiak DANTE IN LOVE BLOSSOM ORANGE Meno: DANTE IN LOVE BLOSSOM ORANGE (DANI) Kandidát na junior šampión krásy Slovenska Kandidát na junior international šampion, Club Winner KCHMPP Slovensko, Kandidát na šampiona Slovenska, 2xCAJC, CACIB-J, Res.Cac Sire: BÉĎA SRDCOVÉ ESO Dam: BUBBLE IN THE AIR BLOSSOM ORANGE DOB: 31.05.2022 Blu merle Výška:55cm/váha 25kg NBT HD: A/A ED: 0/0 DOV clear Vyšetren... (více v detailu)
AUSTRALSKÝ OVČÁK bez PP
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Z důvodů útoků ve smečce, prodám menší, 6 tiletou fenku AU. H... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Australský ovčák s pp
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme štěňátka z chovatelské stanice Cheerful Pack – dokonalí společníci do vašeho života! Máme k dispozici výjimečný vrh po nadstandardně testovaných rodičích! Otec štěňátek, Maverick, je importovaný z Kanady a oba rodiče mají RTG a DOV čisté. Zdraví a vitalita štěňátek jsou naší prioritou, a proto dbáme na jejich důkladnou přípravu do života. Štěňátka jsou již 3x odčervená, očkovaná, č... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Australský ovčák s PP
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Cheerful Gold zahajuje výběrové řízení nových paníčků pro naše fluffy štěňátka. Náš vrh C se narodil 30.8.2024 a máme k dispozici 2 holčičky (red tricolor) a 1 chlapečka (red merle). Všichni se narodili s dlouhým ocáskem, který mají kupírovaný. Jedná se o zahraniční spojení Cherry (import Francie) a Paddy (import Rusko), oba mají milé povahy, jsou typičtí představitelé plemene, mají silnou stavbu těla, jsou zdravotně testovaní s nejlepšími výsledk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
štenátka s PP Velký Švýcarský Salašnický Pes
Prijímame rezervácie na šteniatka z chovatelskej stanice z Fajnova, Nova Bana, Veľký švajčiarsky salašnícky pes, narodene 19.7.2024. Odber ihneď. Šteniatka sú chované v domácom prostredí na malej rodinnej farme, medzi deťmi a inými zvieratami. Do nových rodín pôjdu očkované, odčervené, začipované s pasom a štartovacím balíčkom. Chovatelský servis a poradenstvo je samozrejmý. Rodičia sú excelentní so skvelou povaho... (více v detailu)
Australský ovčák s PP
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáme milující domov pro velmi kontaktní a veselá štěňátka australského ovčáka s PP. Narozená 5.8.2024, k odběru po 4.10. a všichni jsou bez ocásku. Štěňátka vyrůstají v rodinném prostředí a jsou zvyklá na děti. Dva blue merle pejsci jsou vhodní jako kamarádi, parťáci pro sport, případně i na výstavy, ale nejsou podmínkou. Další bla... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Australský honácký pes s PP
Chovatelská stanice Billabong Heeler. Nastal čas, aby šli kluci do nových domovů. Už to nejsou mimina, ale pořádní kluci, na kterých už jsou vidět jejich kvality a hlavní povahové rysy. Callan a Cyrill vyrůstají na farmě u Jindřichova Hradce, ve společnosti dalších dospělých i puberťáckých psů. Ve společnosti hospodářských zvířat - ovce, koně, drůbež … Kluci jsou z krásného spojení povahově vyrovnaného Zorana a farmářské holky Yarry. Oba rodiče mají hezké zdravotní testy. Oba kluci jsou zdravě živý, tak jak ACD má být, i přesto jsou povahově rozdílní. Cyrill je jemnější, velmi vnímavý a povely chápe velmi rychle. Callan je živější povahy, ale i přesto je velmi kontaktní na lidi, silný v hlavě, vhodný do sportu. Rodiče jsou z... (více v detailu)
Neuvedeno
Australský ovčák s PP
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Hledáme milující domov pro velmi kontaktní a veselá štěňátka australského ovčáka s PP. Narozená 5.8.2024, k odběru po 4.10. a všichni jsou bez ocásku. Štěňátka vyrůstají v rodinném prostředí a jsou zvyklá na děti. Dva blue merle pejsci jsou vhodní jako kamarádi, parťáci pro sport, případně i na výstavy, ale ne... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Australský ovčák
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám štěňatka Australský ovčák bez PP.Po rodičich s PP. Oba rodiče u nás k vidění.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Australský ovčák štěně bez PP
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím poslední dvě černobílé fenečky australského ovčáka. Jsou odčervené, očkované, čipované. Obě mají typický australskou povahu po rodičích, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Australský ovčák
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám, štěnátko posledního pejska , jménem Fido australského ovčáka bez p.p. ,očkovaná, odčervená, táta i máma a teta na fotech. Hledám pro ně... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Australský ovčák - Miniaturni americký ovčák s PP
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Blue merle pejsek Bubble Chcete si koupit australského ovčáka, ale je na Vás velký - kupte si jeho menší verzi a to miniaturniho amerického ovčáka, je stejně inteligentní, hravý, učenlivý Máme narozené štěnátka, po nadstandardně testovaných rodičích, HD A/A, ED 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Německý ovčák - štěně s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Profesionální chovatelská stanice FCI "Lemberg Antares" nabízí k prodeji dlouhosrstého chlapečka německého ovčáka, černo-červené barvy, narozeného v Německu z titulovaného, ​​krásného, ​​zdravotně testovaného páru. Datum narození: 18.04.2024 Dad Promo vom Osterberger-Land (VA BSZS Cyrus vom Osterberger-Land + V BSZS Kora vom Emkendorfer Park) V2 BSZS'23 V2 Belgie Siegershow'23 V7 BSZS'22 SG2 BSZS’21 BH IGP-3 KKL LÜW 0 DNA GPR HD-RYCHLE NORMÁLNÍ ED-NORMÁLNÍ Matka Alvi Straig Mikaela (2*VA Helios di Fosco Aidas + Attika Alvi Straig) Mladý šampion Junior Grand Champion Junior k... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
ŠTĚNĚ AUSTRALSKÝ OVČÁK S PP
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hledáte věrného a energického společníka, který vnese radost a vitalitu do vašeho života? Australáček je plemeno, které je známé svou inteligencí, oddaností a všestranností. Je vynikající parťák pro aktivní jedince a rodiny s dětmi. Jsme malá chovatelská stanice, která se s láskou a zodpovědností snaží odchovat co nejvíce socializované jedince, které budou odpovídat danému standardu a b... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Australský ovčák Fena
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
(Rezervace)Dobrý den s těžkým srdcem si zde dovolujeme nabídnout naší fenku jménem Ruby jedná se o dvouletou ovčandu Hledáme nejlepší řešení pro nás a zároveň pro Ruby z rodinných důvodu po přestěhování do bytů z baráčku jsme zjistili že naše 3 léta dcera má Astma a bohužel ji nezvládá Naši Ruby rozhodně nebudeme dávat zdarma víme jak by takové psy dopadli není nám jedno kam půjde Takže to znamená nějaký informaceme o Ruby , Ruby pustíme nejlépe k baráčku kam patří a kde ji to vyhovuje ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Australský ovčák ke krytí
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím ke krytí psa Quentin Colors of the Wind s p.p. nar. 12.4. 2021 Quentin je přátelský, temperamentní a vyrovnaný pes. Věnujeme se sportovní kynologii. Zkoušky ZZO a na ZZO1 jsme již připravení. Výborný ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
AUSTRALSKÝ OVČÁK
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám, štěnátka posledního pejska a fenku , australského ovčáka bez p.p. ,očkovaná, odčervená, táta i máma a teta na fotech. Hledám pro ně m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Sheltie - štěně s PP
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Agent Arnak FCI nabízí úžasného, zdravého pejska Sheltie " Mahagon Agent Arn... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Labradorský retriever s PP -štěňata hnědá
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice z Pole u Kadova nabízi 6 holčiček a 1 pejska.Narozena 26.8.2024. Předpokládaný termín odběru je od 21.října.Do nového domova budou odcházet odčervená,čipovaná a očkovaná.Rodiče jsou hravé povahy, milují vodu a společnost, ideální do rodiny k dětem. Pes Merlin pod Žerčickým k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Australský ovčák - Miniaturni americký ovčák
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Blue merle Fenečka Cornelia s FCÍ původem Chcete si koupit australského ovčáka, ale je na Vás velký - kupte si jeho menší verzi a to miniaturniho amerického ovčáka, je stejně inteligentní, hravý, učenlivý Máme narozené štěnátka, po nadstandardně testovaných rodičích, úspěšných na výstavách, standar... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Labradorský retrívr s PP čokoládová štěňátka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chovatelská stanice Chocco Dream nabízí k rezervaci nádherná čokoládová štěňátka labradorského retrívra s PP. Štěňátka budou k odběru v polovině října. Oba rodiče mají výborné a velmi milé povahy, zkoušky OVVR, zdravotní testy PRA, EIC a HNPK N/N a výborné klouby, DKK, DLK, OCD neg. Maminka - výstavní ocenění RES CAC. Několik jejích sourozenců jsou úspěšnými vodicími pejsky. Tatínek má mnoho zkoušek z výkonu a mnoho výstavních úspěchů: Grand šampionat krásy Bosny a Hercegoviny, Championat Makedonie, Šampion krásy Bosny a Hercegoviny, Šam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Německý ovčák s PP
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Tento vlkošedý chlapec hledá svého parťáka, vhodný na sport nebo do služby. S průkazem původu.3 měsíce starý, čipován, očkován, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Německý ovčák s PP
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám štěňata německého ovčáka s PP. Matka SVĚTOVÝ VÍTĚZ 2021, VA, BOJ, 2xBOB, CACIB, CAC CZ, CAJC CZ, 3x V. tř. Cher MI9 rtg. HD 0/0, ED 0/0, zk. ZVV1, ZPS1, ZPO1, BH-VT. Otec Vantom vom Holtkamper Hof, rtg. HD 0/0, ED 0/0, zk. ZVV1, BH-VT, IGP3, výstavní ocen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Labradorský retrívr s PP - štěňata hnědá
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice z Pole u Kadova nabízí 6 holčiček a 1 pejska.Narozena 26.8.2024. Předpokládaný termín odběru je od 21.října. Do nového domova budou odcházet odčervená, čipovaná a očkovaná. Rodiče jsou hravé povahy, milují vodu a společnost, ideální do rodiny k dětem. Pes Merlin pod Žerčický... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Štěňátka hovawart s PP k zadání
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice od Zvonících podkov přijímá předběžné rezervace na štěňátka hovawartů s PP po zahraničním spojení. K odběru budou zhruba v polovině měsíce prosince, takže pokud chcete dát Vánocům zcela jiný rozměr, máte možnost :-D Štěně jako budoucí partner, kamarád a neodmyslitelný člen rodiny pro následujících x roků je skvělá volba. Hovawart je plemeno pro multifunkční použití. Je velice chytrý pro mnoho psých sportů nebo pro např. canisterapii. Vhodný do rodiny s dětmi, do města, ale také na statek se zvířaty. Po plné socializaci má jen minimum limitů. Nutný je však důsledný, ale laskavý výcvik. Otec budoucích štěňátek je polský šampion krásy ZIRI Las Księżniczek C.I.E. Mezinárodní výstavní šampion, Grand šampion Polska, Junior šampion Polska, Šampion Dánska, Šampion Německa VDH a má mnoho dalších výstavních ocenění. Složil zkoušky z výkonu BH, FPr1, OB-0. Má všechny důležité zdravotní testy ED 0, OCD-bez nálezu, DM N/N, oči zdra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky