Kočka Neva Masquerade s PP

Před 243 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Něvská maškaráda. Nabízím k prodeji koťata vzácné Neva Masquerade v barvě Blue a Seal silver tabby. Oči mají modré. Jejich srst je polodlouhá, ale nenáročná na údržbu, vhodná pro mírné alergiky. Koťata jsou zdravá, přátelská a velmi krásná. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč

Podobné inzeráty

Koťátka něvské maškarády s PP
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám mazlivá koťátka něvské maškarády a sibiřské kočky s PP. Již jsou dvakrát očkovaná, odčervená, mají čip a jsou připravena na odchod do nové rodiny. Jsou zvyklá na psa, kočky, malé děti…Srst se snadno udržuje a je vho... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Koťata mainské mývalí kočky s PP
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Malá chovatelská stanice nabízí Mainská mývalí koťáta s PP. Kocour Caswell .Nar. 27.07.2024. K odběru bude začátkem list... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Sibiřská kočka - Něvská maškaráda s PP - Bennedict
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kocourka Bennedicta. Je to milý, hravý a zvídavý kocourek. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ho někdo pohladí a pochová. Zbarvením je černý stříbřitý tečkovaný s bílou. Kocourek se narodil 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervený, očkovaný a čipovaný. Bude poctivě socializovaný, zvyklý... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Sibiřská kočka - Něvská maškaráda s PP - Benjamin
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kocourka Benjamina. Je to milý, hravý a zvídavý kocourek.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ho někdo pohladí a pochová. Zbarvením je černý stříbřitý tečkovaný s bílou. Kocourek se narodil 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervený, očkovaný a čipovaný. Bude poctivě socializovaný, zv... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Něvská maškaráda s PP - kocourek Bartholomew
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kocourka Bartholomewa. Je to milý, hravý a zvídavý kocourek.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ho někdo pohladí a pochová. Zbarvení je černohnědé stříbřité odznaky s kresbou a s bílou. Kocourek se narodil 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervený, očkovaný a čipovaný. Bude poctivě socia... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Něvská maškaráda s PP - kočička Bansheera
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kočičku Bansheeru. Je to milá, hravá a zvídavá kočička.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ji někdo pohladí a pochová. Zbarvení je černohnědé stříbřité odznaky s kresbou a s bílou. Kočička se narodila 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervená, očkovaná a čipovaná. Bude poctivě socializovan... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - koťáto s PP
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí kocourka něvské maškarády ve zbarvení seal tabby point, s bílými ponožtičkami. Je moc roztomilý, zvědavý, mazlivý a hravý. Je po perfektních rodičích vynikající povahy, kteří jsou k prohlednutí v naší chovné stanici. Rodiče jsou zdravotně testovaní. Při odběru bude s průkazem původu a europasem, čipova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - Něvská maškaráda s PP - kocourek Bennedict
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kocourka Bennedicta. Je to milý, hravý a zvídavý kocourek. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ho někdo pohladí a pochová. Zbarvením je černý stříbřitý tečkovaný s bílou. Kocourek se narodil 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervený, očkovaný a čipovaný. Bude poctivě socializovaný, zvyklý na běžný ruch domác... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Sibiřská kočka - Něvská maškaráda s PP - kocourek Benjamin
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kocourka Benjamina. Je to milý, hravý a zvídavý kocourek.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ho někdo pohladí a pochová. Zbarvením je černý stříbřitý tečkovaný s bílou. Kocourek se narodil 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervený, očkovaný a čipovaný. Bude poctivě socializovaný, zvyklý na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Něvská maškaráda s PP - kocourek Bartholomew
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kocourka Bartholomewa. Je to milý, hravý a zvídavý kocourek.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ho někdo pohladí a pochová. Zbarvení je černohnědé stříbřité odznaky s kresbou a s bílou. Kocourek se narodil 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervený, očkovaný a čipovaný. Bude poctivě socializovaný, zv... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Něvská maškaráda s PP - kočička Bansheera
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kočičku Bansheeru. Je to milá, hravá a zvídavá kočička.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ji někdo pohladí a pochová. Zbarvení je černohnědé stříbřité odznaky s kresbou a s bílou. Kočička se narodila 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervená, očkovaná a čipovaná. Bude poctivě socializovaná, zvyk... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - něvská maškaráda holčička s PP
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chovatelská stanice prodá nádherné koťátko, kočičku plemene něvská maškaráda s průkazem původu. Kočička má krásná velká modrá očíčka, tmavá ouška, ponožtičky. Je velmi něžná a mazlivá, zároveň hravá, čiperná, zvědavá a energická. Při odběru s europasem, čipovaná, očkovaná, odčervená. Rodiče jsou zcela zdraví se všemi testy, (FeLV, FIV, FCov, HCM, PKD), vše v pořá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Bengálská kočka Snow Charcoal s PP na mazlíčka
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme úchvatnou kočičku Bengálské kočky s PP z CHS SelimBengal ze zdravého chovu po testovaných rodičích. Jsme malá rodinná chovatelská stanice a jsme registrovaní u mezinárodní Americké chovatelské organizace TICA. Narozena: 3.4.2023 Již je měsíc po kastraci a je připravená odejít do nového krásného domova Rodiče kočičky jsou velice kontaktní a mazliví. Testovaní na genetické a pohlavně přenosné nemoci. Oba rodiče jsou testovaní v laboratoři Laboklin na PKDef. N/N, PRA N/N. Rodiče kočičky jsou také pod pravidelnou kontrolou veterináře, řádně očkovaní, odčervení a vyšetřováni na HCM, PKD, FIV a FELV - vše N/N. Dbáme na zdraví a povahu našich odchovů. Proto si od nás odvezete odčervené, plně očkované, čipované s EU pasem, TICA registrací, zcela vymazlenou a socializovanou kočičku s balíčkem do začátku, doživotním chovatelským serv... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sibiřská kočka - Neva Masqerade
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme kocourka Něvské Maškarády jménem Rheagar. Jeho charizmatické modré oči si všechny podmaní. Má velmi kvalitní srst, která se bude dobře udržovat. Má skvělou pova... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - stříbrného kocourka s PP
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
CHS Kyréné nabízí krásného mazlivého stříbrného sibiřského kocourka, narozeného 12.6.2024 vychovaného v domácím prostředí. Sibiřské koč... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - mourovaný kocourek s PP
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Chs Kyréné nabízí krásného mourovatého sibiřského kocourka narozeného 12.6.2024, vychovaného v bytě, zvyklý na děti i běžný chod domácnosti. Toto plemeno je ... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - kocourek s PP
Před 18 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Chs Kyréné nabízí krásného mourovatého sibiřského kocourka narozeného 12.6.2024, vychovaného v bytě, zvyklý na děti i běžný chod domácnosti. Toto plemeno je ... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - kocourek stříbrný s PP
Před 18 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
CHS Kyréné nabízí krásného mazlivého stříbrného sibiřského kocourka, narozeného 12.6.2024 vychovaného v domácím prostředí. Sibiřské ko... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - něvská maškaráda s PP
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí dva kocourky něvské maškarády ve zbarvení seal tabby point, s bílými ponožtičkami. Jsou mazliví a hraví. Jsou po perfektních rodičích vynikající povahy. Rodiče jsou zdravotně testovaní. Při odběru budou s průkazem původu a europasem, čipovaní, očkovaní, 2 x odčervení. Budou zvyklí na běžn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Mainské mývalí kočky s PP
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Nile Goddess, CZ nabízí k prodeji tyto překrásné, elegantní, úžasné, mazlivé kočičky. Indigo - f 03 - černá želva bicolour bílý - 03.11.2022 - 15.600,- Josefinka - n 03 - černá bicolour bílá - 18.02.2023 - 15.600,- Jordan - n 03 - černý bicolour bílý - 18.02.2023 - 15.600,- Luna - g 03 22 - modrá želva mramorovaná bicolour bílá - nar. 03.05.2023; cena 12.600,- Nessie - n 09 - černá s bílou - n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Sibiřská kočka s PP
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledám nový domov pro dvouletou sibiřskou kočičku s rodokmenem. Do domova s jedním kocourkem nebo bez kočiček. Toto plemeno je hypoalergenní, velmi kontaktní a mazlivé. Využívá se i při felinoterapii. Jsou to spíše klidnější kočičky a málo kdy používají drápky. Jsou velmi vhodní k dět... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Bengálská kočka - sněžná modrá koťata s PP
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice HELEGRO nabízí exkluzivní modrá koťata (jen kočičky) ve zbarvení blue mink marbled, blue mink marbled charcoal a blue marbled. Kočičky jsou tříměsíční, již k odběru, čipované, očkované,... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Sibiřská kočka s PP
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hledám nový domov pro dvouletou sibiřskou kočičku s rodokmenem. Do domova s jedním kocourkem nebo bez kočiček. Toto plemeno je hypoalergenní, velmi kontaktní a mazlivé. Využívá se i při felinoterapii. Jsou to spíše klidnější kočičky a málo kdy používají drápky. Jsou velmi vhodní k dět... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Sibiřská kočka - něvský kocourek s PP
Před 30 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
CHS Kyréné nabízí tři krásné červené něvské kocourky s PP, velmi milé a mazlivé, zvyklé na děti a větší společnost. Narození 18.5.2024 jsou vychovávaní v bytě, při odběru jsou 2 x očk... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Kotě bengálské kočky s PP
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám 10ti měsíční kotě čistokrevné bengálské kočky s PP. Kočička je velice přítulná a mazlivá, zvyklá na malé děti. Jemná povaha, zvyklá na kočičí WC. Bohužel z pracovních důvodu, nejsem schopná ji dopřát čas, péči a lásku, kterou by si zasloužila a proto bych ji ráda našla nový domov, kde nebude sama. Ke kočce v ceně daruji i 2 škrabadla, přepravku, kšíry s vodítkem, granule, konzervy, misky a hygienické potřeby, jako šampon, kočičí WC, kleště n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvířata