Vojenské sedlo zánovní

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám opravdu zánovní vojenské sedlo Německé armády typ M25. Velmi pevná kůže, Kozlíková kostra. Pasuje většině teplokrevných koní i s velmi vysokým... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Vojenské sedlo Československé
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé vojenské sedlo Československé armády. Kožené sedlo na kozlikove kostře s výklopnými lyzinami které se přizpůsobí hřbetu koně. Pasuje většině teplokrevných koní i s velmi vysokým kohoutke... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Vojenské sedlo Československé
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám vojenské sedlo Československé armády. Celokožené sedlo na kozlikove kostře s výklopnými lyzinami které se přizpůsobí hřbetu koně, lyžiny jsou na pantech - pohyblivé. Pasuje ... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
2x kostra voj. Sedla
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 2 nepoužité kostry vojenského sedla typ M25. Včetně spodních polštářů. Perfektní stav. Vhodné pro renovaci ne... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Westernove sedlo Continental
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kvalitni a velmi pohodlne sedlo, znacky Continental. Jemne zdobena kuze, pekna konca, zdobene trmeny, opticky moc pekne. Kuze udrzovana, posedli kras... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Westernové sedlo
Prodám westernové sedlo. Westernové sedlo vyrobené z kvalitní olejové kůže (ano i já jsem se divil těchto sedel my rukama prošlo už hodně). Měkčené posedlí velikost 16. Komora střední- pro koně s mírným až středně vysokým kohoutkem. Mezi conchos 20 cm. Délka sedla 64 cm. Sedlo ... (více v detailu)
7 000
 Kč
Skokové sedlo Premier Equine
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám skokové sedlo premier equine, sedlo je naprosto nové, je pouze vyzkoušené. Sedlo má měnitelné komory, které se dají dokoupit. Momentálně je na sedlu 2 komora. Sedlo je vhodné i pro koně s velmi vysokým kohoutkem. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500
 Kč
Drezurní sedlo
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé drezurní sedlo Německé výroby OTTO SCHUMACHER. Model: Profi Exklusiv Celokožené sedlo, komora 13 cm, široký páteřní kanál, úzký twist - velmi pohodlné.... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Westernové sedlo
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám westernové sedlo Natowa, v dobrém stavu, udržované. Sedí na středně silného koně s mírným kohoutkem. Délka celého sedla 63cm, ostatní rozměry na fotkách. V ceně neoprenový podbřišník, případně provazový, pokud by... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 000
 Kč
Sedlo Daslö
Prodám sedlo značky DASLÖ s výměnnou kovovou komorou - komoru snadno vyměníte za pomoci šroubováku. Sedlo je ze syntetické kůže, s posedlím a kolenními polštáři z protiskluzového uměléh... (více v detailu)
4 500
 Kč
Vojenské sedlo komora 4
Vojenské sedlo, komora 4-na šiešie kone (pomerne ťažko zohnateľná komora), nov... (více v detailu)
5 000
 Kč
Vojenské sedlo
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé vojenské sedlo s kyvnými ližinami, které se dokonale přizpůsobí hřbetu koně i dočasným změnám v kondici. Pro koně velmi pohodlné - bylo ušité pro potřeby vojáků, tj. i dlouhé přesuny v terénu s těžkým nákladem. Ideální na vandry. Celková délka ližin je 59 cm, posedlí je i na velký zadek a dostatečně hluboké na to, aby jezdce podrželo, kdyby náhodou něco....Kozlíková kostra optimálně rozkládá hmotnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Prodám sedlo
Prodám ručně šité sedlo. Sedlo je bez vad, zdobené, šito pro film.... (více v detailu)
Neuvedeno
Vojenské sedlo
Vojenské sedlo, komora 4 , nové remene na podbrušník a remene na uchytenie posedlia, veľmi pekný stav sedla.
5 000
 Kč
Drezurní sedlo Spalding Britannica Pennine 17,5
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám drezurní sedlo Spalding Britannica Pennine, velikost posedlí 17,5, komora 2. Sedlo v TOP stavu, ježděno jen velmi málo a jednou dívkou, bez vad, poškození a škrábanců. Černá barva. Jen pár ks v ČR, těžko se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Drezurní sedlo Kentaur
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám drezurní sedlo značky Kentaur, typ Sappho - na vlně (dá se upravovat). Sedlo je rok a půl staré, kontrolované v Equiservisu, i zkontrolované po půl roce a upravené. Posedlí 17 - prodloužená bočnice na dlouhé nohy, komora 2 na francouz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Westernové show sedlo Deuber & Partner
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji westernové show sedlo typu reiner, německé výroby Deuber & Partner. Je pravidelně udržované a nese běžné známky používání viz foto. Na vyžádání ráda zašlu další fotky. Sedlo je na dřevěné ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
31 000
 Kč
Sedlo na širokého koně
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám anglické skokové sedlo značky Duett , typ Allegro Extra Wide . Posedlí 17" , komora 17 cm (komora 4) . Vhodné na širokého krátkého koně s menším... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Vojenské sedlo
Vojenské sedlo, komora 4 , kové remene na podbrušník a remene na uchytenie posedlia, veľmi pekný stav sedla.
5 000
 Kč
Westernove sedlo TOP kvalita
Predam krasne a velmi kvalitne westernove sedlo, so zadnym podbrusnikom, zn. Champion, dovoz USA, FQH, 16", v top stave, ako nove, hruba koza, velmi pohodlne, este vrzga a vonia novotou. Mlad... (více v detailu)
Neuvedeno
Australské sedlo
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Australské sedlo vhodné na lehce širšího koníka s nevýrazným kohoutkem. Včetně obou podbřišníků. Rozsocha odpovídá jako 17,5” u Anglie. Zadní rozso... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Sedlo Kiefer, komora 2
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Všestranné sedlo německé výroby Kieffer. Posedlí 17,5" a komora 2, sedlo je vhodné i na koně s vysokým kohoutkem díky otevřené komoře. Hluboké posedlí, střední kolenní opěrky, vlněné polštáře. Sedlo v... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
Nabízím univerzální sedlo Hauzr 16"
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím univerzální sedlo Hauzr. Posedlí 16", komora úzká (rozměry viz foto). Zápinky jsou dlouhé k drezurnímu podbřišníku, ten tak nezavazí pod nohou. Sedlo bylo šito namíru ponymu s úzkým a vysokým kohout... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Sedlo Kentaur
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi kvalitní sedlo kentaur Apollón 17 1/2 komora 1 sedlo je na vlněných polštářích k... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Westernové sedlo
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Luxusní westernové sedlo známé americké firmy Tex Tan. Opravdový krasavec! Ručně zdobené, v posedlí je měkkoučký gel, takže jezdec sedí jako v peřině. Kostra dřevěná obšitá v surové kůži, nový vázací řemen. 100% stav bez vad. P... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
NOVÁ CENA sedlo 16,5 komora 1
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám drezurní sedlo používané na A1/1. Komora odpovídá 1, nosila ho kobylka s vysokým kohoutkem, posedlí odpovídá 16,5 (viz fotky) Sedlo je pravidelně mazané, v moc hezkém stavu, na vlně, kontrolov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství