Příslušenství do terária

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Příslušenství do terária Přislušenství do terária,vyhřívaný velký kámen,fontána,písek,koupátko,miska,břidlice... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Příslušenství do terária
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Příslušenství do terária Přislušenství do terária,vyhřívaný velký kámen,fontána,písek,koupátko,miska,břidlice... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Příslušenství do terária
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Příslušenství do terária Přislušenství do terária,vyhřívaný velký kámen,fontána,písek,koupátko,miska,břidlice... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Klec , přepravka a příslušenství
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám klec pro hlodavce, králíka Velikost 99x51,5x36cm Lehce okousaná nahoře, ale jinak v ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Klec pro hlodavce, morčata, křečci, králíci
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Velká vybavená klec. Rozměry 47x77x30cm. Osobní odběr - Prostřední Bečva
Zlínský kraj
900
 Kč
Skládací přepravní box pro psa (nosnost 32kg)
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nová, v krabici Posíláme přes PPL XXL: 91,4 x 63,5 x 63,5 cm Nosnost: 32Kg Skládací přepravní box • Pohodlný vnitřní polštář • Lze prát • Včetně dvou praktických kapes • Velké zorné po... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 400
 Kč
Klec
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám velkou klec. Rozměry: výška-110cm Šířka-80cm Hloubka-6... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Skleněná terária
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 7 celoskleněných terárií na menší gekony,žáby,šneky,cvrčky a jiné,i jednotlivě cena... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Klec/ohrada/kotec
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím tuto ohradu/kotec pro psa nebo jiné zvířata. Použita cca týden. Bohužel střechu moje čubina rozškubala a tyčky požvejkala, takže prodávám bez střechy, pouze obvodové panely. Jinak konstrukce bez vad. Klec zak... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Kurník zateplený
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový zateplený kurník do 12ti nosnic. Rozměry - 150cm délka, 100cm hloubka a 150cm výška. Materiál - masiv, polystyren, palubky. Kurník je vybaven hřadami, kukaněmi a žebříčkem. Velké dveře na čištění. Ve dveřích je okno včetně pletiva proti š... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 700
 Kč
Kříženec velký stříbřitý a kalifornský bilý
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám králíky křížence velký stříbřitý a kalifornský bílý. Obě plemena velkého vzrůstu ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Sada konzerv pri nechutenství kočky/psa.
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Sada obsahuje: Vývar 7x395 g Paštika 14x95 g Indikace: Obnova příjmu krmiva a rekonvalescence u psů a koček všech věkových kategorií: Kritická péče Po operacích Trauma Anorexie Kachexie Podvýživa Rakovina Popáleniny Sepse Krmení sondou Kočičí jaterní lipidóza Vlastnosti a charakteristika krmiva Vysoce stravitelné složky zajišťuji optimální příjem živin při sníženém trávení a jsou proto ideální pro období začátku příjmu krmiva a pro rekonvalescenci. Vysoké hladiny energie, tuku, bílkovin a dalších nezbytných živin podporují obnovu příjmu krmiva a umožní příjem menšího množství krmiva, což je výhoda pro psy a kočky s vyššími nároky a / nebo sníženým příjmem potravy. Obsahuje ß-1,3/1,6-glukany a zvýšené hladiny omega-3 mastných kyselin (EPA a DHA), zinku, selenu a argininu k podpoře imunitního systému. ß-1,3/1,6-glukany se mohou vázat na makrofágy a aktivují tak imunitní systém, čímž podporují imunitní odpověď a mění produkci cytokinů. Vysoká hladina energie, vysoká koncentrace základní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Velké škrabadlo 250 cm. Vínové.
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velké škrabadlo 250 cm. Vínové. Nové. Zabalené. Až ke stropu. Vyznačuje se velmi dobrým zpracováním a luxusním vzhledem. Mimo kvalitního zpracování kočičí škrabadlo nabízí několik pater pozorovacích plošin a odpočívadel. Toto škrabadlo vám kočky dlouhodobě pobaví. Parame... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 200
 Kč
Pšenice
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím zbytek pšenice krmná. Cena za 100 kg 530 Kč. Místo odběru Velká nad Veličkou pytle si přivezte své
Jihomoravský kraj
530
 Kč
kachny, kačeři a kachňata pižmovky (husokachny, čínky)
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kachňata i dospělé kachny a kačery z domácího chovu. Velký výběh s jezírkem, dobrá přirozená pastva, přikrmovaná naklíčenou pšenicí. Odchované kachnou. Vhodné do chovu, na dokrmení i na maso. Zdravé, výborné maso. Kačenky, kachničky i kachňátka pižmovky jsou nenáročné, milují vodu a slimáky (vysbírají je dokonaleji než indičtí běžci). Mívají velkou snůšku a jsou výborní rodiče. Mají výborné maso i ve vyšším věku. Fotky jsou staršího data, i... (více v detailu)
Pardubický kraj
190
 Kč
Míčová napáječka JFC - 2 míče, 80 l
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Popis produktu: míčová napáječka JFC 80 l určená pro skot a koně má dvě napájecí místa objem zásobníku 80 litrů je vyrobena z polyethylenu, izolovaná polyuretanovou pěnou pro udržení minimálního odběru vody (a nezámrznosti) v zimních měsících je potřeba cca 25 ks zvířat napáječka obslouží až 40 kusů skotu Rozměry: kapacita: 40 ks skotu objem: 80 litrů šířka: 59,7 cm výška: 43,8 cm délka: 99 cm materiál: polyethylen barva: zelená Použitá. Je na prodej jen obal, dva míče. Nedostatky: Těsnění pod velké víko už není. Stojí 190 Kč bez DPH. Plovákový ventil JFC 1/2" bílý je už jen provizorní. Stojí 520 Kč bez DPH. Pancéřová hadice - rovně... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kalifornské a Hnojní Žížaly
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím kalifornské a hnojní žížaly. Využítí: založení domácích vermikompostérů, také větších venkovních kompostérů např. na trávu a listí. Dále také jako krmivo pro ryby, axolotly nebo další domácí mazlíčky. -> ZVÝHODNĚNÉ NABÍDKY a NABÍDKA PRO RYBÁŘE jsou na konci inzerátu. -> 1 násada je za 195 Kč. Obsahuje 250ks dospělých žížal, mladých žížal a také kokony (vajíčka). Dohromady s kompostem jsou to 3 litry. V násadě jsou také i další rozkladači např. Chvostoskoci, kteří pomáhají v rozkladu bioodpadu. -> Osobní odběr Olomouc a možnost zaslání přes Zásilkovnu nebo PPL (cena od 79kč) -> Při vermikompostování rozkládají žížaly a rozkladači biologický odpad, např. Zbytky z kuchyně, slupky, odřezky po čištění zeleniny, trávu, listí, hnůj a také živočišný odpad. (Žížaly z mého chovu jsou krmeny pouze Bio produkty, nejvíce koňským hnojem), Tímto rozkladem a zpracováním se vytváří černá hlína zvaná vermikompost která je ideální jako pevné hnojvo do zahrádky, dále produkují žížalí čaj,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
195
 Kč
Terárium pro Agamu vousatou
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, z důvodu nevyužítí prodávám terarium ve kterém jsem měl svou agamu. Terarium je ve skvělém udržovaném stavu. Šířka 80cm Výška 34,5cm Hloubka 40cm Je vhodné pro menší ale i pro dospělé agamy. S terariem přen... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
VYSOKÁ klec - značkový přepravní box VELKÝ pes
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám VELKÝ a VYSOKÝ kvalitní přepravní box pro psa, klec, psí bouda. TRIXIE GULLIVER 7. Značková výroba STEFANPLAST. Velmi dobrý stav, rozměr 100 x 70 výška 75 cm – vhodné i pro většího psa, nebo dva malé. Vhodné na leteckou přepravu. Integrované madlo. Úložné prostory ve víku přepravky - uložení nezbytností jako pamlsky, voda, hračky nebo vodítko. Kovová dvířka, bezpečné uzavírání dveří, uzamykatelný boční zavírací systém. Možnost rozložení, množství průduchů. Popis - Kvalitní a vel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Posvátná BIRMA bez PP v ČR neexistuje
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci na mazlíčka krásnou kočičku s PP atraktivní rasy Posvátné BIRMY v barvě : čokoládová s odznaky. Kočička pochází z vrhu Q… celkem ze 3 koťátek a bude k odběru nejdříve začátkem listopadu. Otec koťátek je kocourek dovezený z Belgie, maminka koťátek je naše odchovaná kočička, která má pokrevní linii po rodičích dovezených z NOVÉHO ZÉLANDU, NĚMECKA, ŠVÉDSKA atd. Koťátka z našeho chovu jsou prodávána s Průkazem původu na základě kupní smlouvy se zárukou na jejich zdraví, očipovaná a mají vystavený EUROPAS s řádným očkováním kvalitní vakcínou PUREVAX a kompletním odčervením pastou nebo tabl. CANIVERM. Nový majitel obdrží společně s koťátkem také tzv. výbavičku, tj. krmivo, hračky a stelivo, na které je zvyklé. BIRMA není Ragdoll, i když se někomu mohou zdát některé znaky trochu podobné. BIRMA nepatří ani mezi velké kočky, jako je např. Mainská mývalí. Birma je klidné a komunikativní povahy, má drobnější postavu, kočičky váží cca 3-4 kg, kocourci 4-5 kg ve standartu, ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej BIO slámy
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme balíky slámy 140cm. Ječná, ovesná, pšeničná. Cena 450,- včetně nakládky. odběr ve Velkém Boru.
Plzeňský kraj
450
 Kč
Jorkšírský teriér štěňata bez PP
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Rozhodli jsme se zmenšit cenu z 9000kč na 7500kč protože se nám ozvalo málo lidí, tak snad teď to bude lepší. Jinak bréj den, všem pejskařům a pejskařkám. Máme k prodeji vymazlená miminka Jorkšírka, konkrétně 2 kluky a 2 holky. Jsme otevření prohlídkám, rodiče máme doma, jsou bez PP ale jsou to nádherní čistokrevní jorkšírci. Váha rodičů je něco kolem 3.2 a 3.3kg takže je to střední yorkšírek ani velký ani malý. Prohlídky budou pro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 500
 Kč
VYSOKÁ klec - značkový přepravní box VELKÝ pes
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
prodám VELKÝ a VYSOKÝ kvalitní přepravní box pro psa, klec, psí bouda. TRIXIE GULLIVER 7. Značková výroba STEFANPLAST. Velmi dobrý stav, rozměr 100 x 70 výška 75 cm vhodné i pro většího psa, nebo dva malé. Vhodné na leteckou přepravu. Integrované madlo. Úložné prostory ve víku přepravky - uložení nezbytností jako pamlsky, voda, hračky nebo vodítko. Kovová dvířka, bezpečné uzavírání dveří, uzamykatelný boční zavírací systém. Možnost rozložení, množství průduchů. Popis - Kvalitní a velm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Prodej letošního sena-Otava,první seč
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Velkej pytel:rozměry pytlu-58x78cm váha - cca 3kg cena-90kč+14kč za pytel Malý pytel:rozměry pytlu-30x50cm váha-cca 900g cena-25kč+9kč pytel Ručně lisované malé hranaté balí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Jorkšírský teriér štěňátka bez PP
Před 6 dny - HYPERINZERCE
Rozhodli jsme se zmenšit cenu z 9000kč na 7500kč protože se nám ozvalo málo lidí, tak snad teď to bude lepší. Jinak bréj den, všem pejskařům a pejskařkám. Máme k prodeji vymazlená miminka Jorkšírka, konkrétně 2 kluky a 2 holky. Jsme otevření prohlídkám, rodiče máme doma, jsou bez PP ale jsou to nádherní čistokrevní jorkšírci. Váha rodičů je něco kolem 3.2 a 3.3kg takže je to střední yorkšírek ani velký ani malý. Prohlídky budou prob... (více v detailu)
7 500
 Kč
Psí bouda typ CLEAN - Hygienická zateplená bouda pro psa
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Rarita na trhu-HYGIENICKÉ OPLÁŠTĚNÍ- Prodám (ihned k odběru, případně zavezu sám velmi pěknou hygienickou zateplenou boudu pro psa ze dřeva s předsíňkou. Bouda je určena pro střední plemena - labrador, retvívr, setr, ovčák, ridgeback, dobrman,vlčák.... Rozměr šířka 140 cm, hloubka 85 cm, výška 100 cm .Z vnitřní strany opláštění LAMINÁTEM, který je hygienicky vhodnější než OSB deska - nedrží pachy, nečistoty, není z něj cítit v teple lepidlo. Stěny, podlaha, střecha i předsíňka zatepleny 4cm izo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby