Slezska noricka

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predam krasnu 4 r slezsku noricku po 1 zriebati, uchovnena , otec Regent ,matka Uršula , vysoka 160 cm, zdrava, žrebna po Brys Slezsky , kobyla je u nas iba jazdena na jazdiarni aj pre slabsie... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
75 000
 Kč

Podobné inzeráty

Hřebeček po Luigi
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka ČT narozen 5/2023 po plemeném hřebci Luigi(COME IL FAUT, RATINA Z) z matky po Cassius(CASSINI I) Hř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70 000
 Kč
Kentaur Ithaka APK
Predám sedlo Kentaur Ithaka APK Veľkosť posedlia 17 Komora 3 Drezúrne sedlo Kentaur Ithaka APK s hlbokým, kompaktným posedlím. Drezúrne sedlo vyrobené z dvojitej teľacej kože. - sedlo v prevedení s monobočnicou - postavené na GRP ko... (více v detailu)
37 000
 Kč
Kentaur Ithaka APK
Predám sedlo Kentaur Ithaka APK Veľkosť posedlia 17 Komora 3 Drezúrne sedlo Kentaur Ithaka APK s hlbokým, kompaktným posedlím. Drezúrne sedlo vyrobené z dvojitej teľacej kože. - sedlo v prevedení s monobočnicou - postavené na GRP ko... (více v detailu)
37 000
 Kč
Westernový poprsák + uzdečka
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Šité na míru sedlářem,PC 6000,- , velikost x-full,chladnokrevník... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Slezský norik klisna
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme letošní klisnu SN, veškeré návyky, výborné osvalení. O... (více v detailu)
Zlínský kraj
49 000
 Kč
Kobyla slezský norik + hříbě
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Z rodinných důvodů prodám 5ti letou kobylu slezského norika a její 4 měsíčního hřebečka. Kobyla je zapsaná v PK a obsedlá, neprijezdena kvůli březosti. Velice hodná a kl... (více v detailu)
Ústecký kraj
100 000
 Kč
Hřebeček Shagya Arab
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den Nabízím k prodeji hřebečka 78/844 Hannin, nar. 21.6.2023. Po 2275 Siglavy Bagdady IV-CZ/Watan z matky 78/489 Hannah II CZ-Sh-A-431. Hřebeček je zvyklý na úpravu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70 000
 Kč
Planirovacie zariadenie na údržbu jazdiarne
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Planirovacie zariadenie na údržbu jazdiarne pevne prispôsobilé na scéne jazdeckého športu. Používajú sa na mnohých veľkých pretekoch po celom svete.Je veľmi kvalitný s vysokým výkonom a jednoduchou manipuláciou. Planirovač jazdiarne je vhodný na takmer všetky jazdiarenské povrchy, najmä však na piesok, geotextíliu a pieskovo-rúnové zmesi.Sú vďaka svojej manévrovateľnosti ideálne na použitie v jazdiarňach, ako aj na vonkajších arénach, halách ,kruhovkách na lonžovanie.Pracuje obzvlášť jemne na zemi, dokonca aj medzi prekážkami, aby sa predišlo nežiaducim posunom pôdy.Planirovacie zariadenie vytvára optimálne tréningové podmienky ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Irský cob
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kobylu IC Martins Pet II. nar. 1.6.2009, uchovněnou pro ICS CZ, 1. prémie. U nás měla 2x hříbě, výborná matka, porody bez komplikací. Ježděna ve všech chodech... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
159 000
 Kč
3 ročná kobylka
Predám 3 ročnú teplokrvnú kobylu užšieho rámca, prítulnej a komunikatívnej povahy. Nekope, nehryzie. Ľudí aj deti má veľmi rada. Robilo sa s ňou poctivo zo zeme. Avšak kobyla je minimálne jazdená, využívaná len rekreačne. Tento rok obsadnutá a prijazdená. Vozia sa na nej aj deti na lonži Bola by ideálnym parťákom, ako hobby kôň pre slečnu/ženu, ktorá už ale má skúsenosti. Kobyla je zdravá, pravidelne odčervovaná, očkovaná, má platné testy na anémiu, pravidelné korektúry, taktiež zuby.... (více v detailu)
101 052
 Kč
Hřebec Limited Edition of Balinka
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Limited Edition Of Balinka - irský cob - narozen 2021 - plemenný hřebec - uchovněný v PK ICS CZ a ICS NL - sp... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 999
 Kč
ČT Kobyla 2017
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den,nabízíme k prodeji kobylku českého teplokrevník Caliope 1. Narozena 2017, výška cca 165cm. RTG nohou a zad čisté- k dispozici. Pravidelné fyzio,zuby a veterinář bez problému. Calinka je momentálně v drezurní přípravě cca půl roku. Před tím ježděna pouze rekreace z důvodu březosti a nedostatku času. Je zvyklá na veškerou manipulaci,v terénu sveze ve všech chodech i začá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Minihorse klisna
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám letos 5ti letou klisnu plemene Minihorse. Zdravá, hodná, vhodná do chovu, výstav ale i jako rodinný mazlíček. Po výstavně úspěšných rodičích a již sama se zúčastn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
40 000
 Kč
Irský cob
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Valaška, 8 let,146cm, plný původ, průkaz brittish spotted pony, když byl hřebec byl uchovněn do IC pod holandskou PK, pod holandskou PK byl i osvodovan s 1. a 2. prémii a má titul WERK. Jmenuje se Hermits Starstruck, ale říkáme mu Milisek, jelikož je to nejmilejší stvoření na světě. Ježděn udidlove, bezudidlive, případně na nakrcaku. Má základy Jízdárenská práce, zúčastnil se pár hobby závodů. Je spolehlivý i pro dítě či úplného začátečníka. Projde jakýkoliv terén. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200 000
 Kč
Kocúr Maine coon čisto biely mohutný / Mainska / krytí
Elegantná nádhera a mohutná prítulnosť sa zliali do jedného nezabudnuteľného tvora - čistý biely Maine Coon kocúr. Jeho majestátna postava a pokojná povaha Vám robia túto ponuku na krytie neodolateľnú. S jeho bezchybným bielym kožuchom a očarujúcimi veľkými očami bude tento kocúr určite stredobodom pozornosti. Jeho šarm a neodolateľný vzhľad mu robia výnimočným spoločníkom v každom domácom prostredí. Ak hľadáte vhodného partnera pre Vašu mačaciu slečnu, tento Maine Coon kocúr je... (více v detailu)
8 ročný QH valach na predaj
Na predaj 8-ročný valach Silver Huge Magic s vynikajúcim pôvodom. Matka: Peptos Black Oak, otec: Smartest Magician. Valach je výborne prijazdený, ovláda všetky manévre cuttingového koňa. Má temperamentnú povahu, preto je vhodný pre skúsenejšieho jazd... (více v detailu)
Neuvedeno
Deros Verona - Olomoucko
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím připouštění homozygotním strakatým plemenným hřebcem velkopolského koně m:Szamanka o:Lupo. Uchovněný v plemenné knize BP v Holandsku a ZSSE v Německu, registrovaného v ČR pod číslem 2427. Výška v kohoutku 180 cm. Celkové hodnocení koně komisaři na licencích ZSSE bylo 7,6 bodů a na licencích pro BP získal titil Ster a krásných 42 bodů. Úspěšně složil výkonnostní zkoušky z drezury. Všem svým potomkům předá vždy strakatou barvu a skvělý charakter. Může připouštět klisny všech plemen. Připouštěcí poplatek je 5999 Kč. Připouštění je možné přirozeně. Možnost ustájení klisen za 150 Kc/den. Hřebec je ustájen v Olomouckém kraji. Více fotek hřebce na FB ve vyhledávači Deros Verona - plemenný hřebec. Hřebce bude možno vidět v roce 2024 na parkurových závodech a seriálu Amateur Jump Tour. V případě zájmu o připouštění nás neváhejte kontaktovat. - připouštěcí poplatek 5999 Kč se p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 999
 Kč
Kobyla SN
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám plemennou kobylu slezský norik zapsaná v plemenné knize 7 let. Měla 1 hříbě ( dotace na hříbě)
Plzeňský kraj
70 000
 Kč
Trenažér pre výcvik jazdcov, výška; 100 a 130 cm
Ponúkam na predaj tieto dve trenažéry čo sú na fotkách, pre vý... (více v detailu)
1 500
 Kč
equiline deka
krásna, iba vyskúšaná zimná 250g deka nepremokavá značky equiline. bez poškodenia... (více v detailu)
Neuvedeno
Slezský norik
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám odstávčata slezského norika, 2 hřebečci, plný puvoch ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Hřebec P.R.E
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!!!Pro více info volejte na tel: 739010916 !!! Nabízím připouštění plemenným hřebcem P.RE. Uchovněný v plemenné knize Annce Španělsko. Hřebec ježděn drezůrně, má za sebou základní parkurový výcvik, účastnil se evropského šampionátu Iberských koní v Belgi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Predam sportoveho pony A
Predam takmer 5 rocneho sportoveho pony A, s vybornym povodom, 132 cm, import Holandsko, aktualna vykonnost 80-90 cm, potencial vyssie. Jemny... (více v detailu)
250 000
 Kč
AQH kobyla
Ponúkam na predaj 4 ročnú kobylu AQH. Je vhodná aj pre niekoho kto by sa rád naučil westernové základy alebo pre niekoho, kto h... (více v detailu)
8 000
 Kč
Klisna barokní pinto do chovu či rekreaci
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Klisna barock pinto Irisviel Goodshapes po elitním hřebci Allard BP21, z matky Anniken po Bandolero XLIV (PRE). Narozena 16.05.2018, má 62,5 % fríské krve. Na svodu v roce 2022 získala 43 bodů, uchovněna s 1. prémií Ster. Klisna dosud působila pouze v chovu, má všechny základní návyky, neobsedlá. Je korektně stavěná, má nádherné vznosné "fríské" chody. Porody bez problémů, silné říje, dobře zabřezává. Její předloňské hříbě Manon Goodshapes bylo na svodu oceněno 45 body - 1.prémie a stalo se šampionem hříbat. Je úžasná matka, velmi pečlivá a starostlivá. Dává pozor i na ostatní hříbata, dě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
125 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství