Bostonský teriér s PP

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí krásného žíhaného pChovatelskáejska 3 měsíce starého,po výstavně úspěšných rodičích ,otec - šampion ČR.3x CACIB ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bostonský teriér s PP
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Na prodej štěňátka Bostonského teriéra s průkazem původu – zdraví a kvalita je u nás prioritou! S radostí vám nabízíme krásná štěňátka – kluky i jednu holčičku – plemene Bostonský teriér s průkazem původu (PP). Pokud hledáte zdravého a kvalitního pejska, který vyrůstá v milující rodině zaměřené na zdraví, kvalitu a vyrovnanou povahu, jste na správném místě! Zdraví našich štěňátek je pro nás absolutní prioritou. Rodiče štěňátek procházejí před krytím kompletními zdravotními testy. Každé štěně podstupuje před odchodem do nového domova důkladnou veterinární prohlídku, je očkované a odčervené. Od nás odcházejí s potvrzením o plném zdraví a jsou připravena k novému začátku ve vaší rodině. Rodiče pocházejí z kvalitních krevních linií, což zajišťuje nejen vynikající zdraví, ale také vyrovnanou povahu a krásný vzhled. Štěňátka vyrůstají v domácím prostředí, jsou zvyklá na běžný chod domácnosti, děti i další zvířata. Před odchodem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Bostonský teriér s PP FCI
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Chovatelská stanice nabízí vymazleného pejska bostona s průkazem původu FCI. Bostonek je k odběru ihned, je pravidelně odčervovaný, označený čipem a očkovaný. Je učený čistotě a vyrůstá v kontaktu s dětmi. Je vhodný ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
Bostonský teriér štěňátka s PP FCI
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bostonský teriér štěňátka s PP FCI, po zdravých a výstavně úspěšných rodičích, střední váhové kategorie, vyrovnané povahy. Štěňátka zvyklá na běžný chod domácnosti s dětmi, učena čistotě. Štěňá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kavkazský pastevecký pes s PP FCI
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Voděradský Háj přijímá rezervace na štěňata s PP FCI, narozena dne 15. 10. 2024. VRH: A Matka: Baghira Monnt Chán (Slovensko) - 7x CAC, 1x BOS, 1x BOJ, 1x CACIB, 3x R. CACIB - Český šampión ČR Otec: Don... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Jorkšírský teriér s PP biro
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
CHS prodá kluka v barvě biro s PP ,je to velký mazel a moc šikovný kluk,očkovaný ,čipovaný a od... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Německý špic s PP
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Seniorita Boy s dlouholetými zkušenostmi s chovem a sportem nabízí k odběru začátkem listopadu 2024 pejska německého špice středního s PP FCI ve zbarvení ČB strakoš. Při odběru bude řádně odčerven, oočkován, čipován s Pet pasem. Výborně socializován s vyrovnanou povahou. Odchov v domácím prostředí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
20 000
 Kč
Štěňátka stafordšírský teriér
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ihned k odběru 2 pejsky a 3 fenek bez PP narozené 7.9.24 štěňátka jsou odčervená,o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Ragdoll s PP - odběr ihned
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice VS Ragdoll nabízí k odběru poslední 2 kluky ve zbarvení red mitted staří 4 měsíce,krásná vymazlená povaha, vhodné na felinotrapii, povaha pravého Ragdolla, s průkazem původu, koťata jsou hravé, socializované, umí na škrabadlo, kočičí wc, úžasná povaha hadrové panenky, po úspěšných výstavných rodičích, testovaný chov ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Ragdoll s PP odběr od 29.10.2024
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice VS Ragdoll nabízí k odběru 2 kluky ve zbarvení red colorpoint staří 10 týdnů, odběr od 29.10.2024,krásná vymazlená povaha, vhodné na felinotrapii, povaha pravého Ragdolla, s průkazem původu, koťata jsou hravé, socializované, umí na škrabadlo, kočičí wc, úžasná povaha hadrové panenky, po úspěšných výstavných rodičíc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Jorkšírský terier s PP
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí štěňata jorků s PP po vynikajících rodičích, vhodné na výstavy i jako... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Bostonský teriér s průkazem původu FCI (CMKU)
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zadám krásného pejska nar. 20.9.2024, odběr od 20.11.2024 Po nadstandartně zdravotně testovaných rodičích: PATELA 0/0, JHC N/N, DM N/N. Malé váhové kategorie (Otec 8,2kg, matka 6,9kg) Štěňátka vhodná pro sport, aktivní společník, parťák a láskyplný přítel! POUZE PRO... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Ragdoll s PP odběr od 30.10.2024
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice VS Ragdoll nabízí k odběru kluka ve zbarvení blue colorpoint a 3 holčičky ve zbarvení seal colorpoint staří 10 týdnů, odběr od 30.10.2024,krásná vymazlená povaha, vhodné na felinotrapii, povaha pravého Ragdolla, s průkazem původu, koťata jsou hravé, socializované, umí na škrabadlo, kočičí wc, úžasná povaha hadrové panenky, po úspěšnýc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Čivava s PP pejsek
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Vojkuto opět hledá nejlepší páničky a milující náruč pro krásného pejska .Je pravidelně od... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Ragdoll s PP blue mitted odběr 29.09.2024
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice VS Ragdoll nabízí k odběru kocourka ve zbarvení blue mitted staří 10 týdnů, odběr od 29.10.2024,krásná vymazlená povaha, vhodné na felinotrapii, povaha pravého Ragdolla, s průkazem původu, kocourek je hravý, socializovaný, umí na škrabadlo, kočičí wc, úžasná povaha hadrové panenky, po úspěšných výstavných rodičích... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Čivava s PP
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Vojkuto hledá nejlepší páničky a milující domov pro krásného pejska .Je pravidelně odčervený , k... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pudl toy červenoplavý, red s pp
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Chovatelská stanice Greka Nova nabízí zdravou tříměsíční fenečku temperamentní ,mazlivé povahy. narozena 20.7.2024 po výborných rodičích. Otec -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Stafordšírský bulteriér s PP
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásnou modrou fenečku, po výstavně úspěšných rodičích, která je ihned k odběru. Žije v rodině s malými dětmi a je plně socializovaná.... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Shiba inu s PP
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Vrátil se nám zpět do chovatelské stanice 5 měsíční pejsek Joshi. Má průkaz původu,čip a všechna očkování. Hledáme mu nový ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Bostonský teriér s PP
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Bostonský teriér s PP Stáří 11/21 Modrá barva Váha 10-12kg Patel... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Americký pitbullterier s PP
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice s dlouholetou praxí hledá nové páníčky pro 2 štěňátka z vrhu . Rodiče typických apbt povah . Štěňátka budou vhodné do sportu a jako parťák do rodiny . Rodiče sporto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Jorkšírský teriér s PP krásná fenka a pejsek FCI ihned odběr
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Naše osvědčená CHS prodá luxusní holčičku a pejska štěňátko klasického jorkširského teriéra s PP FCI malého vzrůstu, po kvalitních výstavně oceněných rodičích... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Štěňátka rotvajlera
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Gratenau nabízí nádherná štěňátka rotvajlera (rtw, rottweiler) s PP (průkaz původu). Jedna se o zahraničních krytí dvou vyrovnaných jedinců v povaze s předpok... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Americký stafordšírský teriér s PP
Přidáno dnes - Liberecký kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice z Katu prodá štěně s PP. Top Secret Immi z Katu hledá ty nejlepší páníčky. Je komplet očkovaný,odčervený,Eu pas,čipovaný,kupní smlouva,Chovatelský ser... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Akita Inu štěňata s PP odběr prosinec
Přijímáme rezervace na nádherná štěňátka Akita Inu červené barvy s PP a výborným rodokmenem.Narozená 14. 10.2024 Jejich rodiče mají skvělé povahy, jsou to mazlové a členové naší rodiny. Mají výbornou kondici a dobrý zdravotní stav. Dysplazie negativní A/A Ani jeden z rodičů nenese gen dlouhosrstosti !!!!!! Naše fenky žijí s námi v domě. K odběru budou v prosinci Otec Kenji Go Fuen No Oka 10. MISTROVSTVÍ EVROPY HOZONKAI - Seiken A pes - 1. místo, VÍTĚZ HOZONKAI, VÍTĚZ TOKUYUU , 12. MISTROVSTVÍ EVROPY HOZONKAI - VÍTĚZ TOKUYUU, 1. AKIHO ŠAMPION STŘEDNÍ EVROPY, šampion ČR SEIKEN B 4. místo DEbBEAUTÉ Rakousk... (více v detailu)
30 000
 Kč
Miniaturní bulterier s PP
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Dva pejsci MBT po plně testovaných rodičích s CZDR I. Oba rodiče pracovně vedení, naprosto nekonfliktní povahy. Štěňátka plně socializovaná, očkovaná, od... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky