KOCOUREK KOBI, 4 měsíce

KOCOUREK KOBI, 4 měsíce
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pokud vám nejsou zvířata lhostejná, nabízíme zdarma velmi zajímavé kot'atko Kob, 4 měsíce. Nejlépe se přizpůsobí životu tam, kde je zahrada nebo kdo žije ve vlastním domě. Samozřejmě zvykne na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Dvě koťátka (kluky), 4 měsíce
Dvě koťátka (kluky), 4 měsíce
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pokud vám nejsou zvířata lhostejná, nabízíme zdarma dvě velmi zajímavé kočky - dva kluky, Robi a Kobi. Jsou staré něco málo přes čtyři měsíce. Nejlépe se přizpůsobí životu tam, kde je zahrada nebo kdo žije ve vlastním domě. Samozřejmě zvyknou na život v bytě (Robi je velmi sladký, Kobi taky al... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Daruji kocourka
Daruji kocourka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Do dobrých rukou daruji kocourka. Narozen 16.3.2024 Pro více informací pište na mé telefonní číslo 77... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Daruji do nejlepších rukou dva kocourky
Daruji do nejlepších rukou dva kocourky
Před 1 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Daruji do nejlepších rukou dva kocourky. Jeden je obyčejný mourek a druhý je plemene Ragdoll (bez PP). Oba jsou pravidelně očkovaní, kastrovaní, zdraví, extra mazliví a mají rádi lidskou společnost. Jsou zvyklí i na miminko. Oba kocourci vyrůstali a žijí v by... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji do nejlepších rukou dva tříleté kocourky
Daruji do nejlepších rukou dva tříleté kocourky
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Daruji do nejlepších rukou dva kocourky. Jeden je obyčejný mourek a druhý je plemene Ragdoll (bez PP). Oba jsou pravidelně očkovaní, kastrovaní, zdraví, extra mazliví a mají rádi lidskou společnost. Jsou zvyklí i na miminko. Oba kocourci vyrůstali a žijí v bytě, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Sibiřská kočka - kocourek s PP
Sibiřská kočka - kocourek s PP
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím k rezervaci krásného stříbrného sibiřskou kocourka s PP narozeného 12.6.2024 je vychovávaný v bytě, zvyklý na běžný chod domácnosti a děti. Při odběru bude 2 x oč... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
JESSI - fenečka - 1 rok
JESSI - fenečka - 1 rok
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Aktivní, velmi chytrá, moc hodná, společenská a bezkonfliktní černočerná kráska ❤ Je čistotná, v klidu na vás počká, až dorazíte z práce či školy. Do teď vyrůstala bez výchovy, ale je opravdu bystrá a učení ji baví, takže se tu psí základku jistě velmi rychle doučí. Potřebuje i dost pohybu, ale to každý mladinký psík, proto není vhodná k líným či ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Paola hledá domov
Paola hledá domov
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Paole je kolem 5 let a váží 18 kg. První část života strávila na ulici a poslední rok a půl v útulku. Porodila 8 štěňat, z nichž téměř všechna našla domov. Je velmi lojální k lidem a ráda se mazlí. S některými psy však nevychází dobře a může projevit s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
JOE
JOE
Přidáno včera - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Joe je 9letý kříženec čivavy, váží přes 5 kilo a vzdala se ho majitelka s existenčních důvodů. Když přijel byl trochu zaražený a zdrženlivý, zřejmě překvapen po celém životě doma, že se mu zmenit svět. vydrželo mu to, ale jen pár hodin a okamžitě se adaptoval a zvykl si na nové prostředí, lidi a režim. Je to velmi hodný, přátelský pejsek, něžný a mírný, miluje lidi, mazlení a spokojeně vyvaluje bříško, aby se nechal drbat. Své lidi si rychle oblíbí a je jim vděčný za jejich pozornost, pohlazení a kontakt. Doma je vzorný, čistotný, velmi přítulný a i hravý, miluje míčky, které si nechává házet i hračky obecně. Venku je stále aktivní, má rád procházky, výlety, dovádění, zvládá cestování a je skvěle soc... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Mainský mývalí kocourek
Mainský mývalí kocourek
Před 5 dny - SBAZAR
Mainský mývalí kocourek s PP je z testovaného a vymazleného chovu. K odběru bude ihned. Při odchodu dostane smlouvu, PP, očkovací průkaz a balíček na cestu. Kocourek bude mít čip a bude ošetř... (více v detailu)
13 000
 Kč
Opička k adopci
Opička k adopci
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
"Dvě jantarové světlušky na mě zářily z temnoty. Bála jsem se, nevěděla jsem, kudy a kam mám jít. Neznala jsem cestu ani cíl, ale cítila jsem pocit bezpečí z lákajícího světla. Věděla jsem z pohádek, že světlušky mě mohou zavést hlouběji do lesa či do bažin a již nenajdu cestu zpět, ale neměla jsem se, kam vracet. Pohybovaly se tak synchronně, jako by se jedna nechtěla vzdálit od druhé a zároveň nechtěly být spolu. Když jsem přišla blíž, uslyšela jsem zvláštní zvuk, žádné třepetání křídel, ale dech a tlukot milujícího srdce, které hledá, stejně jako já. V temnotě se vedle jantarových očí vykreslila ouška, něžný čumáček a úsměv tak široký, že by mohl hory přenášet. Přestala jsem bloudit, věděla jsem, kam dál. Už jsem nemusela každé ráno přemýšlet, jestli vstát z postele. Musela jsem vyskočit, obout tenisky a běžet. Musela jsem vymyslet výlety, program, poznat nové lidi na cvičáku, učit se každý den, abych s ním držela krok. Musela jsem v sobě najít sílu, odhodlání a elán, které jsem ani... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
JOE
JOE
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
"Moje jméno je Joe a jsem o kapku větší čivaváček. Je mi 9 let, ale rozhodně nevypadám na staršího pejska, aktivitou strčím do kapsy i mladší psí kámoše. O svou paničku jsem přišel, nemohla si mě už nechat a tak jsem přijel k tetě, kde se chystám na své nové majitele. Jsem božský, dokonalý kluk, pejsek za odměnu, úžasný miláček, kterého si všichni zamilují a není mi téměř, co vytknout. Jsem moc hodný, rád se mazlím a tulím se ke svému člověku, nejraději bych byl stále po boku svého lidského anděla, který si mě adoptuje na pořád. Doma ale vydržím i sám a nic neničím, hygienu mám 100% a jsem vzorný, poslušný fešáček. Doma budu klidně jako jedináček, nebo s další hodnou malou fenečkou, psí kluky moc nemusím, ale procházky s nimi s tetou trenujeme. Hledám milující, hodné a zodpovědné páníčky, kteří mě zahrnou láskou a se kterými strávím krásný psí život., Váš Joe." Joe je 9letý kříženec čivavy, váží přes 5 kilo a vzdala se ho majitelka s existenčních důvodů. Když přijel byl trochu zaražený... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
EDO K ADOPCI - 8 LET,DROBNÝ,KLIDNÝ,VDĚČNÝ,NAJDE UŽ PÁNEČKA?
EDO K ADOPCI - 8 LET,DROBNÝ,KLIDNÝ,VDĚČNÝ,NAJDE UŽ PÁNEČKA?
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nachází se v útulku okres Prostějov v ČR. Věk: 8 let. Datum narození: 1.8.2016 Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=2VIU7jzRDQk Edo je 8 letý pejsek, kterého nám do útulku přinesl majitel. Edo na svůj věk je velmi aktivní, má rád procházky, ale nejvíce by se potěšil bydlení v rodinném domě. Dosud celý svůj život přežil na dvoře, který umí i pohlídat. Edo si na svém dvoře umí udělat pořádky, žádná myš ani jiný hlodavec při něm nemá šanci. Edo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Kanadský sphynx bez PP kocourek
Kanadský sphynx bez PP kocourek
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
VOLNÝ POSLEDNÍ KOCOUREK Nabízím k prodeji 5 koťátek 3 kocouři 2 kočky Již k odběru Při odběru budou odčervená a naočkovaná, každé si odnese svůj platný očkovací průkaz. Pravidelná návštěva veterináře je pro nás samozřejmostí. Oba rodiče testovaní na FiV/FeLV. Naprosto zdraví bez problémů. Koťátka již odmala naučena na jejich záchod a krmena kvalitní stravou v k... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Šteniatka rodézskeho ridgebacka FCI
Šteniatka rodézskeho ridgebacka FCI
Jsme rádi, že můžeme nabídnout naše krásná štěňátka Rhodéského ridgebacka - jsou připravena najít nové, milující rodiny! ???? Naše štěňátka se narodila v domácí množírně a vyrostla v domácí atmosféře. Všechna štěňata jsou zdravá, očkovaná a mají rodný list FCI, který je opravňuje k získání průkazu původu FCI s vašimi údaji. Jsou ideálními společníky jak pro rodiny s dětmi, tak pro lidi hledající věrného kamaráda na dlouhé procházky a společné dobrodružství, jsou připraveni na výstavy. Štěňátka jsou již perfektně socializovaná, také pod dohledem tety Iwony - "paní z psí školky". Zná všechny zvuky - zvířata, auta, sirény, výstřely, ohňostroje, městský hluk, bouřky. Chodili po písku, trávě, linoleu, parketách, panelech, kamenech, betonu, zemině, asfaltu a kluzkém povrchu. Jedli a pili z různých nádob. Dozvěděli se, co je to velký a malý pes. S malými dětmi jsou přátelští Seznamuje se s „psím nepřítelem“ – vysavačem, jízdním kolem, rychle se pohybujícími předměty, auty. Viděli lidi s různý... (více v detailu)
37 000
 Kč
OMARA K ADOPCI - 1 ROK, KLIDNÁ, HODNÁ,PŘÁTELSKÁ
OMARA K ADOPCI - 1 ROK, KLIDNÁ, HODNÁ,PŘÁTELSKÁ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 1 rok. Datum narození - 1.8.2023 Omara je veselé krátkonohé šidélko. Miluje všechno a všechny. Tento malý tryskáč si ovšem nese vzpomínky na osadu. A je dost možné, že se jich do konce života nezbaví. Někdo ji musel nejprve lopatou nebo něčím jiným velkým udeřit po zádech a Omarka má od té doby problém se zády a zadními nožkami. Na RTG se nenačlo nic zlomeného, ​​přesto je vidět při její chůzi, že z ní sportovec už nebude. Avšak ruku na srdce, kdo z nás lidí si nenese nějakou vzpomínku na zranění a nepobolívá ho koleno či záda. Tak p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Labrador retriever - krásná černá a hnědá štěňátka s PP
Labrador retriever - krásná černá a hnědá štěňátka s PP
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
CHS Royal Glade přijímá rezervace na krásná štěňátka labradorů s PP černé a čokoládové barvy, odběr listopad 2024. Oba rodiče 100% zdrávi, skvělá povaha,štěňátka budou vhodná pro rodiny s dětmi, mladé aktivní, ale i starší lidi jako skvělý společník pro jakoukoliv aktivitu. Štěňátka od nás odchází v 8. týdnu věku řádně očkována, pravidelně odčervována, označena čipem, budou mít vystaven Pas, kupní smlouvu a průkaz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
FIBI K ADOPCI - HODNÉ ZLATÍČKO, ZASLOUŽÍ SI MILUJÍCÍ RODINU
FIBI K ADOPCI - HODNÉ ZLATÍČKO, ZASLOUŽÍ SI MILUJÍCÍ RODINU
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2,5 roku. Datum narození: 01.11.2022 Fibi žila v osadě. Trpěla nedostatkem potravy a kožní chorobou. Jednoho dne se rozhodla, že svůj život změní a odvážila se odejít na toulky do vesnice. Když se toulala po hlavní cestě, lidé nám volali a my jsme pro ni přišli. Fibi byla v tak špatném stavu, že sotva chodila. Nožičky se jí podlamovali, měla tak silný zánět v očích že skoro neviděla. Zabezpečili jsme veškerou potřebnou veterinární léčbu a nyní po několika měsících je Fibi konečně připravena silná a zdravá odejít do nového domova. Fibi za tu dobu co je u nás navýšila svoji váhu dvojnásob. Má ráda dobré jídlo, miluje kvalitní masové konzervy. Jelikož v minulosti trpěla nedostatkem potravy, před jinými pejsky si misku s jednom hlídá. Fibi je zlatíčko, v naší péči už zapomněla na špatné věci, těší se lidem, je aktivní, miluje dovádění na procházce, když ji venčíme, všechno nové ji zajímá, je zvědavá a ráda poznává okolí. Fibi je snášenlivá se samcem stejné velikosti. S fenkami se kama... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
INKY K ADOOPCI - 1 ROK,PŘÁTELSKÝ, KAMARÁD,VHODNÝ K SENIORŮM
INKY K ADOOPCI - 1 ROK,PŘÁTELSKÝ, KAMARÁD,VHODNÝ K SENIORŮM
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 1 rok. Datum narození: 01.09.2022 Inky je 1 letý pejsek, kterého jsme zachránili z osady. Inky je přátelský a kontaktní pejsek. Má rád lidi, je vhodný spíše k dospělým lidem ik seniorům. Inky je snášenlivý s fenkami. Se samci se kamarádit nechce. Je středně aktivní, vhodný do rodinného domu ale zvykl bys i na bydlení v bytě. Inky si před jinými pejsky chrání jídlo, proto je třeba ho krmit zvlášť, alespoň do doby, než si zvykne že krmiva je dostatek a nemusí se bát že bude hladový. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
TAPPANCS - 4 ROKY, AKTIVNĚJŠÍ, VESELÁ, HRAVÁ
TAPPANCS - 4 ROKY, AKTIVNĚJŠÍ, VESELÁ, HRAVÁ
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 4 roky. Datum narození: 25.06.2020 Tappancs je 4 letá fenka, kterou jsme zachránili z případu týrání. Její majitelé ji přivázali o plot rodinného domu a jednoduše odešli. Lidé z vesnice nás zavolali na pomoc a tak jsme Tappancs přijali do útulku. Tappancs je aktivní, má ráda pohyb, doporučujeme ji proto zejména do rodinného domu s dvorem, kde by se mohla do sytosti vyběhat. Tappancs vám dvůr i pohlídá. Je snášenlivá se samci, s fenkami se kamarádit nechce. ​Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekont... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Štěňátka křížence pinčů
Štěňátka křížence pinčů
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím vás, našim čtyřnohým mazlíčkům se podařila krásná věc a budou mít štěňátka???????? Touto cestou bychom se vás chtěli zeptat, zda by někdo z vás nebo z vašich známých neměl zájem o štěňátko těch našich krasavců. Rádi bychom,aby se štěňátka dostala do milujících rodin. Dagy a Cassie Jsou oba kříženci pinče. Jsou aktivní, mají rádi pohyb ale zároveň se zvládnou i jen povalovat, mají rádi společnost i děti. Mají ochranitelské pudy ale po se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Flat Coated Retriever - láskyplná štěňátka s PP - retrivr
Flat Coated Retriever - láskyplná štěňátka s PP - retrivr
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
S láskou odchovaná nádherná štěňátka z naší malé rodinné chovatelské stanice AxMi loving story z úžasného spojení Chaccolano Amyflatt a Antigona ArnyMia hledají své nové milující domovy. Oba rodiče jsou výborné vyrovnané povahy, pracovně i výstavně úspěšní a mají všechna povinná i nepovinná vyšetření s výbornými výsledky. Maminka Mia - Antigona ArnyMia barva černá český šampion, JBIG2, BOJ, CAJC, 2xCAC, V1, vítěz třídy, krajský vítěz… HD A/A, ED 0/0, OCD neg., SA neg… OVVR plný počet bodů, 2x Klubové zkoušky vodní práce retrieverů III.cena, International working certificate Tatínek Chacco - Chaccolano Amyflatt barva černá polský šampion, čekatel českého šampiona, BIG, res. JBIS, BOB, BOJ, CAJC, CAC, 3xCWC… HD A/A, ED 0... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
CORNER K ADOPCI -NAJDE UŽ SVÉHO PÁNÍČKA? HODNÝ, VDĚČNÝ NO
CORNER K ADOPCI -NAJDE UŽ SVÉHO PÁNÍČKA? HODNÝ, VDĚČNÝ NO
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 7 let, nar. 05/2017. Nádherný statný ovčák v nejlepších letech si hledá svůj trvalý domov. Corner je hravý a veselý pes, který sice není stoprocentně poslušný, zato vám umí slíbit 1000 procent věrnosti a lásky. Corner miluje společnost fen a žen. Je to profesionální lamač ženských srdcí. No dámy podívejte do jeho nádherných očí a upřímně, která z nás by mu odolala? Corner si prošel v životě kdečím a po zdravotní stránce potřebuje podporu majitele. Má problém si udržet dobrou váhu – proto potřebuje kvalitní krmivo ve velkém množství, potřebuje také podpořit při změně srsti, protože si nestíhá vytvářet dost vitamínů na nový kožich. Ale tyto drobné potřeby tohoto krasavce zvládne každý levou zadní. Corner bude úžasným parťákem každému pravému milovníkovi velkých psů. Určitě to není pejsek vhodný k hlídání, i když poštěkává statečně statečně, cizího pustí bez zaváhání až do vlastní boudy ????. Corner je od první chvíle poslušný, milý a kontaktní. Snadno se ovládá, rád chodí na vodítku... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Rasty je 7 letý kříženec menšího, středního vzrůstu, má 17 kilo, ale 15 kilíček by mu prospělo a slušelo více. Je to zcela bezprobléový, pohodový a velice hodný pes, uplně nekonfliktní, vychází naprosto se všemi lidmi a nemá problém ani s pejsky, i když dosud moc neměl poznat psí společnost. Je to sice klidný pes, ale začal si užívat aktivitu a pohyb venku, vyloženě dohání zameškaná léta, kdy neměl žádné zážitky a vyžití. Není nijak náročný, je přizpůsobivý, ale bude určitě rád ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rasty je 7 letý kříženec menšího, středního vzrůstu, který se k nám dostal poté, co jeho páníček nastoupil výkon trestu. Údajně je to kříženec kavalíra, ale v tomto případě leda v XL vydání. Rasty má 17 kilo, ale 15 kilíček by mu prospělo a slušelo více. Je to zcela bezprobléový, pohodový a velice hodný pes, uplně nekonfliktní, vychází naprosto se všemi lidmi a nemá problém ani s pejsky, i když dosud moc neměl poznat psí společnost. S pánem totiž žili jen sami a Rasty znal pouze krátké procházky kolem domu. Když přijel, byl zcela bez emocí, neměl z ničeho radost, ani nebyl nijak smutný, zkrátka se vůbec nijak neprojevoval. Postupně ale rozvázal a stal se z něj skvělý kluk, který už se umí "smát", dává najevo radost a učí se psím dovednostem. Je to sice klidný pes, ale začal si užívat aktivitu a pohyb venku, vyloženě dohání zameškaná léta, kdy neměl žádné zážitky a vyžití. Byví ho procházky, výlety aí dovádění se psy na zahradě, doma by jistě uvítal psí společnost pohodové fenky či kámo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Daruji krásného kocourka 2,5 měsíce
Daruji krásného kocourka 2,5 měsíce
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Do dobrých rukou daruji krásného kocourka asi 2,5 měsíce. Je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky