Žako šedý

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Po dlouhém rozhodování musím dát pryč svou 7mesicu starou holčičku, doklady má důvod s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Žako šedý
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Po dlouhém rozhodování Nabízím svou 7mesicu starou holčičku, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Nosnice slepice
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme nosnice slepice kus za 200kc pouze do chovu. Bohužel musíme dát p... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Korely
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Z důvodu alergie u dcery musíme dát pryč naše korelky . Jmenuji se Rocky a Bertička. Rocky umí říkat Rocky ,Rockysku a Rocky je frajer, zpívá si různé melodie,je svůj a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rex dalmatinsky zakrslý králík
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Z důvodu Alergie musíme dát pryč králíčka... stáří 5 měsíců. Je očkovány, hodný a m... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Dalmatin fenka
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den , ač velmi neradi a s lítostí musíme dát pryč naši čtyřletou kastrovanou fenku dalmatina . Umí základní povely ( místo , zůstaň , sedni , lehni , povely za pamlsky ) . Fenka je hodně společenská,temperamentní , aktivní , potřebuje každý den vyběhat. Někdy má svou hlavu , se psy se spíše nesnese ať je to pes či fena , socializovat jsme... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Čivava krátkosrstá čoko
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám pejska 2 ročního na rozen 28.3.2022 z důvodu stěhování bohužel ho vzít nemůžeme do jiného bytu byla bych moc ráda k... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Prodej
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Z neradosti musím dát svoji fenku pryč můj majitel si nepřeje pejsky takže kdo by mnel zájem ozvěte se jeto kříženec chinook x... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Žako Kongo Papagáj sivý šedy
Predám po prípade vymením krásnu nepribuznu páru žako Kongo rok 2024 odchov pod rodičmi , DNA cites vyšetrenia samozrejmosťou , len spol... (více v detailu)
1 600
 Kč
Daruji 7 oplozených vajíček od agapornis Fischery
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Daruji 7 oplozených vajíček od dvou nebo tří páru fiseraků páry m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 234 567
 Kč
Yamaha R6
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Yamaha R6 rv.1999 Druhý motor . Pneu více než 75% Nově vyměněný olej , nové svíčky , vyčištěný karburátor . Plasty v naprostém pořádku , nikde neprasklé . Keramické brzdy . PŘIPRAVENÁ NA SEZÓNU , STAČÍ SEDNOUT A JEZDIT . JEN VÁŽNI ZÁJEMCI , BAZARY NEVOLAT !!! MAM... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45 999
 Kč
Kohout nebo chov 10slepicek
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Daruji krásného kohouta nádherně kokrhá a pojímá slepičky.Musime ho dát pryč soused si stěžuje.Mame od něj krásná kuřátka.Zdarma pouze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
Prodám agamu vousatou
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám agamu vousatou,včetně teraria se zařízením,agama je hodná nekouse, její přibliž... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 800
 Kč
Jorkšírský teriér
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám krásné štěňátko jorkšírského teriéra, narozené 8.7.2024. Jedná se o fenku, která je bez PP, ale je řádně očkovaná, odčervená a s čipem. Je zdravá, hravá a zvyklá na běžný domácí provoz. Ke štěňátku dostanete i základn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Ručně dokrmený mníšek
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Po zrušené rezervaci prodám ručně dokrmeného mníška šedého, sameček, narozen v červnu 2024. Testy DNA, pevný kroužek. Je to zlatíčko, vymazlený, ale na nové majitele si bude chvilku zvykat. Stejně jako je... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
BELLINKA - kastrovaná kočička cca 2 roky
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Bellinka je kontaktní klidná kočička, které je z počátku trochu nesmělá, ale jakmile si zvykne, je naprosto pohodová, nechá se pomazlit a dokonce ho sama vyžaduje... Bojí se prudkých pohybů, když vezmu do ruky třeba smeták, schová se do bezpečí karanténní klece, přece jenom život kočky tuláka, kterého všichni odháněli, se na ni podepsal. Ale má opravdovou touhu být s člověkem a nechat se opečovávat. Nás už miluje a krásně se mazlí, ale my nejsme domov, jsme přestupná stanice a abychom mohli pomáhat dále bezprizorním kočkám, musíme ty z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Morče
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Z důvodu úmrtí druhého musíme dát pryč morče, kluk, je mu necelý rok. Bohužel momentálně nejsem schopna pořídit dalšího a nechci ať se sám trápí. Morče d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Ručně dokrmené pyrury na mazlíka
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ručně dokrmená pyrura na mazlíka. Ze specializovaného chovu nabízím k rezervaci ručně dokrmená mláďata pyrur zelenolících vhodná na domácí mazlíčky. Mláďata jsou v různých mutacích, kroužkovaná pevnými kroužky s certifikátem DNA. Jedná se o krásné, mohutné, zdravé kusy po rodičích z Belgie/Holandska. Do novéh... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Mutace LUTINO
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pyrura, Pyrury. Letošní mláďata z prvních hnízd odchovaná pod rodiči v mutaci lutino, lutino/cremino, štěpitelné. Krásné silné kusy po rodičích z Belgie/Holandska, kroužkované s DNA. Mohu se... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Yamaha fz8 n
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám svou Yamaha fz8 n Najeto: 44 835 km Motorka pořád v provozu Rok výroby: 2010 Obsah 779.0 ccm, 78kw Dovoz: Itálie 2× klíče servisní knížka Vlastním ji skoro dva roky dosud žádný problém, jsem prvním majitelem tady v Česku. Jsem s ni moc spokojený Moto 100% stavu bezproblémová plně pojízdná jen sednout a jezdit. Na začátku sezóny jsem dával nové pneu Pirelli angel ST, za mě můžu říct že super pneu, kdo má rád svižnější jízdu, drží super. Destičky: předek 50% zadek 30% Dále co týče úprav na vzhledu tak i zvukově, minulý rok kupován výfuk... (více v detailu)
Středočeský kraj
105 000
 Kč
Honda Joe Rocket-Pánská(Dámská) moto kombinéza
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Limitovaná edice kombinézy Honda Joe Rocket-originál, velikost 48-M (poslední foto rozměry),vhodná na motocykly Honda CBR, chrániče holeně,chrániče kolen,slidery, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, páteřový chránič. Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky, na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce. Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v p... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pony klisna kvh 142cm
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji skvělou, mimořádně hodnou klisnu slovenský sportovní pony KVH 142 Cm s vlastní výkonností zatim do 80 Cm z prověřené rodiny . Otec Goro, matka Čaja . Matka Čaja aktivně sportuje s 9 letým dítětem , a je v místě k vidění. Kobylka je velmi hodná , je... (více v detailu)
Olomoucký kraj
160 000
 Kč
Prodám letošní Neopfémy tyrkysové
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám letošní Neopfémy tyrkysové. Vše kroužkované, všechno to jsou samičky. Mají všechny ocasní pera. Na prodej 4 kusy. Jsou ze žlutobřichých Neopfém. Jsem z Plzeňského ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Suchozemská želva
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, chtěl bych prodat želvu do dobrých rukou a aby bylo o ní dobře postaráno, bohužel se o ní nemůžu starat sám a nejsem většinu času kvůli práci dom... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Mercedes-Benz w202 220cdi kombi po velkém servise
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Mercedes-Benz w202 a motorem 220cdi kombi. Rok výroby 1999. Do auta sem hodně nainvestoval s tím,že si ho nechám,ale bohužel ho musím dát z domu. V roce 2023 sem na něm udělal velký servis v autorizovaném servise Mercedes. Zde je výčet věcí co se dělalo. -Diagnostika motoru -Nové palivové vedení nizkotlaké -nové těsnění -nové vstřiky -nové žhavicí svíčky -nový palivový fitr -nový snímač otáček -nové přední a zadni pružiny -nové přední okno -nový olej + filtry Celková cena servisu včetně práce byla 28000kč. Auto je po motorové stránce absolutně super. Podvozek taktéž ve velmi dobrém stav... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
Daruji kocourka
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
S těžkým srdcem daruji dvouletého kocourka jmenem Biggie, pouze do dobrých rukou! Je naučený na záchod, a je zvyklý být doma v byte. Je celkem rozmazleny a jakmile si na vás ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ptactvo