Cestovní taška přepravka pro domácí mazlíčky

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Vhodné pro menší mazlíčky jako kočka, králík, pejsek. Velikost 42x26x25cm Sk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
260
 Kč

Podobné inzeráty

Cestovní taška pro psa / kočku
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na menšího psa - čivava, krysařík... Rozměry: 50x35x25 cm
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Kočárek 2v1 pro přepravu domácích mazlíčků - nové
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Praktický kočárek 2v1 pro většinu malých a středně velkých domácích mazlíčků. Je vhodný i pro starší mazlíčky, kteří již mají menší vytrvalost, aby vás mohli stále doprovázet na vašich výletech. - boudičku lze použít také jako cestovní přepravku pro vašeho mazlíčka - kočárek lze rychle složit jednou rukou, složený nezabere mnoho místa - snadnou jízdu umožňují 4 kolečka s brzdami a možností zapnout/vypnout aretaci koleček - síťovaná okna zajišťují dobrou cir... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Cestovní taška na psa / kočku
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Na menšího psa - čivava, krysařík... Rozměry: 50x35x25 cm
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Nová cestovní taška pro kočku, psa batoh s kolečky
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Přepravní skládací batoh/vozík pro psa a jiné zvířata Vozík se hodí pro : psi, kočky, atd. velikost : 35 x 26 x 42cm Vlastnosti výrobku: 2v1 batoh nebo taška na kolečkách vhodné pro menší psy max. nosnost do 8kg vnější rozměr 36x27cm (výška 42cm) rozměr dna uvnitř 33x22cm, šířka tašky uvnitř 20cm výška uvnitř 38cm vyztužená záda a dno teleskopická rukojeť postranní kapsy uvnitř karabinka na připnutí zá... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Hlídání psů a dalších domácích mazlíčků
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hezký den. Nabízím hlídání psů a v případě zájmu i ostatních domácích mazlíčků. Cena je 500 Kč/pes za každý započatý den, více psů a ostatní mazlíčci dle domluvy. Hlídáme pejsky v RD se zahradou na Pálavě, dostupnost od Pohořel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Taška pro pejsky Huhubamboo
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová, pouze vyzkoušená. Na menšího pejska nebo kočičku, jedná se o velikost S (16x27cm).... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
399
 Kč
UČEBNÍ PODLOŽKA - TRÁVA PRO PSY ŠTĚŇAT- nová
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
UČEBNÍ PODLOŽKA - TRÁVA PRO PSY ŠTĚŇAT- nová Specifikace produktu: Materiál: plast Délka: 47 cm Hloubka: 34 cm Výška: 6 cm substrát z umělé trávy je ideální pro výuku řešení fyziologických potřeb ve dvoře. Skvěle poslouží i v případě, že náročné povětrnostní podmínky neumožňují venčení psa a v krizových situacích. Podložka pomůže i starším mazlíčkům, kteří nemohou vypořádat venku. Kyveta byla navržena pro štěňata a psy menších plemen - pro výuku řešení fyziologických potřeb. Ideální pro všechny, kteří nemají čas nebo možnost vyvést domácího ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449
 Kč
COURVER KONTEJNER PRO KOČIČKY NA GRANULE 15L
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
BALÍKOVNA V MĚSÍCI ŘÍJNU POUZE ZA 39,--KČ NA VÝDEJNÍ MÍSTO. Prodáme krásný kontejner na krmivo pro kočky 6kg, značky COURVER, hezky skladný, úzký a přesto se do něj hodně vejde. Curver Kontejner na krmivo - vzor kočky 15l/6kg Už vás nebaví skladovat písek či krmivo pro Vaše mazlíčky v objemných pytlích, které při manipulaci zanechají nepořádek? Se zásobníky Curver nemůže být skladování písku či suchého krmiva jednodušší. Malý otvor pro každodenní pohodlné dávkovaní a velký otvor pro plnění k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Psí taška na kolo/do auta
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám psí tašku na kolo/do auta. Jako nová, TOP stav. Rozměr 40x20cm (vhodné pro menší pejsky - čivava, yorkšír, jezevčík...). Důvod ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Cestovní taška pro menšího pejska,300,-
Před 12 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Cestovní taška pro menšího pejska
Olomoucký kraj
300
 Kč
Kočárek 2v1 pro domácí mazlíčky - NOVÉ
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ideální kočárek 2v1 pro většinu malých a středně velkých domácích mazlíčků do 15kg. Je vhodný i pro starší mazlíčky, které nemůžou dlouho chodit. Přihrádku lze použít také jako přepravku pro vašeho mazlíčka. Kočárek lze rychle složit jednou rukou a v autě nebo doma nezabere moc místa. Snadnou jízdu umožňují 4 kolečka s brzdami a možností vypnout/ zapnout aretaci koleček. Síťovaná okna zajišťují dobrou cirkulaci vzduchu a dobrou viditelnost. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Bezdrátový GPS Lokátor pro Domácí Mazlíčky
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový GPS lokátor Hlavní vlastnosti: Globální polohování: Sledujte polohu svého mazlíčka v reálném čase díky přesné GPS technologii, která vám umožní mít klid v duši. Bateriové napájení: Dlouhá výdrž baterie zajišťuje spolehlivý provoz, takže váš mazlíček bude v bezpečí i na dlouhých výletech. Odolné pouzdro z pryskyřice: Robustní a voděodolné pouzdro chrán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Nabízím hlídání vašich domácích mazlíčků
Ahoj.Jmenuju se Andy a miluju zvířata.Potřebujete pohlídat vašeho mazlíčka nebo na něj pracovně nemáte čas, a potřebujete někoho kdo by si s ním hrál popř.Chodil na procház... (více v detailu)
Neuvedeno
Masivní hliníkový přepravní box do menších kufrů aut
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní specifikace Masivní hliníkový přepravní box do menších kufrů aut, na střední plemena psů do 25kg hmotnosti. Je ideálním pomocníkem při bezpečné přepravě vašeho domácího mazlíčka autem. Ideální, snadno a lehce umístitelný do kufru – díky zkosené zadní stěně klece ji úplně přesně zapasujete za zadní sedadla bez nevyužité mezery mezi sedadlem a klecí. Vejde se do většiny aut typu hatchback, sedan a menších SUV. Pokud chcete zajistit svému milovanému psovi bezpečný a spolehlivý přepravní prostředek a poskytnout mu také pohodlí při jízdě autem, tak je tento box určen právě pro Vás. V transportním boxu, lze přepravovat malá i velká plemena psů. Box je díky silné hliníkové konstrukci v každé situaci to největší bezpečí pro vašeho psa při jízdě autem. Poskytuje také účinnou ochranu před slunečním zářením a pomáhá zabránit přehřátí. Klec je d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 800
 Kč
Cestovní taška pro psy
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím ručně vyráběné cestovní tašky pro menší psy. Délka cca 42cm, tři barevná provedení. Kaž... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
ZATEPLENÁ CESTOVNÍ PŘEPRAVKA PRO MALÉ MAZLÍČKY
Před 35 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Zateplená cestovní přepravka pro malé mazlíčky s popruhem přes rameno, nová, nepoužitá. Velikost M: 22x19 cm, délka popruhu 90 cm, cena 99,-Kč. Velikost L: 2... (více v detailu)
Olomoucký kraj
99
 Kč
Cestovní Taška Pro Domácí Mazlíčky
Před 39 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zachovalá cestovní Taška Pro Domácí Mazlíčky, Skládací Látkový Přepravník s uzavíratelnými zipy, osobní předání,
Hlavní město Praha
15
 Kč
Přepravka / pelíšek
Před 40 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Značková přepravka Karlie pro kočky / psy, větší, vejde se větší kočka, dvě kočky, nebo menší pes. Pěkný stav, jsem druhý majitel, koupená zde, ale je pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
750
 Kč
Stan Coleman pro drobné zvířecí mazlíčky
Před 54 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám malí stan Coleman pro drobné zvířecí mazlíčky. Je to věrná kopie skutečného stanu, se všemi detaily ze špičkového nepromokavého materiálu. Tento stan je nový a nepoužití. S tímto stanem bude váš mazlíček o dovolené v každém kempu jedineční a středem poz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Cestovní deka pro domácí zvířata, nová, 78x67 cm
Před 73 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Cestovní deka pro domácí zvířata, nová, 78x67 cm.
Liberecký kraj
290
 Kč
Nový teepee stan pro domácí mazlíčky
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový teepee stan pro domácí mazlíčky , rozměry viz foto. Osobní převzetí MTM nábytkový outlet nebo DPD.
Hlavní město Praha
700
 Kč
Chladící podložka pro psy 50x60 cm.
Před 265 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
INOVATIVNÍ DESIGN: Lehký, přenosný materiál odolný proti propíchnutí, není potřeba přidat vodu, zmrazit nebo zchladit! Účinně absorbuje a reguluje tělesnou teplotu po dobu až tří hodin. O KVALIFIKOVANÝ MATERIÁL: Nová vylepšená chladicí podložka používá kompozitní voděodolné PVC materiál a podpůrná pěnová výplň udrží vašeho mazlíčka v pohodě a pohodlné s tlakově aktivovanou gelovou technologií, která ... (více v detailu)
Pardubický kraj
349
 Kč
Kočárek 2v1 pro domácí mazlíčky - nové
Před 116 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Praktický kočárek 2v1 pro většinu malých a středně velkých domácích mazlíčků. Je vhodný i pro starší mazlíčky, kteří již mají menší vytrvalost, aby vás mohli stále doprovázet na vašich výletech. - boudičku lze použít také jako cestovní přepravku pro vašeho mazlíčka - kočárek lze rychle složit jednou rukou, složený nezabere mnoho místa - snadnou jízdu umožňují 4 kolečka s brzdami a možností zapnout/vypnout aretaci koleček - síťovaná okna zajišťují dobrou ci... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Přepravku na domácí mazlíčky
Před 461 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám přepravku ATLAS CAR MAXI 100x80x71cm, bez jedné podlážky. Pouze volat, nebo sms a osobní odběr. Děkuji, Lhotský.
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Přepravní taška pro domácí mazlíčky Black L-PDC90H
Před 362 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Vyzvednutí ve vzorkovně nebo doručení poštou. Rozměry viz foto. Na skladě 1 kus. Podívejte se na další moje nabídky.
Ústecký kraj
1 250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky