Bengálská kočka s PP chov/mazlíček

Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Wincat registrovaná u organizace TICA, nabízí koťátko (kočičku Olivii) s PP ze zdravého chovu po testovaných rodičích. V době odchodu (polovina prosince) bude čipovaná, 2x očkovaná a několikrát odčervená. Ke kočičce je samozřejmostí kupní smlouva, průkaz půvo... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč

Podobné inzeráty

Bengálská kočka
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Hledáme domov pro bengálskou kočičku. Kočička je stará 3 roky a je kastrovaná. Hledáme pro ni domov, kde nejsou další kočičky ani malé děti. Isabelka je k cizím lidem nedůvěřivá, nemá ráda změny prostředí. Je velmi čistotná, neničí věci. Ráda se nechá hl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bengálská koťata
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro čistokrevná bez PP Bengálská koťata bílou kočičku a černého a bílého kocourka. Koťátka jsou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Bengálská kočka s PP
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Wincat registrovaná u organizace TICA, nabízí koťátko (kočičku Olivii) s PP ze zdravého chovu po testovaných rodičích. V době odchodu (polovina prosince) bude čipovaná, 2x očkovaná a několikrát odčervená. Ke kočičce je samozřejmostí kupní smlouva, průkaz pův... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Bengálská kočka s PP
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Naše malá rodinná chovatelská stanice Bebepets. Naše kočky a koťátka vyrůstají s námi v domácnosti spolu s dětmi. Snažíme se o maximální socializaci a naše kočky testujeme na děd... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bengálská koťátka s PP
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
CH.s. Felis Empire nabízí k prodeji bengálské koťátka mramor s PP narozená 28.7.2024 koťátka budou p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Bengálské kotě s PP - kočička
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
CHS LEOBENGA Wilddream nabízí silver kočičku s PP jménem Bonnie, do chovu i na mazlíčka. Velmi milá, mazlivá, přátelská, plně socializovaná a čistotná, šikovná a úžasná kočička. Kočička je 2x... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Britská koťátka s PP
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
CHS Antilie nabízí luxusní britská koťátka s rodokmenem , kocourky i kočičky v červeném zbarvení. Koťátka jsou nyní k rezervaci , k předání budou o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Mainská mývalí kočka s PP
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mainská mývalí kočička Renesme k rezervaci. Odběr polovina listopadu. Kočička je obrovský mazel. Bude čipovaná, od... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Mainská mývalí s PP
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Chs Maivelien nabízí k prodeji kočičku Giulii. Barva - modrý stříbřitý ticked. Odběr v polovině listopadu. Ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Bengálská kocka, koťata, kočička
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bengálská kocka, koťata, kočička Nabízím k prodeji bengálskou kočičku bez pp. Kočička je hodná mazlivá uvrněná princezna. Kočička je velice kontaktní. Kočička je sněžné barvy ve zbarvení marbled snow bengal. Kočičce jsou 4 měsíce. Kočička je n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Bengálská kocka, koťata, kočička
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji bengálskou kočičku bez pp. Kočička je sněžné barvy s rozety. Kočičce jsou 4 měsíce. Kočička je naučená na kočičí toaletu. Kočička je pravidelně odčervená. Kočič... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Koťátka ragdoll s PP
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Máme volná úžasná koťátka s PP (kocourek modrý mitted a seal colorpoint s kresbou, kočička seal mitted) po otci s PP z ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Koťátka ragdoll s PP
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Máme volná úžasná koťátka s PP ( kocourek modrý mitted a seal colorpoint s kresbou, kočička seal mitted)po importovaném otci z malého t... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Bengálská kočka s PP
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Wincat registrovaná u organizace TICA, nabízí koťátko (kočičku Ophelii) s PP ze zdravého chovu po testovaných rodičích. V době odchodu (polovina prosince) bude čipovaná, 2x očkovaná a několikrát odčervená. Ke kočičce je samozřejmostí kupní smlouva, průkaz půvo... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Mainská mývalí koťátka s PP
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Foxy Giant Cats nabízí k prodeji poslední 2 volné kočičky Mainské mývalí kočky s PP. Koťátka jsou velmi společenská, hravá a nebojácná... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
mainská mývalí kočka s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Malá chovatelská stanice Felis Felina nabízí tři kočičky /Ráchel, Rosita a Petronela/. Každá je jiná, ale všechny jsou dokonalé. Očkované, čipované, po rodičích negativně testovan... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Anglický buldok s PP - fenka
Chovatelská stanice Olivia Village nabízí volnou fenečku ze zahraničního spojení. - Harmony Olivia Village Matka: Anabelle Olivia Village ,vyšetření trachey i srdce OK, HUU Clear Otec: JCh, CH Espartaco De New Gryffindor Vyšetření srdce OK, HUU Clear Z rezervace se uvolnila krásná 9-týdenní fe... (více v detailu)
Kote
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Daruji kotatko kocicku je i odcervena. Ma 12 tydnu. Je zvykla jak doma i venku. Je hodna a mazliva.
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
Posvátná BIRMA bez PP v ČR neexistuje
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci na mazlíčka krásnou kočičku s PP atraktivní rasy Posvátné BIRMY v barvě : čokoládová s odznaky. Kočička pochází z vrhu Q… celkem ze 3 koťátek a bude k odběru nejdříve začátkem listopadu. Otec koťátek je kocourek dovezený z Belgie, maminka koťátek je naše odchovaná kočička, která má pokrevní linii po rodičích dovezených z NOVÉHO ZÉLANDU, NĚMECKA, ŠVÉDSKA atd. Koťátka z našeho chovu jsou prodávána s Průkazem původu na základě kupní smlouvy se zárukou na jejich zdraví, očipovaná a mají vystavený EUROPAS s řádným očkováním kvalitní vakcínou PUREVAX a kompletním odčervením pastou nebo tabl. CANIVERM. Nový majitel obdrží společně s koťátkem také tzv. výbavičku, tj. krmivo, hračky a stelivo, na které je zvyklé. BIRMA není Ragdoll, i když se někomu mohou zdát některé znaky trochu podobné. BIRMA nepatří ani mezi velké kočky, jako je např. Mainská mývalí. Birma je klidné a komunikativní povahy, má drobnější postavu, kočičky váží cca 3-4 kg, kocourci 4-5 kg ve standartu, ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sibiřská kočka - kočička s PP
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
CHS Rubinka nabízí krásnou sibiřskou kočičku v barvě modrá tečkovaná s bílou. Kočička je hravá, mazlivá, zvídavá, velký pomocník u všeho a velmi společenská. Odchována v rodinném prostředí s dětmi, zvyklá na psa a ostatní k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
17 000
 Kč
Hračka pro kočku na baterky
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Náš to nezaujalo bohužel asi spíše pro koťátka
Ústecký kraj
230
 Kč
Mainská mývalí bez PP
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K odběru 3 kočičky a jeden černý kouřový kocourek. Koťátka jsou narozena 29.7.2024, jsou několikrát odčervena a po prvním očkování, naučena na kočkolit a vysoké škrabadlo. Krmena kvalitními granulkami, které mají nepřetržitě k dispozici + ráno a večer konzervy/maso. Koťátka jsou zvyklá na malé děti a malé pejsky, jsou chována pouze v domě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Mainská mývalí kočka s PP
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Chovatelská stanice Nile Goddess, CZ nabízí k prodeji tuto krásnou mladou kočičku Gabinku Nile Goddess, CZ - narozenou 1.9.2022, barva d 22 - červená mramorovaná. Gabinka je mladá dvouletá kočička s atletickým tělem. Je tichá, nekonfliktní, mazlivá, ke svému štěstí potřebuje běhací kolo, v němž tráví spoustu svého času. Gabinka hledá ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 600
 Kč
Koťátka britské kočky s PP
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Chovná stanice Cat blue Word nabízí britské shaded koťátka ve zlaté a stříbrné barvě. Koťátka jsou oočkovaná, odčervená, s čipem a pr... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Něvská Maškaráda
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám koťátka něvské Maškarády bez PP. Koťátka jsou očkovaná,odčervená naučená na kočičí wc. Volná jedna Kočička a jeden kocourek . Ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky