Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top
Před 1 dny - BAZOS
Predam krasne stence Americky Pit Bull Red Nose Mama red nose otec Silver fawn pri odbere budu ockovane odcervene... (více v detailu)
Před 1 dny
13 000
 Kč
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top stence
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top stence
Před 1 dny - BAZOS
Predam krasne stence Americky Pit Bull Red Nose Mama red nose otec Silver fawn pri odbere budu ockovane odcervene... (více v detailu)
Před 1 dny
13 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Americky pittbul terier Red Nose
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobry den, prodám do dobrých a zkušenych rukou pittbula 6 let více info po telefonu
Před 1 dny
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Miniaturní americký ovčák s PP
Miniaturní americký ovčák s PP
Před 3 dny - BAZOS
Chovateľská stanica Fluffy soul mates má voľné šteniatko - psíka plemena miniatúrny americký ovčiak s PP (mini aussie, miniatúrny australský ovčák). CASTIEL Fluffy soul mates je blacktri psík s úžasnou povahou. Miluje šantenie, ľudskú spoločnosť a maznanie. Má výborný drive a záujem o hračky. Je veľmi obratný a rýchly. Má excelentné predpoklady pre šport. Veľmi rada by som mu našla športový domov, ale nie je to podmienka. Tiež môže byť z neho skvelý aktívny rodinný psík, spoločník pre vášnivých turistov a podobne. Castiel má dlhý chvostík a predpoklad najlepšieho zdravia. Narodil sa 24.04.2024. Do nového domova si Castiel so sebou odnesie preukaz pôvodu, kúpnu zmluvu, balíček na začiatok, má vyšetrené oči na dedičné očné vady, je pravidelne odčervovaný, je očkovaný, čipovaný a má vystavený Petpas. Samozrejmosťou je pre nás najlepšia starostlivosť o šteniatka, socializácia a chovateľský servis. Rodičia: Matka: GENIALLY ELLY z Podpolianských lúk. ELL... (více v detailu)
Před 3 dny
Neuvedeno
Francouzský buldoček s PP ke krytí
Francouzský buldoček s PP ke krytí
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím ke krytí krásného francouzského buldočka s PP v barvě red fawn - Aguamenti Heart Boyard. Pes je kompletně zdravotně testovaný na genetiku (degenrativní myelopatie, cystinurie, chondrodysplazie, multifokální retinopatie, hereditární katarakta, maligní hypertemie, epilepsie, barvy, CHG, DNA profil) má udělané rentgeny celého těla (HD, ED, OCD, patelly, páteř včetně počtu obratlů), vyšetřené srdce i oči na dědičné oční vady. Je Junior šampionem Slovinska, klubovým šampionem, několikrát oceněn CAJC, CACIB-J, BOJ.... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Americky pitbull s pp
Americky pitbull s pp
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ponukam psika Apbt s registraciou k odberu od 26.6.2024 Očkovany, odcerveny, cipovany, s kupnou z... (více v detailu)
Před 9 dny
Kraj Vysočina
25 000
 Kč
Lagotto romagnolo  CHS Lago Legacy
Lagotto romagnolo CHS Lago Legacy
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Miminka se mají čile k světu a pomalu jim začínáme vybírat rodiny. Někteří ještě čekají na ty pravé ????‍????‍????‍????. tel. na letáčku????. S Láskou a úctou CHS Lago Legacy ???? Štěňátka narozena 12.06.2024. K odběru druhá půlka srpna. Lagotto romagnolo, nebo také Italský vodní pes anebo zřídka i Romaňolský vodní pes, patří do FCI skupiny VIII. – Slídiči, retrieveři a vodní psi. Vzhled a povahu plemene stanoví FCI standard č. 298, oficiální zkratka plemene je LGR. Dokumentace plemene je vedena pod Českomoravskou kynologickou unií (ČMKU) a spadá pod III. Plemennou knihu – Českomoravskou kynologickou jednotu (ČMKJ). Chov plemene zastřešuje členský subjekt ČMKU – Klub chovatelů loveckých slídičů (KCHLS), sekce Lagotto romagnolo. Lagotto romagnolo pochází z Itálie, kde už v dávných dobách pracoval jako lovecký pes, přinášel drobnou střelenou zvěř z vody a z bažin. Postupem času přestal být k lovu využíván a stává se převážně psem společenským. Standard plemene uvádí: „Lagotto ... (více v detailu)
Před 5 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
American bully xl, pitbull xxl
American bully xl, pitbull xxl
Před 11 dny - BAZOS
Sicario gucci Zdravim, prijmame rezervacie na šteniatka American bully xl (v zahraniči prezýavné AMERICAN BULLY XXL), zo spojenia SICARIO x GUCCI, rodičia možnost vidiet u nás :) Máme voľné fenky vo farbe blue a choco, choco merle a lilac merle, psy choco merle a lilac merle, velmi pekny a jedinečny je aj cely biely psik Naša chovná stanica BLUE BLOODLINE KENNEL patrí medzi prvé chs na sk a v čr :) našu produkciu čo je viac ako 100 psov (väčšina... (více v detailu)
Před 11 dny
60 000
 Kč
APBT , pitbul , pittbul , pittbull teriér s PP
APBT , pitbul , pittbul , pittbull teriér s PP
Před 11 dny - BAZOS
Chovateľská stanica Nikto's Kennel má dlho očakávané šteniatka zo spojenia Nikto's Drago X Nikto's Nessie - obaja rodičia sú športovo a výstavne vedený . Šteniatka s PP sú k rezervácii: 3 fenky 6 psíkov - šteniatka budú v čase odberu odčervené , očkované , čipované s vystaveným rodo... (více v detailu)
Před 11 dny
Neuvedeno
Americký stafordšírsky terier s PP ihneď na odber
Americký stafordšírsky terier s PP ihneď na odber
Před 11 dny - BAZOS
Chovateľská stanica Karkula FCI oznamuje potencionálnym záujemcom o šteniatko American Staffordshire Terrier, že má na predaj šteniatka, k dispozícii dve fenky(červená a žíhaná) a jeden psík červenobielej farby s bielou hlavou, fenky sú v poriadku, psík je vhodný len ako miláčik,majú 10 týždňov, odber je už možný, prípadne po dohode aj neskôr, chceme pre nich v prvom rade milujúci domov,otec Ferdinánd of Fianna Team, import Maďarsko,na výstave výborný,Ataxia čistý po rodičoch,... (více v detailu)
Před 11 dny
Neuvedeno
PITMONSTER , AMERICAN BULLY , BULLY , BULLY XL
PITMONSTER , AMERICAN BULLY , BULLY , BULLY XL
Před 11 dny - BAZOS
Dobrý deň chovateľská stanica GOMEZBULLYS Vám chce po 2 rokoch predstaviť ďalší vrh . Keďže už dlhé roky ma fascinujú PITMONSTRE rozhodol som sa spraviť spojenie ako prvý v EU s mojou fenou ktorá mi presne zasadla do ich krvnej línie keďže je Red Nose Pitbuldozer .Som veľmi rád že sa nám to úspešne podarilo a môžem Vám ukázať a ponúknuť šteniatka na ktoré som veľmi hrdý !Chcel som ku nám priniesť krv ktorá tu nieje a sme šťastný že práve LEGENDARNÝCH BRAZÍLSKYCH PITMONSTROV . Pitmonster je vyšľachtený v Brazílii a je špecifický obrovskými hlavami , masívnym svalstvom a hrúbkou kostí.Otec šteniat je FAVELA syn ATLASA aktuálne jedného z... (více v detailu)
Před 11 dny
Neuvedeno
Artur
Artur
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
EXTERNÍ INZERCE - nenachází se v útulku, ale u původního majitele v Liberci. Artur je pejsek, který hledá k sobě nového životního parťáka, který musí mít rád výlety a hodně mazlení. Je to kříženec mnoha plemen pravděpodobně: labradora, pitbulla, brazilské fily a když byl štěňátko, nevhodně se k němu choval jeho úplně první majitel. Artík prošel základním i pokročilým výcvikem. Umí povely sedni, lehni, zůstaň, k noze, ke mě, lehni na dálku, FUJ, pac/ťap, oční kontakt. Artík umí chodit na vodítku, první chvíli venčení tahá, potom se uklidní. Feny, štěňátka a vykastrované pejsky snese naprosto. K fenám je i velice poddajný. Doma máme ještě druhého vykastrovaného psa (Anglického sestra a toho miluje). Se psem bez kastrace se nesnene. Na volno může být na louce, ve městě chodí vždy na vodítku. Nosí EO. Kočky nesnese, loví je. Není vhodný k ... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Americký pitbulteriér
Americký pitbulteriér
Před 419 dny - ANNONCE
Max byl nalezený volně pobíhající se svojí psí kamarádkou. Je to starší pejsek a protože... (více v detailu)
Před 419 dny
Neuvedeno
Americký pitbulteriér
Americký pitbulteriér
Před 156 dny - ANNONCE
Dvouletá fenka s PP. Pochází z chovatelské stanice na Slovensku. S paní chovatelkou jsme v kontaktu. Plemeno: American bully XL . Budeme Zoe hledat nový domov, když se najde vhodný záje... (více v detailu)
Před 156 dny
Neuvedeno
Americký pitbulteriér
Americký pitbulteriér
Před 789 dny - ANNONCE
Hero je 4 letý kříženec pitbulla. Váží 28 kg a měří 60 cm v kohoutku. Hero je veselý, velmi hravý akční pes, který miluje svoji rodinu včetně dětí. Vůči cizím lidem je ostražitý. Hero zbožňuje bull sporty, ale klidně si vystačí na dlouhé hodiny s dřevorubeckou činností – stačí pár klacků nebo klád a má o zábavu postaráno. Nejmilejším cílem procházky je neudržované houští, kde kácí suché stromy a štěpkuje padlé kmeny nebo se zavěšuje na pěkné větve. Na takovém místě vydrží dlouhé hodiny, neřeší zvěř a zabaví se klidně i sám, stačí na něj občas juknout a ocenit jeho um vlídným slovem. Lze u takové činnosti shlédnout i několikadílný film na mobilu, neboť lesní zvěř ho nezajímá a pána si neustále hlídá. Na přivolání přijde okamžitě a bezvýhradně, pustí i nejzajímavější klacek a okamžitě je u mě. Vyhranil se na naši rodinu a s ostatními ven chodit nechce, je to typické rodinné plemeno, navíc s ohledem na jeho minulost cizím delší dobu nedůvěřuje. Takže například hlídání by bylo komplikované... (více v detailu)
Před 789 dny
Neuvedeno
Americký bully / pitbulteriér štěňata
Americký bully / pitbulteriér štěňata
Před 703 dny - Hlavní město Praha - PROFIT_INZERCE
Americká chovatelská stanice bully -DMG BULLYS- přijímá rezervace na štěňátka z kombinace XDP Alegra x QBTBS Bentley. Rodiče štěňat jsou špičkoví jedinci plemene, s výbornými kyčlemi, fantastickou povahou a tělem, importovaní z Ameriky, od nejlepších chovatelů na světě. Štěňata budou prodávána očkovaná, odčervená, s pr... (více v detailu)
Před 703 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
American Bully Pocket štěňata ABKC
American Bully Pocket štěňata ABKC
Před 512 dny - Moravskoslezský kraj - PROFIT_INZERCE
GOLDEN STARS BULLIES KENNEL zadává nádherná štěňátka TOP QUALITY narozena 03.01.2023 v nádherných barvách (Blue - Lilac Tri Merle - Champagne) ze skvělého spojení DOGJJLINE PLAYBOY FRANCE - BOHEMIAN BORN BULLY KENNEL X INFERNOORIGINS BULLIES KENNEL SLOVAKIA - GOLDEN STARS BULLIES Pocket. Tato krevní linie krycího psa je jediná v ČR!!!. Oba rodiče nádherný PED se zvučnými jmény a šampióny v Pedigree. Krásné velké hlavy, mohutná stavba těla. Oba rodiče skvělých povah, testovaní... (více v detailu)
Před 512 dny
Moravskoslezský kraj
37 000
 Kč
Štěňátka Americký Pitbulteriérů
Štěňátka Americký Pitbulteriérů
Před 458 dny - Plzeňský kraj - PROFIT_INZERCE
Ještě je volná červená a fialová fenka a žlutý pejsek MOLLY´S - chovatelská stanice Amerických Pitbulteriérů nabízí k prodeji štěňátka s PP, narozená 12.3.2023 v barvě chocolate - red nose a bílý se znaky. O.: MT´S ROLLO ( ČR ) - vy... (více v detailu)
Před 458 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Americký Pitbull teriér štěňata
Americký Pitbull teriér štěňata
Před 646 dny - Hlavní město Praha - PROFIT_INZERCE
Prodám štěňata amerického Pitbull teriéra s modrým nosem Kombinace: Matka: Lilac - Rea X Otec: Blue Lilac - Anubis 1. Modrý - Bílý Nos Muž - 600e 2. Modrý nos Fema - 500e 3. Modrá - Lilac Nose Female - 700e Narodili se 06.08.2022, připraveni do nového domova. Řádně očištěna od paraz... (více v detailu)
Před 646 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Americký Pitbull teriér
Americký Pitbull teriér
Před 630 dny - Hlavní město Praha - PROFIT_INZERCE
Štěňata amerického Pitbull teriéra s modrým nosem Červený nos - matka X Černý nos - Otec 1. Černý nos - samec 300e 2. Modrý nos - mužský 500e 3. Medvěd červený - samec 400e 4. Modrý nos - samice 500e 5. Modrý nos - samice 500e 6. Červený nos - samice 400e Narodili se 14. srpna 2022, přip... (více v detailu)
Před 630 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top
Před 154 dny - Moravskoslezský kraj - PROFIT_INZERCE
Predam 2 pekne hallovenowe psiki red nose narodene 31.10 2023 su uz 2 krat odcervene 2 krat zaočkovane s wet preukazem eu passem i cipem zdrawe po peknych papirovych rodicach otec silver fawn mama red nose możno aj wyvrbit rodokmen Polisch Breedners... (více v detailu)
Před 154 dny
Moravskoslezský kraj
11 500
 Kč
Pitbull  pitbul 0,5 l cena za sadu 6x
Pitbull pitbul 0,5 l cena za sadu 6x
Před 238 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pitbull pitbul pit bull 6x sada
Před 238 dny
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top
Americký pitbulterier pitbul pitbull red nose Top
Před 153 dny - HYPERINZERCE
Predam peknego hallovenowego psika red nose narodeny 31.10 2023 jj uz 2 krat odcerveny 2 krat zaočkovany s wet preukazem eu passem i cipem zdrawy po peknych kvalitnych rodicach otec silver fawn mama red nose milují zábavu, inne psik... (více v detailu)
Před 153 dny
11 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky