Trojnožka Napoleon k adopci

Trojnožka Napoleon k adopci
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Absolutně rozkošný, donekonečna mazlivý, lepivý a taky nekonečně toužící po lidské přítomnosti, zájmu a hlazení... :)))Jezevčík Ero Napoleon II. zbožňuje ženy, u mužů potřebuje trochu času na překonání nějakých vzpomínek z minulosti. Obecně k seznamování si stanovil piškoty jako ideální formu úplatku. V dočasné péči žije v rodinném domě, ve smečce psů a fen, ale jak se zrovna tiskne na někoho při mazlení, tak všechny hezky vyštěká, protože N... (více v detailu)
Před 81 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

LIVIO K ADOPCI - přátelský, akční parťák, vhodný k dětem
LIVIO K ADOPCI - přátelský, akční parťák, vhodný k dětem
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Livio je krásný mladý pejsek střední velikosti. Je přátelský, komunikativní, hravý, akční, chováním pořád štěně, které si chce užívat života naplno. Byl by šťastný za domek se zahradou, kde by se mohl dosyta vyběhat. Je zvyklý na děti, ke všem je přátelský. Bude potřeba se mu ještě hodně pověnovat, naučit základní povely, odnaučit skákání apod. K aktivní rodině bude Livio super parťákem. Ke psům je všeobecně přátelský, v kotci byl s druhým psem, v dočasném domově si spolu už ale nerozumí; a také pozornost člověka, která je jim tak vzácná, by chtěl každý z nich jen pro sebe. Proto ho do rodiny dopo... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kočičí babička k adopci
Kočičí babička k adopci
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáme nový domov pro starou (+- 12-14 letou) černou kočičku, která zůstala jako nechtěné dědictví po smrti majitelky. Je na svůj věk ve velmi dobrém stavu, kastrovaná, odčervená, čerstvě po veterině, FIV/FeLV negativní, strašně mazlivá, přátelská, při chuti. Ideálně do rodiny bez dětí... (více v detailu)
Před 13 dny
Kraj Vysočina
500
 Kč
Ken - kotě k adopci bez PP
Ken - kotě k adopci bez PP
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Milujete kočky a zdá se vám, že u vás doma není poslední dobou tak nějak dostatečně živo? Máme pro vás řešení! Představte si malého tasmánského čerta jako z animáku, který je všude samá packa a přímo hýří energií a dobrou náladou, přidejte k tomuto tornádu dvě kouzelná kukadla a dlouhý ocásek a v tu chvíli máte přesný popis Kena, žížalovitého zlobíška, kterého přes všechny průšvihy nejde nemilovat, protože je prostě rozkošný! Ken hledá svou novou rodinu, nejlépe lidičky vždycky dobře naladěné, s nadhledem a smyslem pro humor, kteří s ním budou blbnout a pob... (více v detailu)
Před 13 dny
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
PÁJA A KUBÍK (preferujeme spíše společnou adopci)
PÁJA A KUBÍK (preferujeme spíše společnou adopci)
Před 27 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Kubík a Pája zůstali po úmrtí majitelky v domě, ještě s dalšími dvě pejsky. Jsou to malí klříženci, zřejmě pudlíka a jezevčíka, dva černí kámoši, kteří bez sebe nedají ani ránu. Přijeli z hrozném stavu, obalení krustou dredů, ze kterých se vystříhali velcí fešáci, co se nyní ucházejí o vaši přížeň. Zpočátku se trochu báli, zvykali si na režim, venčení, hygienu procházky, ale vše zvládli velmi hezky a jsou z nich nyní skvělí parťáci, kteří si zase užívají nový krásný život. Rádi se mazlí, milují lidi, naučili se chodit na vodítku, ale stále je pro ně vhodnější domek se zahrádkou, nežli rušné město. Dokonce ji už začínají hrát s hračkami, mazlí se a nejraději by byli stále s lidmi. O samotě jsou zvyklí být spolu a zvládají výborně, pokud se rozdělí, jeden bez druhého štěká. Budou nejspokojenější v domku se zahrádkou, kde si mohou šmejdit, ale vydají se i rádi na procházku do okolí. S ostatními pejsky jsou neko... (více v detailu)
Před 27 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Milionový pes Rony čeká už 6 let
Milionový pes Rony čeká už 6 let
Před 27 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Přátelský, věrný, vděčný.Rony je nalezenec z ulice, a protože nikdy není pozdě, i on by rád našel svůj pelíšek v bezpečí domova a láskyplné pohlazení. Při seznamování bude potřebovat trochu času. Vzhledem k tomu, že většinu života strávil v útulku, neměl moc příležitostí poznat tolik cizích lidí, aby všechny vítal a miloval od první minuty.Fenky jsou jeho kamarádky, ale ostatní psy k životu nepotřebuje. Hygienick... (více v detailu)
Před 27 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Mladý pes Amor k adopci
Mladý pes Amor k adopci
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
AMOR je opuštěný chlapeček, 1 a půl roku starý, středního vzrůstu, váží 25 kg. Je snášenlivý s fenkami, pejsky si vybírá, kočičky nemá bohužel rád. K lidem i dětem je kontaktní a přátelský. Do vínku mu bylo dáno rozdávat radost a něhu, miluje z celého svého psího srdce a zaslouží si být také milován. Rád běhá a šmejdí na volném prostranství pozemku v dočasné péči. Rád bude mít vycházky, výlety a jiné aktivity se... (více v detailu)
Před 59 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Mladá fenka Ulka k adopci
Mladá fenka Ulka k adopci
Před 60 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Veselá, moc milá a hodná fenečka hledá rodinu, která si zamiluje její něžnou duši a pozitivní vztah životu Dříve plachá Ulka se v dočasné péči naučila, že psí život může být skvělý, užívá si ho plnými doušky a snaží se dohnat vše, co, ne svou vinou, zameškala.U nových páníčků to bude chtít trošku trpělivosti, moře lásky a plné kapsy pamlsků, aby se jí přechod do nového prostředí ulehčil. Uly se vám za vše věrno... (více v detailu)
Před 60 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dokonalý psí páreček Larry a Paula k adopci
Dokonalý psí páreček Larry a Paula k adopci
Před 90 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Larry a Paula se potkali v útulku a od té chvíle se doslova milujou. Larry, který měl celý život jednoho pána, o kterého přišel, je Paule, která se našla na ulici, rytířem na bílém koni. Paula se totiž psů bojí, ale Larry to nenechal jen tak a ujal se jí. Mají se tak moc a tak upřímně rádi, že společný domov je jediná a správná volba pro tyhle dvě krásné duše. Nejsou nijak nároční na pohyb. V podstatě by jim stačil teplý pelišek, ve kterém se k sobě budou tulit a plné misky, o které s... (více v detailu)
Před 90 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ken - kotě k adopci bez PP
Ken - kotě k adopci bez PP
Před 241 dny - HYPERINZERCE
Milujete kočky a zdá se vám, že u vás doma není poslední dobou tak nějak dostatečně živo? Máme pro vás řešení! Představte si malého tasmánského čerta jako z animáku, který je všude samá packa a přímo hýří energií a dobrou náladou, přidejte k tomuto tornádu dvě kouzelná kukadla a dlouhý ocásek a v tu chvíli máte přesný popis Kena, žížalovitého zlobíška, kterého přes všechny průšvihy nejde nemilovat, protože je prostě rozkošný! Ken hledá svou novou rodinu, nejlépe lidičky vždycky dobře naladěné, s nadhledem a smyslem pro humor, kteří s ním budou blbnout a pobí... (více v detailu)
Před 241 dny
Neuvedeno
Mazlivý Ino - kocour k adopci
Mazlivý Ino - kocour k adopci
Před 432 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Svou vlastní milující rodinu začíná vyhlížet taky drobný umazlený kocourek Ino. 😍 Nejste náhodou právě vy jeho budoucí největší láskou? ❤️ 🐾 Ino je malý úžasňák s velikou slabostí hlavně pro ženy. Nejvíce ze všeho miluje láskyplné drbání na hlavě, na bříšku i na zádíčkách, to je potom celý rozjívený a ani neví, jak by se nakrucoval, aby se mu mazlení dostalo co nejvíce. 🥰 Hravý je Ino taky dost, když se na obzoru objeví nějaká zábavná hračka či svůdně šantou vonící plyšáček, z Ina je rázem zase malé nadšené kotě, které s... (více v detailu)
Před 432 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky