Arabský plnokrevný hřebeček

Arabský plnokrevný hřebeček
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Milujete plnokrevné koně, jejich jemnost, nadšení, ale už byste úplně nepotřebovali dostat infarkt na každé otevřené ploše:-)? Zkuste arabského plnokrevníka! Arabští plnokrevníci jsou nejen krásní, ale také mimořádně inteligentní. Mají vynikající schopnost učit se a pamatovat si, což dělá jejich výcvik potěšením. Jsou vnímaví na pokyny jezdce a mají přirozené sklony ke spolupráci. To znamená, že s nimi můžete dosáhnout vysoké úrovně jezdeckého výcviku a výkonu v jakék... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
65 000
 Kč

Podobné inzeráty

Obrovský arabský plnokrevný hřebec
Obrovský arabský plnokrevný hřebec
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Adalim Artur - arabský plnokrevný hřebec, v dospělosti 155cm+! Hledáte stále marně velkého arabského koně, o kterém ale zároveň nebudete pochybovat, že patří mezi nejkrásnější koně světa? Často se totiž stává, že daní za výšku a silné tělo je ztráta typu. Matkou hřebečka je naše osvědčená klisna Dakara. Dakara je čistě polská klisna a je esencí toho, co dává světu polský chov. Má obrovský rámec, nádherné souměrné tělo a je to vyrovnaná, silná klisna s krásnou hlavou. Tohle pro mě představují polští koně - silné tělo i pro muže pod sedlo, ale zároveň se snažím, aby se neztratilo to, co dělá arabského koně nejkrásnějším koněm ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Královéhradecký kraj
65 000
 Kč
Arabský plnokrevník - klisna Arab
Arabský plnokrevník - klisna Arab
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím 3 letou plnokrevnou arabskou krásku z vlastního chovu . Matka Zavilla po Alert Otec Hanine al Shahania Obrovská, narostlá kobyla. Pravidelně ošetřova... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
150 000
 Kč
Klisna arabského plnokrevníka
Klisna arabského plnokrevníka
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Z nedostatku času prodám 11 letou klisnu arabského plnokrevníka, nar. 19.3.2013 KVH cca 154, po jednom hříběti. Původ: otec Ka Haytham, matka Hosaja po El Hamza Kaythoom Vhodná do vytrvalosti, též na rekreační ježdění, dlouhé vyjížďky, ale má též skokový potenciál. Zná práci ze země, je velmi komunikativní a chytrá, přiježděná; ven chodí sama i s koňmi; zvyklá při přechodech na hlasové povely (cval-klus, klus-krok, kl... (více v detailu)
Před 9 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Lusitano hřebeček
Lusitano hřebeček
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hřebeček Unicat Taa Camino narozený 8.6.2024 Matka:Lima de la Gesse po známém plemeníkovi Soberano. Získal tři zlaté medaile a byl úspěšný v drezurních soutěžích FEI Grand Prix a na světových jezdeckých hrách 2014. V Portugalsku získal dva tituly Champion of Champions. Soberanův otec Hostil, který patří mezi nejlepší plemenné hřebce v Portugalsku. Hostil získal zlaté medaile v mnoha soutěžích na základě jeho velkolepého typu modelu a chůze. Lima má výjimečnou povahu, pro svého člověka se snaží udělat maximum a ráda pracuje. Jako matka je perfektní. Otec: (na poslední foto) Juglar de Lyw je 164 cm vysoký tmavý plavák dobrého pohybu a výjimečného charakteru. ... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
REZERVACE arabská klisna s PP
REZERVACE arabská klisna s PP
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodejem to u nás nekončí! Perseri je 2,5letá plnokrevná arabská klisna profesionálně připravená pro Vaše jezdecké plány. Když se narodila, držela jsem jí v náručí jako první, a když teď padlo rozhodnutí jí najít domov, nebylo vůbec jednoduché. Investovali jsme proto do několika týdnů profesionálního výcviku, kde si vedla neuvěřitelně skvěle. Má položené špičkové základy práce pod sedlem, s důvěrou ho nosí dotažené, pracuje na lonži ve všech chodech... (více v detailu)
Před 11 dny
Královéhradecký kraj
150 000
 Kč
Luxusní arabská kobylka k rekreaci
Luxusní arabská kobylka k rekreaci
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 12ti letou kobylku arabského plnokrevníka vhodnou k rekreaci nebo nižší vytrvalosti. Kobyla se věnovala vytrvalosti, v roce 2022 byla 3tí na MČR juniorů. Pod sedlem je příjemně temperamentní ale není vhodná pro ... (více v detailu)
Před 13 dny
Středočeský kraj
60 000
 Kč
Prodám valacha plnokrevný Arab
Prodám valacha plnokrevný Arab
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám valacha plnokrevný arab Nekouše nekope komunikativní 24/7 ale i box Ve stádě odtažitý V terénu samostatný ne však dopředný měl diagnozu Head sheaking Tu ale neprojevuje více jak dva roky ... (více v detailu)
Před 13 dny
Ústecký kraj
65 000
 Kč
Hrebecek po Aristo
Hrebecek po Aristo
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hrebečka po Aristo x plnokrevný Tiznit, mami... (více v detailu)
Před 16 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Arabský plnokrevník
Arabský plnokrevník
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zvažuji prodej 5l valacha arabského plnokrevníka. Valach je velmi pracovitý, vyhledává spolupráci s člověkem, znalý práce na jízdárně (obraty, stranové práce), jemný a vnímavý na pobídky. Do terénu chodí sám i s koňmi, neřeší cizí prostředí, cizí koně, chodí celodenní vyjíždky. Neřeší provoz, kamiony, zemědělskou techniku, krávy a další hospodářská zvířata. Na úvaze zůstane stát ... (více v detailu)
Před 16 dny
Zlínský kraj
180 000
 Kč
PSL Lusitano letošní hřebečci s pp
PSL Lusitano letošní hřebečci s pp
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji (k odvozu až druhá polovina října 2024) dva exkluzivní hřebečky narozené 10. a 15.4. 2024 Oba po výjimečných charakterních rodičích a s výjimečnou barvou. Otec Quiosque AP GP drezura parkur S** Předpoklady jak do sportu tak do chovu, ale samozřejmě i jako parťáka do rodiny. Odchov je 24/7 naše... (více v detailu)
Před 16 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám dvouletka ČT hřebečka Quillena
Prodám dvouletka ČT hřebečka Quillena
Před 486 dny - Kraj Vysočina - PROFIT_INZERCE
Prodám dvouletka ČT hřebečka jménem Quillen, nar. 23.6.2021, tmavý hnědák, míry odpovídající věku, odchovávaného ve stádě celoročně na pastvě. Je krásný povahově i exteriérově dokonalý, ochotný ke spolupráci. Čeká na svého prvního majitele, který se mu bude věnovat. Původ: otec Quidam, matka – 16/482 Kapka po Catango Z / z Nichet A 1/1/. Otec matky Catango Z je potvrzený zlepšovatel skokových vlastností, které předává do dalších generací. Matka Kapka má potomstvo na úrovni S... (více v detailu)
Před 486 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství