Havanský psík,štěňátka bez pp.

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nové zodpovédné páníčky a trvalé domovy vyhlìźejí odrostlá štěňátka nelínajícího plemene vhodná k chovu jen v bytě.Jsou plně očkovaná včetně vztekliny,u toho prohlédla veterinářem,čipovaná,pravidelne odčervovaná.Rodiče vlastnime,jsou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Havanský psík s PP
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Havanský psík s PP Hledáme ty nejlepší majitelé pro naší holčičku havaňáčka s PP.Po výborných rodičích v typu i povaze, barva brindle/ žíhaná.. .Kam šlápne tlapka havaňáčka, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Maltipoo , Pudl štěňátka k odběru
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Máme 2 roztomilé kluky plemene Maltipoo ihned k odběru . Kluci jsou naočkováni , pravidelně odčerveni a mají čip . Nelínající , módní plemeno , které vás okouzlí svým vzh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Toy teriér ke kryti
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krásná holčička Lilu, plemeno ruský toy teriér, hledá ženicha. Jsou jí dva ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ruská barevna bolonka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chov.stanice nabízí 2 psí slečny,fenky s PP krémové barvy,jedná se o nelinajicí plemeno v dospělosti do 5 kg.Fenky budou k odběru druhá pol.října,štěnda bu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
australský ovčák Štěňata
Štěňata plemene australský ovčák. Datum narození 01.09.24. Jeden pejsek černý trikolor, fenka černý trikolor, dvě fenky červený trikolor, fenka modrý mramor. Štěňata jsou dostupná k rezervaci. Budou připravena k přestěhování do nových domovů po kompletním očkování a čipování. Štěňata budou... (více v detailu)
Havanský psík
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám 14ti týdenni štěňátko - fenečku havanského psíka bez PP. Kompletně očkovan... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Kanadsky sphynx kocourek
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Ahoj, hledám hodné a zodpovědné lidí,kteří mi chtějí poskytnout teplý pelíšek, budou mě milovat a já jim za to budu vrnet do ouška. Kocourek je vhodný k lidem i jako jedináč... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Biewer Yorkshire Terrier a Spaltbiewer F3 štěňátka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dvorní zookoutek nabízí krásná štěňátka Biewer Yorkshire Terriera (barevný jorkšír tricolor) a Spaltbiewera F3 (jorkšír tricolor, převažuje tmavá s pálením) z vrhu nar. 24.8.2024, odběr od 12.10.2024. Matka vrhu Biewer Yorkshire Terrier, váha 3,5 kg, otec Spaltbiewer F2, váha 2 kg, Štěňátka od narození vyrůstají v harmonickém rodinném prostředí, ve vynikajících podmínkách,, připravená do rodiny. V době odběru budou štěňátka několikrát odčervena, čipována a očkována, po kompletním vyšetření vet... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 800
 Kč
Ruský toy - štěně s PP
Přidáno včera - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Kuki je fenečka narozená na konci června. Odčervovaná a očkovaná podle standardního schématu, nyní již k odběru. Vybíráme aktivního láskyplného majitele. Více info na webu chovatelské stanice Klahandalu, rusky-toy.cz a na telefonu. Náv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Havanský psík s PP
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Havanský psík s PP Hledáme ty nejlepší majitelé pro naše štěňátka havaňáčků s PP.Po výborných rodičích v typu i povaze .MÁme kluka barva černá s bílou a holčičku barva brindle/ žíhaná.. .Kam... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Francouzský buldoček
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Roztomilá štěňátka francouzských buldočku v barvě zlaté/faun hledají milující rodinu. Do nové rodiny mohou odejít po očkování 3xodčervení Oba rodiče mají klidnou a vyrovnanou povahu Nabízíme: . Zdravá a hravá štěňátka vychovávaná v milující rodině. . Plemeno známé svou inteligencí, loajalitou a roztomilým vzhledem. . Plemeno,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Jorkšírský teriér s PP FCI
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Překrásný 9ti měsíční pejsánek york jménem Maxík 2.5kg pořád štěňátko přezubený skus ok varlátka sestouplá,ouška pevně stojí, vhodný k dětem i starším lidem zvyklý v bytě, ale domeček se zahrádkou by byl moc fajn. Rád běhá s dětmi venku za ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Anglicky Buldok s PP
Štěňata anglického buldoka hledají svůj věčný domov. Rodiče jsou klenoty tohoto plemene, to znamená: krásní, velmi zdraví a bez dýchacích problémů. Matka i otec s námi žijí doma. Na oba se můžete přijít podívat ke mně domů. Štěňátka mají velmi milou povahu, jsou velmi rodinná, zábavná a zdravá. Mají všechna očkování (včetně vztekliny), mikročip, pas, průkaz původu a jsou řádně odčervená. Zvykají si na každodenní život, vyrůstají s námi a ostatními psy v domě a jsou proto dobře socializovaní. Jsou velmi orientovaní na lidi, odvážní a velmi rychle se učí. Jsou vycvičeni v domácnosti a už vědí, jak chodit na vodítku. Na požádání mohu zaslat více fotek a videí štěňat a rodičů. Štěňata jsou předána do nových rodin se smlou... (více v detailu)
American Bully Pocket s PP (ABKC)
American Bully Pocket štěňata hledají svůj věčný domov. Rodiče jsou klenoty tohoto plemene, to znamená: krásní, velmi zdraví a bez dýchacích problémů. Matka i otec s námi žijí doma. Na oba se můžete přijít podívat ke mně domů. Štěňátka mají velmi milou povahu, jsou velmi rodinná, zábavná a zdravá. Mají všechna očkování (včetně vztekliny), mikročip, pas, průkaz původu a jsou řádně odčervená. Zvykají si na každodenní život, vyrůstají s námi a ostatními psy v domě a jsou proto dobře socializovaní. Jsou velmi orientovaní na lidi, odvážní a velmi rychle se učí. Jsou vycvičeni v domácnosti a už vědí, jak chodit na vodítku. Na požádání mohu zaslat více fotek a videí štěňat a rodič... (více v detailu)
Britský kocourek
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím britské kocourky bez PP,očkované,pravidelně odčervované,zvyklé na škrabadlo a kočičí WC... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 500
 Kč
Prodám štěně
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Rasa: matka americký staford x otec Rotvajler. Narozen začátkem Května. Pohlaví pes. Oč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Shiba inu s PP ČMKU FCI
Před 3 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Roztomilá štěňátka Shiba Inu s PP FCI, hledají milující rodinu. Máte jedinečnou příležitost stát se majitelem nádherného štěněte japonského plemene Shiba Inu. Ze čtyř štěňat, která se narodila 15.8.2024, zůstávají jen dva drobečci - jeden pejsek a jedna fenka krásného exteriéru. DO NOVÉHO DOMOVA MOHOU ODEJÍT PO 10.ŘÍJNU 2024. Nabízíme: . Zdravá a hravá štěňátka vychovávaná v milující rodině . Plemeno známé svou inteligencí a roztomilým vzhledem . Štěňátka jako ide... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
PEPINA
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pepina k nám přijela od původních majitelů, kterým pronajímatel zakázal doma pejska. Je to 4 letá menší fenečka, váží 8 kilo a dá se říci, že je to kříženka jorkšíra, nebo jiného teriera. Pepina je skvělá holka, je moc hodná, přátelská, velmi mazlivá a s radostí ukazuje bříško a nechá se drbat. Je veselá, vcelku aktivní a jistě bude fajn, bude - li mít páníčky, kteří s ní budou podnikat výlety a dlouháí procházky, se kterými zažije dovádění, zábavu a spoustu nových poznání. Byla zvyklá bydle... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ruská barevná boloňka - Matýsek a Bastienek
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Velcí ochránci a milovníci, v maličkém těle. Bráškové Matýsek a Bastienek. Mají nádherné, originální zbarvení. Bílo-černé, s pravidelnou kresbou. Matýsek - bílý podklad, bílá hříva, hruď, černý pláštík přes zádíčka. Sébík - bílo-černý, zbarvení stříbřité. Boloňky jsou velmi milující, přátelské plemeno, s vysokou inteligencí. Terapeutičtí psíci - rodiče pracují jako canisterapeuti. Vhodní i k malým dětem, seniorům i nemocným lidem. Protialergická, nelínající srst. Štěkají velmi zřídka. Malý vzrůst. Ote... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodám koťata
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Jsme 2 bráchové,je nám 9 týdnů,jsme očkovaný a odčervený. Hledáme hodný lidi u kterých by jsme bydleli. Naše m... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč
Štěně Anglického Špringršpaněla
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dva dvouměsíční pejsky ASS s PP s velice dobrým původem a povahou. Chovem se zabýváme již několik let, štěňata jsou u nás pořád v kontaktu s lidmi, venku i doma. Oba rodiče mají skvělou povahu, otec lovecky vedený. Toto plemeno je skvělé pro začínající i pokročilé pejskaře, u nás j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
25 000
 Kč
Biewer york terriér s PP
nabízíme k okamžitému odběru biewřího pejska s mazlivou a veselou povahou. Pejsek je připravený odjet do nového domova, s výbavičkou do začátku. Pokud hledáte milého a věrného společníka, může být vá... (více v detailu)
20 000
 Kč
PEPINA
Před 2 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pepina k nám přijela od původních majitelů, kterým pronajímatel zakázal doma pejska. Je to 4 letá menší fenečka, váží 8 kilo a dá se říci, že je to kříženka jorkšíra, nebo jiného teriera. Pepina je skvělá holka, je moc hodná, přátelská, velmi mazlivá a s radostí ukazuje bříško a nechá se drbat. Je veselá, vcelku aktivní a jistě bude fajn, bude - li mít páníčky, kteří s ní budou podnikat výlety a dlouháí procházky, se kterými zažije dovádění, zábavu a spoustu nových poznání. Byla zvyklá bydlet na vesnici, ale vodítko ovládá, zvykla by si i i v bytě, pokud se naučí na váš režim. Je to miláček, správná holka, s... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kočka z útulku
Před 4 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Milford byl adoptován před devíti lety jako odrostlé kotě. Tenhle kocourek je extrémní mazel, má rád pejsky i jiné kočky. Bohužel životní situace páníčka se změnila a nemůže s Milfordem trávit tolik času jako předtím  Je na urinary stress dietě, radši bychom ho nedávali k úplně malým dětem, ale byl by vhodn... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Jack Russell terier
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízime, velmi kvalitní, krásné a veselé štěnátko . Pejska JRT s PP nar. 6.4 2024. Pejsek je bez vad. Má veselou, přátelskou povahu. Je zdravý. Má základy poslušnosti, chůze na vodítku, přivolání,zvyklý na přepravku, cestování a má základy čistoty.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky