Jack russel bez PP

Jack russel bez PP
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledám nějakou pěknou, hodnou, zdravou fenečku ke krytí. Jsem Samuel, jsou mi 4 roky a jsem nejhodnější pes na světě. Jsem zdravý, páníčci mě dávají každý rok na krevní testy, je to 14 dní, co jsem na nich byl a všechno vyšlo zase skvěle! Jsem zdravý, jako rybička. Moji rodiče žili spolu hodně ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Jack russel ke krytí
Jack russel ke krytí
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hledám nějakou pěknou, hodnou, zdravou fenečku ke krytí. Jsem Samuel, jsou mi 4 roky a jsem nejhodnější pes na světě. Jsem zdravý, páníčci mě dávají každý rok na krevní testy, je to 14 dní, co jsem na nich byl a všechno vyšlo zase skvěle! Jsem zdravý, jako rybička. Moji rodiče žili spolu hodně... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jack Russel Terriers šteniatká na predaj
Jack Russel Terriers šteniatká na predaj
S veľkou radosťou Vám oznamujeme, že dňa 17.7 2024 sa nám narodili krásne, zdravé śteniatka, Chovateská stanica ponúka na predaj JRT s preukazom pôvodu vhodné na výstavy či ako rodinný spoločníci. Štenatka budú pri odbere 11.09.2024 min-3 krát odčervené,očkované.čipované s preukazom pô... (více v detailu)
Štěňátko Jack Russell teriér bez PP
Štěňátko Jack Russell teriér bez PP
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji, již posledního pejska. Narozený 4.7.2024, odběr možný ihned. Samozřejmě odčer... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Německý špic velký černý prodám štěňata s PP
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Německý špic velký černý prodám krásná, mohutná, štěňata s PP - pejsky. ( Grossspitz schwarz welpen - Giant German spitz Black puppies for sale ) Málopočetné, vzácně chované plemeno, ohrožený ráz špice. Německý špic velký je skvělý, ostražitý hlídač a čiperný společník, vhodný k dětem i starším lidem. Velice líbivý pes s mohutným límcem, krásnou srstí a bystrým, veselým výrazem. Ideální, všestranně využitelný, rodinný pes střední velikosti, skvělý, ostražitý hlídač, veselý kamarád k dětem, ideální, nenáročný rodinný přítel a pomocník. Lehce si přivykne i na ostatní domácí zvířata. Nemá sklony k toulání, drží se u domu, čiperný pomocník a skvělý hlídač k R... (více v detailu)
Neuvedeno
Štěňátka Jack Russel teriér s PP
Štěňátka Jack Russel teriér s PP
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Chovatelská stanice z Vápenické hájenky - Jack Russell teriér hledá milující domov pro dvě fenky a tři pejsky s PP narozené 5.9.2024 . Matka Gira Vojkuto, otec Pink Floyd Via Heraltisz (CIB, CAC WDS, Res CAC interra a EDS, GRand šampion ČR, SK, KOS, Šampion ČR, SK, P... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Štěňátka Jack Russel teriér s PP
Štěňátka Jack Russel teriér s PP
Před 10 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice z Vápenické hájenky - Jack Russell teriér hledá milující domov pro dvě fenky a tři pejsky s PP narozené 5.9.2024 . Matka Gira Vojkuto, otec Pink Floyd Via Heraltisz (CIB, CAC WDS, Res CAC interra a EDS, GRand šampion ČR... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Francouzský buldoček s PP
Před 10 dny - AVIZO_CZ
CHS Dream Winner hledá ty nejhodnější a nejlepší rodiny pro chlapečka Churchila(žíhaný) a holčičku Chanel (strakoš). Podmínkou milující rodina, jsme akční mazlíci, jsme opakovaně odčervení, plně očkovaní, čip... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Německý špic velký černá prodám štěňata s PP
Před 13 dny - AVIZO_CZ
Německý špic velký prodám krásná, mohutná, štěňata s PP - pejsky. ( Grossspitz schwarz welpen - Giant German spitz Black puppies for sale ) Málopočetné, vzácně chované plemeno, ohrožený ráz špice. Německý špic velký je skvělý, ostražitý hlídač a čiperný společník, vhodný k dětem i starším lidem. Velice líbivý pes s mohutným límcem, krásnou srstí a bystrým, veselým výrazem. Ideální, všestranně využitelný, rodinný pes střední velikosti, skvělý, ostražitý hlídač, veselý kamarád k dětem, ideální, nenáročný rodinný přítel a pomocník. Lehce si přivykne i na ostatní domácí zvířata. Nemá sklony k toulání, drží se u domu, čiperný pomocník a skvělý hlídač k RD. Může být ch... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Jack Russel teriér
Před 33 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den Nabízím 2 leteho pejska Jacka Russl s PP ke krytí. Pejsek je řádně očkovaný,odčervený. Inz... (více v detailu)
Neuvedeno
Jack russel terier
Jack russel terier
Před 43 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodáme štěňátka, pejsky JRT bez PP. Štěňátka jsou hladkosrstá, na krátkých nožičkách, oočkovaná, o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Jack Russel ke krytí
Jack Russel ke krytí
Před 79 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Max je 4 roky starý pejsek s dobrým charakterem. Je chytrý, učenliv... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Kocour ke krytí kanadský sphynx s PP
Kocour ke krytí kanadský sphynx s PP
Před 192 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Sphynx. Nabízím ke krytí papír. krásného moudrookeho kvalitního, zdravého, hodného vychovaného a hlavně zkušeného 2letého kocourka plemene Kanadský Sphynx. Kocour zaregistrován v chov. st. v klubu, který v BBC a WCF, kocour ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Jack Russell teriér
Jack Russell teriér
Před 192 dny - ANNONCE
"Moje jméno je Jessi a rád bych si našel prima novou a úžasnou rodinu. Je mi 4 - 5 let a jsem malý, neskutečně mazlivý a kontaktní voříšek. Dosud jsem bydlel se svým potomkem Trapíkem, ale oba se teď těšíme na své vlastní páníčky, kterým budeme dělat jistě velkou radost. Náš bývalý pán odešel na věky spát a my jsme přijeli k tetám do Dočasek hledat štěstí. Vážím kolem 7 kilo, jsem zdravý, tulivý miláček, umím spolehlivě nejlíp panáčkovat, když si říkám o vaši pozornost. Jsem aktivní, veselý kluk, velice přátelský, miluju lidi a především nějvíc zbožňuju drbáníčko, lenošení na gauči a měkkou postýlku, kde si slastně užívám krásný psí život. Rád bych našel pohodové milující majitele, kteří mě zahrnou láskou a pozorností a které budu vděčně odměňovat pusinkami, Váš Jessi." Jessi je 4 - 5 letý voříšek, údajně kříženec JRT. Spolu s jeho synkem Trapíkem jim zemřel páníček a oni zůstali sami. Klukům prospělo oddělení, společně na sebe žárlili a v určitých situacích si dokazovali, kdo bude š... (více v detailu)
Neuvedeno
Tibetský španěl s PP ke krytí
Tibetský španěl s PP ke krytí
Před 359 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Tibetský španěl s PP ke krytí Nabízím ke krytí psa Tibetského španěla s PP jménem BENJI, barva sobolí, stáří 4 roky, s průkazem původu, matka i otec s PP. Zdravý, poslušný, milující děti, klidné povahy, velice přátelský, pravidelně očkovaný. Ocen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Krytí Jack Russel teriér
Krytí Jack Russel teriér
Před 242 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ahoj, jsem Tim, je mi 7,5 roku, vážím lehce přes 7 kg, bydlím v Praze a hledám fenku ke krytí. Jsem Jack Russel teriér, bez PP, z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
KRYTÍ uchovněným Jack Russell teriérem s PP
Před 225 dny - AVIZO_CZ
Nabízím KRYTÍ krásným pětiletým hrubosrstým pejskem Jack Russell teriéra s PP – JEN PRO UCHOVNĚNÉ FENY S PP! Výška 29 cm. Má úžasný rodokmen a různá zdravotní vyšetření: DOV, luxace patelly, by parentage: LOA, PLL, SCA, PR... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní zvířata, inzerce, krytí