Jack Russell teriér

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Daruji 9let starého pajska do dobrých rukou. Vhodný jen na zahradu, ne do bytu. Není vhodný k ostatním zvířatům, ani k dětem. Je pravidelně očkovaný. Když bude v rodině bez dětí a na zahradě, bude maximálně spokojený a milující pes. S našima dětma se bohužel nezžil a musí být zavřený na druhou část z... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Jack Russell Terrier JRT Jack Rusel Terier
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim na prodej šteniatka Jack Russell Terrier hladkošrstny 5 fenek. Štěňátka jsou očkovaná, odčervená a čipovaná.
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Jack Russell teriér
Před 4 dny - ANNONCE
Jsem Kulík, kříženec Jack Russell teriéra, mám 5 kg a 12 let. Žil jsem u paničky, která celé dny pracovala. Tak jsem byl sám, bylo mi smutno a snil jsem o domově, kde se mi budou věnovat. Nakonec panička musela do nemocnice, odkud se již nevrátí. Nebylo kam se mnou. Přechodně jsem byl u hodné paní sousedky, ale ta má nemocného pejska, který potřebuje klid. Proto jsem odjel do péče spolku Psí senioři v nouzi, odkud hledám trvalý domov. Stále doufám, že budu svůj sen i žít. Prosím, adoptujte mě. Zpočátku jsem opatrný, poté jsem moc milý, hodný, vcelku aktivní pejsek. Miluji míčky. Hygienické návyky dodržuj... (více v detailu)
Neuvedeno
Jorkšírský teriér biwer
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nádherného pejska má 4 roky je moc hodný a přátelský ostatní pejsky mu nevadí dět... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
Jack Russel teriér
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
terier krásná ,čistokrevná a vymazlená štěňátka raslíčků k okamžitému odběru.Jsou odčervená a naučená na konzervy a ju... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
Chandler ❤ malý jack russell paličák ❤
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Po svém novém domově se rozhlíží malý fešáček Chandler. Je to trochu zlobidlo paličaté, ale pro zkušenější ruku to bude úžasný psí přítel, o tom není pochyb. Chandler je aktivní, milý a přátelský. Na vodítku mu to jde skvěle a zbožňuje dlouhé i krátké procházky. Moc rád potkává nové lidi i nové pejsky, rád si všechno řádně očmuchá a s každým se seznámí. Venku je veselý a plný energie, nebrání se žádné hře, a ještě pořád se rád učí i novým věcem. Zbožňuje, když se toho kolem něj děje plno, když je všeho součástí a může se úžasně bavit. Doma zato umí Chandlerek trochu pozlobit. Moc rád si totiž zabírá lidi i věci jenom pro sebe a nebojí se i zavrčet, pokud se s ním někdo chce přít. Tady potřebuje zkušenou ru... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Zlatý retrívr
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Štěně zlatého retrívra čistokrevný bez PP rodiče oba zlatý retrívr, pejsek je hodný ale bohužel ne... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
BOSTONSKÝ TERIER S PP FCI
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí vymazleného pejska bostonka s průkazem původu. Pejsek je k odběru ihned, je pravidelně odčervovaný, označený čipem a očkovaný. Je učen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Parson Russell teriér
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
CHS Tarbert nabízí štěňata rasy Parson Russell teriéra nar.29.7.24,otec Multi ICH.Red Rock Big Bang Theory/AKC- import USA,matka Je l aime Equus:VT,KV,CC,CAC,BOB.Opakované velmi perspektivní spojení.Oba rodiče mají veškerá zdr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Bordel koli x Jack Russel teriér
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Máme dispozici krásná štěňátka bordel kolie x Jack Russel teriér štěňa... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
Jack Russell terier
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízime, velmi kvalitní, krásné a veselé štěnátko . Pejska JRT s PP nar. 6.4 2024. Pejsek je bez vad. Má veselou, přátelskou povahu. Je zdravý. Má základy poslušnosti, chůze na vodítku, přivolání,zvyklý na přepravku, cestování a má základy čistoty.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Zadám štěňata/pejsky Parson Russell teriér bez PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Zadám štěňata/pejsky Parson Russell teriér bez PP po rodičích s PP. Matka drsnosrstá (spec. výstava V3), otec hladkosrstý. Otužilé, odolné, temperamen... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Štěně stafordšírský teriér
Dobrý den prodám štěně fenku stafordšírský teriér. Stará 2 měsíce odčervená hravá velice učenlivá. Učí se venči... (více v detailu)
7 500
 Kč
Jack Russel teriér
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den , prodám krásná 8 týdenní štěňátka Jack Russella. Naočkované a odčervené. Jsou velmi mazlivá , ale ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Staford terier
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, daruji staforda teriera má 2 roky. Jmenuje se Corey vyslovně KORY Bohužel budu mit v péči malé dítě a on se pejska bojí. Nesnese se s jiným psem takže ideálně na zahradu ať má výběh je to hlídací pes mazlivý pot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
Jack Russell x jorkšírský teriér
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám štěňátka narozené dne 2.8.2024. Maminka Jack Russell, táta jo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Koupím štěně Biewer teriéra
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, před dvěma měsíci nám odešel za duhový most můj Timmy (čivava 14 let) a od té doby mám v srdci prázdné místo a proto jsem se rozhodla pořídit nám nového miláčka. Pejsek bude mít u nás domov plný lásky ❤️ Chceme ho jako člena rodiny, aby byla úplná ❤️ ❤️ Všechny potřebné věci pro pejska doma máme. Mám 4 letou dceru, která... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Jorkšírský teriér krytí
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme šikovného, zkušeného klučíka na krytí. Je veselý, zdravý, má rád děti, pejsky i kočičky. Váží 2,5kg, je milý v povaze a má... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Biewer jorkšírský teriér
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Štěňátko pejsek biewer teriér s rodokmenem. K odběru ihned. Je očkovaný, několikrát odčervený, čipovaný. Pro lidi kteří chtějí mít doma opravdu luxusního chlapečka vzhledem. Černá barva hlavy zůstane, černá nebude světlat. Úplně krátký... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Černý, asi 2roční kocourek Pavlík Moulík hledá domov.
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Zbavila se ho paní, která se vystěhovala a chtěla ho nechat v prázdném bytě. Pavlík je zklamaný a nechtěl s námi komunikovat. Ale jeho paní ho bez problémů chytila a dala nám ho do tašky, takže on není šelma divoká. Jen si musí zvyknout. V útulku už nebývá zalezlý, jen ještě moc nekomunikuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Černý, asi 2roční kocourek Pavlík Moulík hledá domov.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Černý, asi 2roční kocourek Pavlík Moulík hledá domov. Zbavila se ho paní, která se vystěhovala a chtěla ho nechat v prázdném bytě. Pavlík je zklamaný a nechtěl s námi komunikovat. Ale jeho paní ho bez problémů chytila a dala nám ho do tašky, takže on není šelma divoká. Jen si musí zvyknout. V útulku už nebývá zalezlý,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Pejsci Parson Russell terier s PP
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dva krásní pejsci Arin a Astrik ze Sovineckého panství hledají paníčky. Trikolorní hlavy, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
3letý pejsek Jack Russell teriéra s PP
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jack russel teriér. Chov. stanice prodá pěkného 3let. hrubosrstého pejska s PP. Je to milý a nekonfl. pejsek. Je průběžně očkov., odčerv. a očipovaný. Výška 26 cm. Patří k úžasnému společ. plemeni, které miluje lidi a užívá si, když s nimi můž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Zadám čistokrevná štěňata Parson Russell teriér
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zadám čistokrevná štěňata Parson Russell teriér. Matka drsnosrstá (spec. výstava V3), otec hladkosrstý. Otužilé, odolné, temperamentní pleme... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriér ( Rusel teriér) s PP
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Zadáme štěňátka Jack Russell teriéra s průkazem původu. Volný kluk. Možnost si vybrat jméno na "V", které bude v průkazu původu. Rodiče výstavně úspěšní, vynikající povahy. Oba u nás k vidění. V den odběru budo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Fenečka jorkšírský teriér s PP
Před 3 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Krásná malinká fenečka jorkšírský teriér s PP (rodokmen IHR) hledá milující domov. V klasickém zbarvení black and tan (černá s palením). Je bez vad, krátký nosík a malá ouška. V dospělosti bude mít okolo 2kg. Při odjezdu do nové rodinky bude naočkovaná, načipovaná, několikrát odčervená, vyšetř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
23 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky