Valach 8let

Valach 8let
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám 8 letého valacha anglického plnokrevníka. Vysoký 165khv. Má krásné prostorné chody. Předpoklady do sportu-jak do drezur, tak do parkuru (akt. výkonnost v parkuru 110 a připravený do L, v drezuře nezavodil ale je připravený do L ). Oboje ho baví, avšak je třeba zkušenějšího jezdce-v parkuru ježděn na ost... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pony klisna kategorie B
Pony klisna kategorie B
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám letos 10 letou klisnu pony kategorie B. Klisna má výkonnost parkur S**, drezura L a všestrannost L. Je zdravá,... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
360 000
 Kč
Prodám líbivého valacha
Prodám líbivého valacha
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Z rodinných a zdravotních důvofů prodám líbivého valacha vhodného i pro těžšího jezdce. Stáří 15 let, KHV 165cm. Kůň je bez zdravotních obtíži, chodí nekutý, v terénu pro trochu zkušenějšího jezdce, ježděn střídavě mužem i ženou. Ve stádě nekonfliktní. Ošetřováni, v... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
90 000
 Kč
5let BWP valach po Chacoon Blue X Tinka s Boy
5let BWP valach po Chacoon Blue X Tinka s Boy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
*2019 Chacoon Blue X Tinkas Boy X Darco Quidam de Revel Matka – parkury 130 s amatérkou Babička – je matkou známého plemeníka Elvise Ter Put... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PRODÁM LÍBIVÉHO VALACHA
PRODÁM LÍBIVÉHO VALACHA
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 10letého teplokrevného valacha, ježděn převážně v terénu, ale umí i základní jizdárenské práce, sveze každého je příjemné dopředný, kvh 165cm, je hodný, velice kontaktní, zdraví, rychle se učí, bez zlozvyků, ve ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihočeský kraj
110 000
 Kč
4 letý valach
4 letý valach
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
❤️CanWajo Perfect Z❤️ Po otci Cannon Reuvekamp’s z (Cornet Obolensky) Z matky Wajomen (Karandasj (Voltaire)) *2020 Prodám velmi charakterního valacha. V lednu stažený z pastvin a nyní půl roku pod sedlem. Ježděn dětmi jak na jízdárně, tak v terénu. Takže vhodný i do je... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
180 000
 Kč
Prodej valacha kat.B
Prodej valacha kat.B
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
S těžkým srdcem prodáváme pony valacha kat.B, v KVH 148cm, 14let, zvyklý na režim 12/12, dnes chodí na boso, dříve kovaný na předky. Ve stádě nekonfliktní. Na ošetřování a práci ze země spolehlivý a bezproblémový, ale na ježdění pouze pro zkušenější jezdce, s vodičem však sveze i začátečníka. Poslední 2 roky využit převážně rekreačně, ale stále má potenciál do skoko... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodám valacha -poloviční paint horse
Prodám valacha -poloviční paint horse
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hledám domov pro úžasného valacha, A1/1 s paintem (po SK War Leo Jac), narozený 2010. Valášek je hodný a vymazlený, veškerá manipulace a ošetřování s ním je bezproblémová. Ježděný rekreačně (poslední 4 roky anglie), ze země má základy gymnastické práce dle akademického ježdění. Je komunikativní a velmi ochotný. ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
80 000
 Kč
Valach po Ebab
Valach po Ebab
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodam valacha narozeneho 2013 Po otci Ebab z Nabab de Reve Matka po Edminton Jednoduchy na jezdeni Hodny, vet, kovar, preprava bez problemu V te... (více v detailu)
Před 5 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodám valacha
Prodám valacha
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám valacha ČT 20l, nekope, nekouše, nevyhazuje. V kohoutku cca 170 cm. Pošetřený, je to kus koně, proto zkušenějšímu. Venku dopředný. Jízda... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Prodám valacha  AQH nar. 2019
Prodám valacha AQH nar. 2019
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Otec AQH Safaris Cool Cat hřebec úspěšně závodí v disciplíně cutting, ale úspěšně závodil i v disciplíně Working Equtation kde se stal mistrem ČR v kategorii S.Také byl velice úspěšný v ranchovnich disciplínách.Je to všestranný hřebec se skvělým charakterem. Matka AQH Jenny Wade, úspěšná cuttingová klisna dovezena z USA. Sam je zdravý, pravidelně oč... (více v detailu)
Přidáno včera
Karlovarský kraj
280 000
 Kč
Atraktivní 4 letý valach do sportu
Atraktivní 4 letý valach do sportu
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Jenda Jenny Kinský nar. 21.05.2020 Kůň Kinský 12,5 % Původních genu koní Kinských Příslušník staré Kinské rodiny "J" KVH 170 cm, mohutný, přesto ušlechtilý. Matka: Jenny Kinská, KVH 165 cm, nar. 1997 po 333 Almhirt týnský (Červánek) HPKKK 7,1 b. Vlastní výkonnost drezura "L", Skoky "ZL" dále v původu Jesika Kinská. Jóga, Jívka, až k zakladatelce rodiny Jitřenka. Dlouhověká klisna atraktivního žlutého zbarvení, tvrdé konstituce, milý rodinný kůň. Chodí pod sedlem s dětmi ve věku 27 let. Hřebeček Jenda Jenny Kinský se jí narodil ve 23 letech. Otec: Lotar (Yellow Man) po Landos, Plavák KVH: 171 cm Vlastní sportovní výkonnost parkur "T", finalista skokového KMK 4, 5 i 6 letých koní. Vítěz finále "KMK" 6 letých koní s Petrem Doležalem. Účastník Mistrovství světa mladých koní v Lanakenu. Jenda Jenny Kinský je čtyřletý pl... (více v detailu)
Před 4 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Valach irský cob 4 letý
Valach irský cob 4 letý
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 4 letého valacha IC. Narozen: 1.5.2020 Matka: Diamond filly Otec: Lord Kayne of the Owlish Fortrees Koník je obsedlý, zaskákaný a zná jízdárenskou práci. Bohužel je nyní rok neježděný (z důvodu práce v zahraničí). 100% zdravý kůň vhodný do zkušených rukou vzhledem k tomu, že je to stále mladé zvíře. Je velmi komunikativní a s ničím/nikým nemá problém. Přeprava ... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
180 000
 Kč
Dvakrát lomený pelham vel.13,5
Dvakrát lomený pelham vel.13,5
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím úplně nový dvakrát lomený pelham. Anatomicky tvarovaný, 2x lomený pelham BR Soft Contact. Udítko je vyrobeno z chuťově příjemné slitiny Cuprigan - 89% měď, 7% hliník, 3% železo a 1% zinek. Tvar a materiál udítka podporuje pozitivně přijmutí udidla, žvýkání a slinění. Udid... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
1 750
 Kč
Valach ČSP do sportu
Valach ČSP do sportu
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám valacha , 7 let, KVH 146, m.: Dakota , o.: Farvel. Nadějný do parkurového, drezurního sportu možné i do ... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
200 000
 Kč
Vyhrávací Valach po Rubicon
Vyhrávací Valach po Rubicon
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám letos 12letého Valacha po Rubicon z matky po Ibišek. Kvh 168cm. Spíše energetické povahy. Výkonnost drezura S (rozpracováno do ST, parkur s profíkem 120/130 s umístěním, s amatérem do 120, military Z v tréninku skoky do *. Vhodný tedy do všech disciplín, na zzvj, cvičitelák i trenérské zkoušky. Účastník oblastních mistrovství jak skokových, tak dr... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Valach 5 let
Valach 5 let
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím letos 5 letého valacha na prodej. Colorado po otci Clive z matky Divoženka. Coli má pěkný pohyb a je velice jednoduchý na ježdění. I přes jeho nízký věk je vhodný i pro šikovné dítě. V obdélníku velmi líbivý. Loni zahájil sp... (více v detailu)
Před 8 dny
Královéhradecký kraj
300 000
 Kč
Luxusní klisnička
Luxusní klisnička
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k rezervaci líbivou a původově zajímavou klisničku. Narozena 28.5.2024 . Matka pony po Cool Paradise, otec AQH Ash Geerolena . Její původ jí předurčuje do pony sportu jako je parkur drezura bude vhodná i do westernu a chovu, ale i jak... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihočeský kraj
70 000
 Kč
A1/1 valach 7 let HAS D`EMRA(FR)
A1/1 valach 7 let HAS D`EMRA(FR)
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plnokrevný valach stále v dostihovém tréninku. Hodný na ježdění i ošetřování. Vhodný do spo... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
75 000
 Kč
Prodám devítiletého valacha
Prodám devítiletého valacha
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji devítiletého valacha *2015 plemene francouzský jezdecký kůň (Autre que pur sang). Miliónový, zdravý, hodný, pracovitý, jednoduše jezditelný, jemný kůň, vhodný i pro méně zkušeného jezdce či šikovné dítě. Nekonfliktní, spolehlivý, na ošetřování naprosto bezproblémový. Do svých 6 let běhal překážkové dostihy, od 6 let u nás, výkonnost parkur 105 cm, drezura Z. Předpoklad do vyšších soutěží, kůň je drezurně přiježděn a připraven do drezurních soutěží st. L, zvládá i těžší cviky (překrok, přeskok, obraty). Skokově má také na víc. Z důvodu nedostatku času závodil naposledy v minulé sezóně, primárně v drezurních soutěžích. Pokaždé velmi dobr... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
250 000
 Kč
2 letý hřebeček MT-sleva
2 letý hřebeček MT-sleva
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
JS Vysoká, Chrastava nabízí k prodeji 2 letého hřebečka MT. Je to ryzák s odznaky. Velmi hodný a nebojácný. Návštěva vítána. Hledáme majitele, který si chce koníka př... (více v detailu)
Před 7 dny
Liberecký kraj
125 000
 Kč
Appaloosa hřebec s top charakterem, nar. 2017
Appaloosa hřebec s top charakterem, nar. 2017
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji letos 7mi letého hřebce s top charakterem, kterého máme ve výcviku. Nar. 17.5.2017 KVH: cca 155 cm (menší, drobnější postava "dámský koník") Barva: chestnut or sorrel Plemeno: appaloosa - registrován v USA čipovaný, očkovaný, pravidelně odčervovaný S "Pepanem" pracujeme 2. rokem, je obsednutý a základně přiježděný, nezkažený - krok, klus, ve cvalu teprve získává rovnováhu (je spíše tlačivější, nikam nespěchá, jemný na ruku). Ježděn převážně v terénu (2x týdně s přestávkami kvůli úrazu jezdce). Na vyjížďky chodí sám i s koňmi. Zvyklý na silniční provoz. Zná anglické i westernové sedlo, uzdečku i parelku. Moc hodný na ošetřování a veškerou manipulaci (kovář, v... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
ČT s PP
ČT s PP
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, zvažuji prodej čerstvě 18ti letého, cca 170-175cm vysokého valacha Českého teplokrevníka s průkazem původu. Valach vhodný na rekreační ježdění, jízdárenskou práci i možná do hobby malých parkurů (vzhledem k věku) vhodný i pro juniorku, juniora. Znalý jizdárenských povelů i lonžování. Dříve výkonost L**. U nás ježděn anglicky i westernově rekre do přírody. Jezdí na něm i začátečníci a děti. Valach znal... (více v detailu)
Před 6 dny
Plzeňský kraj
80 000
 Kč
Hodný líbivý Kinský hřebec 2019
Hodný líbivý Kinský hřebec 2019
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Odznakový tmavý plavák, *2019. Otec Asio Zdelovský, Matka po Dantes. Ježděný drezurně Z-L (ustupování, piruety, kontracvaly, couvání), skoková gymnastika, přejde malý parkur s přeskokem, zdravý, samo... (více v detailu)
Před 7 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
luxusní PAINT horse, DOUBLE HOMOZYGOT, import, plemeník
luxusní PAINT horse, DOUBLE HOMOZYGOT, import, plemeník
Před 5 dny - BAZOS
Magics Chatan 7 Panel N/N GBED, HERDA, PSSM, HYPP, MH, OLWS, MYHM, vzásné smockey black tobiano, jedinečný plemeník APH v ČR i Evropě této krve s dvojitou homozygotností, DOUBLE HOMOZYGOT 3 letý získal titul na paint show RESERVE CHAMPION STALLION! VÍTĚZ TŘÍDY COLOR CLASS, halter open opakovaně 1. místa homozygot tobiano TO/TO a homozygot black EE, nese také crem gen CRcr, dá vždy strakaté hříbě=HOMOZYGOT TOBIANO a NIKDY se po něm nenarodí ryzák=HOMOZYGOT BLACK a to i z ryzích kobyl. Bude dávat velmi atraktivní barvy v černých i žlutých(nese crem gen po otci) odstínech black, bucksin, grullo, smokey black... díky jeho vyjímečnému genetickému potenciálu. Je to opravdová perla pro chov. Kobyly perfektně zabřezávají (má skvělé semeno, kontrolováno každoročně). Jde o oblíbenou all around linii, s výborným původem po MKS MAGIC JOHNSON-multiple ROM and point producing stallion in halter and performance. Jeho potomci jsou též Grand Champion at halter, Reserve World Champion a patří mezi to... (více v detailu)
Před 5 dny
18 000
 Kč
VALACH QUARTER  HORSE
VALACH QUARTER HORSE
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám na lehké rekreační ježdění 5l valacha,velmi hodný ,z nedostatku času nevyužitý. Čistý 5 panel, pěkný původ. Koník není zcela zdráv,narodil se s nekorektním postojem LP nohy,nechodí čistě, musí se kovat na předek,v... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství