Pes z útulku

Pes z útulku
Před 793 dny - ANNONCE
Ríša je asi 5ti letý kříženec malého vzrůstu (12kg). Po těžkém úrazu zadní nožky, nemá rád sahání na ,,zadek´´; pokud by se našel páníček který jeho hendikep bude respektovat, bude ... (více v detailu)
Před 793 dny
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Australský honácký pes s pp
Australský honácký pes s pp
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice „ pod Cvilínem „ přijímá rezervace na štěňátka Australský honácký pes s průkazem původu FCI ze zahraničního krytí. Matka: Bindi Belle Monastery Yard - DNA, HD A, ED O, BAER +/+, výstava: Výborná. Otec: Rikoran Bour Bon - DNA, HD A, ED 0, BAER +/+ , PLL/PRCD/NCL5/MDR1-N/N , v... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Slovenský čuvač s PP
Slovenský čuvač s PP
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Po zrušené rezervaci hledá Argo z CHS Od Kravařských zahrad nové páníčky, kteří ho zahrnou láskou stejně jako on je. K odběru je IHNED. Bude se hodit jak d... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Německý ovčák s PP štěně - pes
Německý ovčák s PP štěně - pes
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Volný 1 pejsek, věk 9. týdnů. Německý ovčák s průkazem původu, zbarvení černá, znaky (“REX”). Pejsek má nůžkový skus, obě varlátka sestouplá, vhodný na výstavy ( není podmínkou ), nebo do rodiny jako společník. Vyrovnané povahy, sytý pigment, velký předpoklad pěkného exterieru, velmi hravý, kontaktní. Oba rodiče zdraví A/A, 0/0, Spondy :... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
14 000
 Kč
Nemocný kocourek Denzel hledá nový domov
Nemocný kocourek Denzel hledá nový domov
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
DENZEL, kocour, starý, (ev. číslo 2022/07/07), KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020000773177 Kocourek byl nalezen v Nové Včelnici. Při příjmu měl velice špatnou srst, zhnisaná očička, rýmu, uhnilé vylámané zuby - nyní je již vše vyřešeno. Denzel je hodný kocour, ale není to vyloženě mazel. Veškeré veterinární úkony zvládá, evidentně byl dlouhou dobu odkázán sám na sebe, takže je vděčný za stravu a bydlení. Je čistotný. S ostatními kočičkami je nekonfliktní (jen vzhledem k jeho FIV pozitivitě může jen ke kočičce se stejným problémem). Bohužel je FIV pozitivní. Hledá tedy nový domov nebo dlouhodobou dočasnou péči jako jedináček nebo s jinou FIV pozitivní kočičkou. Toto onemocnění je příbuzné s HIV (virem, který způsob... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Rodinný pes Homer k adopci
Rodinný pes Homer k adopci
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Perpetuum mobile čisté psí Lásky, kterou rozdává všem kolem sebe, absolutně vděčný za každé pohlazení a lidskou společnost Adaptabilní tulidlo a mazlidlo, pro které je středobod Vesmíru člověk. Rozená vodomilka, pes na túry a výlety do přírody, ale hlavně relaxační miláček.Vysněný pes, empatická citlivá duše se srdcem na pacičce....Smečkovitý, zvyklý na společnost psů a fen. Aktivní mladý pes, který miluje procházky v přírodě, koup... (více v detailu)
Před 7 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodinný mazel pes Simke k adopci
Rodinný mazel pes Simke k adopci
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Je moc hodný a klidný, opravdu miláček největší. Kdo si získá jeho srdce, bude to navždycky. Simke je moc krásný, chytrý a bude i vděčný a věrný do konce svého života.SIMKE je 2-3 letý pejsek, lovecký mix, který byl nalezen na ulici. Pokud se vám líbí právě tento opuštěný elegán, zavolejte nám na naše telefonní číslo 776 540 415.Simke sní o teplé náruči svého pána, plné misce, dlouhých procházkách, svobodě a všem tom úž... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Štěňata Kavkazský pastevecký pes bez pp
Štěňata Kavkazský pastevecký pes bez pp
Před 9 dny - BAZOS
Nabízíme k rezervaci poslední 3 pejsky Kavkaze. Narozeni -25.5.2024 Celk... (více v detailu)
Před 9 dny
8 000
 Kč
Zefyros  bůh větru - sladký kocourek
Zefyros bůh větru - sladký kocourek
Před 8 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Jako námořník potřebuje loď, tak loď potřebuje vítr. Je jedno, jestli je to nová galeona nebo stará děravá plachetnice, ale bez opory větru v plachtách se nehne.Náš bůh větru Zefyros o tom ví své. Poznal, že i bez stěžně se dá plout dál, ale potřebuje vůli a sílu, aby pokračoval. Proto i přes stará zranění a ztrátu citu v levé přední tlapce, zvládl bojovat svůj každodenní boj o přežití. Byť se může zdát, že nožičku používá, ... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihočeský kraj
500
 Kč
BETTY A KIM K ADOPCI - PŘÁTELŠTÍ, VDĚČNÍ MAZLÍCI
BETTY A KIM K ADOPCI - PŘÁTELŠTÍ, VDĚČNÍ MAZLÍCI
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
PŘIJEĎTE SE SEZNÁMIT S NEJUSMĚVAVĚJŠÍMI PEJSKY V ÚTULKU:-) MŮŽETE JE VZÍT NA PROCHÁZKU, ZA KTEROU JSOU VŽDY VELICE VDĚČNÍ A SVOJI RADOST DÁVAJÍ ZNÁT :-) JE TO TAKOVÁ DVOJITÁ NÁLOŽ LÁSKY A ŠTĚSTÍ :-)) EDIT: TITO DVA MILÁČCI JSOU PROSTĚ DOKONALÍ. MAJÍ TY NEJKRÁSNĚJŠÍ PSÍ ÚSMĚVY, ÚŽASNOU POVAHU. BÝT S NIMI JE BALZÁM NA DUŠI :-) Jsou sehraná dvojka - Kim klidnější, Betty divočejší, oba ale neskutečně umazlení, veselí, přátelští, komunikativní. Mrkněte na videa:-) Jsou to taková živá stříbra. Byli by určitě šťastní za domeček se zahradou, kde by si mohli běhat, ale s přístupem dovnitř, protože člověk je pro ně nade vše. Určitě můžou do rodiny k dětem - čím víc rukou na hlazení a mazlení, tím lépe:-) Budou skvělí parťáci i k aktivním lidem (klidně i seniorům) - milují procházky :-) BETTY A KIM JSOU PŘÁTELSKÁ A MILÁ ZLATÍČKA. PEJSEK A FENEČKA... (více v detailu)
Před 12 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Štěnátka - Španělský vodní pes
Štěnátka - Španělský vodní pes
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Štěňátka zatím vzácného plemene ŠPANĚLSKÝ VODNÍ PES. Štěňátka jsou po zdravých rodičích. Budou řádně zdravotně vyšetřena s průkazem od VET., odčervena, řádně očkována a čipována. Štěňátka jsou vhodná do rodin. Narodilo 8 štěňátek,4 slečny fenečky a 4 pejsci, k odběru v srpnu 2024. Maminka je černá a tatínek bílo hnědý - štěňátka jsou růrných barev, bilo- hnědá, černá, hnědá a mají dlouhý ocásek a n... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
bernský salašnický pes s PP
bernský salašnický pes s PP
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Lady Nebekam hledá milující rodinu pro posledního pejska Desperada. Očkovaný, či... (více v detailu)
Před 15 dny
Královéhradecký kraj
25 000
 Kč
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 21 dny - ANNONCE
‼️Beily hledá akutně nový domov‼️     Jmenuji se Beily, je mi 6,5 roku a vážím 7 kg. Jsem kříženec jezevčíka. Se psy se většinou snese dobře. Je zvyklí i na kočky, králíky a potkany. Je aktivní, ale nevadí mu válení se na gauči. Rád se proběhne, ale odpočinek vždy v peřince. Je to milovník a nevadí mu ani děti. Poslouchá.... Jen v době hárání fen jsou důležitější, než cokoli jiného.... V tom případě chodí na fle... (více v detailu)
Před 21 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 22 dny - ANNONCE
Jmenuji se Billa. Mám 4 měsíce. Jsem originální kříženeček v dospělosti střední velikost do 15 kg. Miluji mazlení, hraní, dovádění. Hledám milující, trpělivou rodinku co mě všechno naučí, vychová ze mě poslušného psa, bude mě milovat a zažijeme spolu spoustu krásných společných chvil. Přinesu vám do života hodně radosti a lásky, no na druhou stranu i starosti, s kterými třeba počítat. Jsem veterinárně ošetř... (více v detailu)
Před 22 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 24 dny - ANNONCE
Zack hledá domov.  Zack je jedním ze štěňátek, které nezodpovědný majitel vyhodil do pole. Díky dobrým lidem, kteří zaslechli jejich zoufalý pláč se dostali až do útulku, kde o ně bylo postaráno a začal jejich několikatýdenní boj o život. Bohužel 2 z 7 štěňátek se nepodařilo zachránit. 5 sourozenců se dnem i nocí krmilo z flašky mlíčkem, ale nakonec se to zvládlo a postupně začínají být připraveni odejít do nových milujících rodin. Zack je velmi  citlivé, vyrovnané a klidné štěňátko. Je to neskutečný mazel, který bude následovat svého páníčka a oddaně u něj polehávat. Hygienické návyky má zvládnuté, pokud nestihne náhodou, na podložku vždy trefí. Na vodítku umí pěkně cupitat a postroj zvládá.  Zack: Jsem velký jedlík, za pamlsek udělám i “stojku na hlavě”. Rád spinkám a odpočívám ve své klícce, kterou považuji za svoji boudu. Nic neničí, ke štěstí mu stačí hračky, se kterými si hraje sám a spinká s nimi. Někdy i bačkoru vezmu na milost na hraní, ale po napomenutí hned vím, která ... (více v detailu)
Před 24 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Krásná Dominika hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Dominika je milá,kontaktní a klidná fenečka.nepotřebuje hodně pohybu,ale potřebuje svého člověka.Je vděčná za pozornost a pohlazení.Váží 15 kg.Hledá... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Krásný Blue hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Je to milý,veselý pejsek,kterému hledáme domov uvnitř v domku nebo v bytě.Naroz. če... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Krásný Sky hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Je to milý,veselý pejsek,narozený 7.7.2023.Miluje lidi i děti,s pejsky nemá problém.Váha v dospělosti do 17 kg.Hledáme m... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Poupátka z Černé Hory hledají milované domovy  ČOI je krásný a velmi milý pes, malinko rošťák, potřebuje ale vše naučit včetně chůze na vodítku.  Tři nohatá a ušatá asi půlroční štěňátka hledají své DOMA. V dospělosti předpokládáme větší vzrůst, rodiče jsou neznámí, jedná se o křížence. Fenečka Sandy a pejsek Loui spolu byli v útulku, zatímco Čoi, Louiho bráš... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
LOUI je nádherný a velmi milý štěněčí kluk, aktuálně pilune chůzi na vodítku.  Přijel k nám z Černé Hory a je kastrovaný. V dospělosti předpokládáme větší vzrůst, rodiče jsou neznámí, jedná se o křížence. Fenečka Sandy a pejsek Loui spolu byli v útulku, zatímco Čoi, Louiho bráška se toulal po ulicích. Nakonec se podaři... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Jsem Antonínek, mám 8 kg a asi 12 let. Žilo nás pejsků více u paní, která se nám nevěnovala. Neměli jsme žádnou péči, lásku, pohlazení. A mně, protože jsem slepý, bylo ubližováno. Bál jsem se a prosil, ať to vše skončí, ať se ocitnu v psím nebi, kde by mi bylo lépe. Jednoho dne přišli nějací lidé a odvezli nás do útulku. Bylo to o něco lepší, ale stále mi nebylo dobře na duši. Nikdo mě nechtěl, slýchal jsem, že šance na domov nemám. „Co to je ten domov?“ Nyní čekám ve spolku Psí senioři v nouzi, kde mi slíbili, že se mi ho ještě pokusí najít. Jak já vítám dočasnou paničku, kdykoli přijde z práce, jakou mám radost, když mě mazlí. Doma se chovám... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Krásná Marlenka hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Marlenka je aktivní veselé šídlo,vždy pozitivně naladěná.Miluje lidi a jejich pozornost.Je to pejsek vhodný i na psí sporty.Hledáme jí dom... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Monty byl společně s Amy odebrán z péče majitelů ze sociálních důvodů a 20. 5. 2024 byli oba umístěni u nás. Montymu z původního domova chybí dostatečná péče a socializace. Zpočátku byl velmi bojácný, nebyl zvyklý na lidi, proto se schovával. Potřeboval několik dní na aklimatizaci. Nyní už je s lidmi kamarád a je přítulný. Musíme pracovat na zanedbané výchově a socializaci. Je to odrostlé štěně, takže... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Nový dočasný nebo trvalý domov hledá zlomená dušička, 8-9 letý kříženec o 10-15kg. Pejsek byl celý život u boudy, bit holí, a tentokrát se ozval - kousnul. Přišel rozsudek smrti. Naštěstí nám dala vědět sousedka, které není jeho osud lhostejný. Teď však potřebujeme vaši pomoc. Společně pejskovi zajistíme základní veterinární ošetření a pár klidných dnů v bezpečí, pak však musí k nové, alespoň dočasné rodince. Pejsek si zaslouží novou šanci, nové jméno, nový pohled na svět a nové lidi - takové, kteří dávají lásku ❤️, namísto ran a bolesti. Není socializovaný, nezná svět, jiné pejsky, procházky, zábavu, přátele. Nezná pelíšek, dobré jídlo, nebo mazlení. Hledáme někoho, kdo se nebojí tohle všechno pejskovi ukázat, ... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Sandy je nádherná a velmi milá fenka, která nyní piluje chůzi na vodítku.  Přijela k nám z Černé Hory, je kastrovaná. V dospělosti předpokládáme větší vzrůst, rodiče jsou neznámí, jedná se o křížence. Fenečka Sandy a pejsek Loui spolu byli v útulku, zatímco Čoi, Louiho bráška se toulal po ulicích. Nakonec se podařilo... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 25 dny - ANNONCE
Amy byla společně s Montym odebrána z péče majitelů ze sociálních důvodů a 20. 5. 2024 byli oba umístěni u nás. Amy z původního domova chybí dostatečná péče a socializace, přišla vyhublá a s přerostlými drápy (kompletně všemi), které kvůli její bojácnosti budeme muset zkracovat postupně. Je hodná, ale zatím roztěkaná, i ona potřebov... (více v detailu)
Před 25 dny
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Zvířata