Pelíšek pro psa,velký, nový, zelený s monsterami

Prodáno
Hlavní město Praha
Nový pelíšek pro pejska. Vlezl do něj jednou a nelíbil se mu. Chce jen do starého. Takž
Hlavní město Praha
490
 Kč

Podobné inzeráty

Pelíšek pro psy i kočky Hunter ortopedický
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Originál Hunter pelíšek. Je z té dražší - ortopedické řady. Je pro malého pejska. Já koupila 2, velký pro našeho nového pejska, malý pro kocoura, aby měli stejné.. :) Nicméně kocour pejska ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Pelíšek Zoofari
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Úplně nový pelíšek značky Zoofari, nepoužitý. Zakoupen na chalupu pro pejska, ale nakonec nevyužiji (pejsek si nás hned získal a spí s námi v posteli). Zbytečně úplně nový pelíšek leží doma zabalený. PC 599,90Kč nová cena 450Kč. Záruka na něj 3 roky, vložím účtenku do balíčku. Zakoupen 6.8.2024. Možnost zaslat přes Balíkovnu, kdy v rámci října vychází doprava na 3... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Pelíšek pro pejska
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám krásný větší pelíšek pro pejska nebo jiné zvířátko. Je z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 890
 Kč
Pelíšek pro pejska
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pelíšek pro pejska. Rozměry viz foto.
Jihomoravský kraj
199
 Kč
Luxusní Plastový pelíšek Curver Knit Home
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Opravdu elegantní pelíšek z odolného plastu se strukturou pleteného ratanu v barvě velmi světlého cappuccina. Pelíšek je pro malé psy a kočičky, a podle výrobce pojme i dvě malá zvířátka. Má dvě místa na spaní a odpočinek-jedno uvnitř konstrukce zajišťující větší klid a pohodu a druhé na nahoře, což zvířátku umožní pozorovat okolí a zůstat v blízkosti páníčků. Polštáře jsou snadno odnímatelné, díky čemuž lze celou postel snadno udržovat v čistotě. Pelíše... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Pelíšek pro psa 55x55 cm NOVÝ
Před 6 dny - SBAZAR
Kupujete to co je na fotografii. Pevní 2 fotky ilustrační 3 fotka reálná. ---------------------------------------------------------------------------------------- Nový jen rozbalený pro focení pelíšek pro psa rozměry 55x55 cm. Barva šedá. Doporučuji nechat pár dní ladem ať se vyrovná, vypadá pěkně samo... (více v detailu)
499
 Kč
pelíšek - Teepee
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pelíšek Teepee, značkový Huhu Bamboo Teepee, nepoužitý, velice kvalitní, velikost : průměr i výška 44 cm.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Pelíšek pro psa
Před 10 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pelíšek pro psa Ferplast siesta de luxe 90x60x22 černý.Původní cena 839 kč. Nepoškozený
Liberecký kraj
500
 Kč
pelíšek - Teepee pro kočku
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pelíšek Teepee, značkový Huhu Bamboo Teepee, nepoužitý, velice kvalitní, velikost : průměr i výška 44 cm.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Pelíšek
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pelíšek pro psa. Koupený nedávno v Pepco za 280,-. Nepoužitý. Náš pes si myslí, že je to plyšák a cupuje ho.
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Pelíšky
Před 11 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
na kočičí strom. Vyráběné na zakázku. Strom nám chlupáči zdevastovali, pelíšky zbyli. Jsou v pořádku, spodní zipy byli přilepené na sedacích ploch... (více v detailu)
Karlovarský kraj
250
 Kč
Balů ❤ kotěcí parťák ❤
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Roztomilý mistr lovu tkaniček a myšiček Balů hledá nový domov. S koťátkem jako je Balů není nikdy nuda. Má neustále dobrou náladu a roznáší ji svým veselým dováděním a lumpačením okolo sebe jako malé osobní sluníčko. Stačí zamávat šidítkem nebo zašustit nějakou hračkou a Balů je hned připravený na zábavu. K lidem je sice trošku opatrnější a když se k němu přibližuje ruka, je ostražitý, přesto má moc rád hlazení a mazlení. Aby k někomu přilnul, potřebuje trochu času a prostoru. Až se ale jednou zamiluje, už se ho jen tak nezbavíte, bude jen a jen váš, už navždy. Zato s kočičími parťáky si Balů rozumí okamžitě. Každá kočka i každý kocourek jsou hned jeho kámoši, běhá za nimi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Pohodlné pelíšky pro pejsky - nové
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hřejivý pelíšek pro domácí mazlíčky - nové Velikost malá ""S"" - cena 350,- - rozměry vnější: 45 x 40 cm, výška 16 cm - rozměry vnitřní: 30 x 25 cm Velikost střední ""M"" - cena 400,- - rozměry vnější: 50 x 45 cm, výška 16 cm - rozměry vnitř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
KENNY
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kenny je 2 letý, sametový, originální kříženec, většího vzrůstu, váží něco málo přes 30 kilo. Původní majitelka nezvládla jeho temperament a v jeho pubertě, která nebyla jednoduchá, ho svěřila do péče našeho spolku. Během pobytu v dočasce se stal z Kennyho Pan pes, je to veselý, přátelský atlet a sportovec, energií nabušený borec, který ale ze všeho nejvíc miluje svoje lidi, ke kterým s maximální oddaností vzhlíží. Pro tohohle fešáka s uhrančivým pohledem je největší Bůh jeho člověk. Miluje drbání, mazlení, dovádění, hraní, prostě cokoli, co dělá s lidmi, to je jeho životní cíl a největší radost! Během chvilky si vás omotá kolem tlapky svojí bezprostředností a nákloností. Kenny je energický pes, který má rád akci, zvládne bez problému dlouhé treky, běhání s člověkem nebo psí sporty. Udělá cokoli si na něj vymyslíte. Po pořádném protažení a vyblbnutí je naučen odpočívat na pelíšku doma v pobytové kleci. (nikoli venku v kotci) Kenny rád zapojuje i svoji chytrou hlavičku a vymýšlí, jak b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Balů ❤ kotěcí parťák ❤
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Roztomilý mistr lovu tkaniček a myšiček Balů hledá nový domov. S koťátkem jako je Balů není nikdy nuda. Má neustále dobrou náladu a roznáší ji svým veselým dováděním a lumpačením okolo sebe jako malé osobní sluníčko. Stačí zamávat šidítkem nebo zašustit nějakou hračkou a Balů je hned připravený na zábavu. K lidem je sice trošku opatrnější a když se k němu přibližuje ruka, je ostražitý, přesto má moc rád hlazení a mazlení. Aby k někomu přilnul, potřebuje trochu času a prostoru. Až se ale jednou zamiluje, už se ho jen tak nezbavíte, bude jen a jen váš, už navždy. Zato s kočičími parťáky si Balů rozumí okamžitě. Každá kočka i každý kocourek jsou hned jeho kámoši, běhá za nimi a chce se s nimi mazlit a když jsou na něj také hodní, př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Pelíšek pro psa XXL 80x59cm Van Der Leeden - TOP
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pelíšek pro psa XXL 80x59cm Van Der Leeden vyrobený z kvalitního silného ratanu, pevná dřevěná konstrukce, stav perfektní, jako nový, pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Pelíšek pro psa
Před 17 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám pelíšek pro psa, 1x používaný. Pro našeho nevhodný. Původní cena 1600
Plzeňský kraj
700
 Kč
Pelíšek
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásný a velmi příjemný pelíšek pro menšího pejska. Zakoupen na Zoohit, rozměry 63x53x15cm (vnitřní 46x38x10cm). Je v podstatě... (více v detailu)
Středočeský kraj
325
 Kč
Pelíšky pro kočku, psa
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám 2 nové stejné a nepoužívané pelíšky pro kočku, psa. V rozloženém stavu průměr 60 cm, při utažení a vytvoření měkkého okraje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Luxusní pelíšek pro psy - FENDI - NOVÝ
Před 22 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Předmětem mého prodeje je NOVÝ luxusní pelíšek pro menší plemena - FENDI z dílny italského módního domu FENDI, v ikonické barvě, dnes již nesehnatelné!! Pro sběratele a nadšence luxusních doplňků pro své mazlíčky, pořízen v butiku LUXURY DOG v Praze. !! Vhodná investice !! Velmi vzácný a jedinečný kousek, rozprodávám sbírku, důvodem je stěhování se do zahraničí. v mém albu najdete i spousty jiného sofistikovaného nábytku a módních doplňků pro Vaši domácnost. Pořizovací cena velmi vysoká, nyní přenechám za zlomek ceny, někomu jistě udělá radost! !! Vhodné jako investice !! Jedinečný sběratelský kousek! Luxusní dekorace do Vašeho b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Psí pelíšek
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam ručně vyrobeny dřevěný pelisek (vel. 100x80) z pravého německého smrkového dřeva. Pelisek je lepený, aby si pejs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Pelíšek pro kočky
Před 23 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám pelíšek pro kočky, který byl jen krátkou dobu využívaný j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270
 Kč
Pelíšek pro kočky a malé psy (nový a nepoužitý)
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Cena 300 Kč + poštovné 39 Kč (do Balíkovny). Pro všechny kočky nebo... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Pelíšek a spací pytel pro psa
Před 27 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Plátěné, pratelné oba kusy, bavlna. Rozměr pytle/ fusáku délka 60, šířka 43 cm a průměr pelíšku 50 cm. Pelíšek je zřaseny ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
380
 Kč
Pelíšek pro pejska, kočičku
Před 30 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám pelíšek ve velice pěkném stavu rozměry viz foto. Cena 249,- plus poštovné.
Pardubický kraj
249
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby