Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Koupím STKL klisnu
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Koupím STKL klisnu do 8 let věku, obsedlou a klidné povahy, bez zdravotních problémů, které by omezovaly jezdec... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Shaním koníka
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, našel by se někdo kdo by daroval či dal koníka do bezplatného pronájmu s pozdějším odkupem ? Chtěla bych nějakého parťáka, klidně staršího na toulky přírodou... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Ustájení
Ustájení
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme ustájení do rodinné stáje, která se nechází v Olbramicích kousek od Klimkovic. Snažíme se aby se u nás měli koníci co nejlépe a měli všechno potřebné. Režim máme 12/12 , máme tu pouze valachy a u toho chceme zůstat. Popřípadě klidně přijmeme i nekonfliktního hřebce. Cena ustájení je 5000kč v tom je zahrnuto: - Místovaní - Pouštění z boxu a zavíraní - D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupím malé balíky kvalitního sena
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
V okolí Českých Budějovic, Jindřichova Hradce. Potřebuji menší balíky pro lepší manipulaci. Velké kulaté prosím n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Sháním k pronájmu nebo výměna za hříbě
Sháním k pronájmu nebo výměna za hříbě
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nenabízí prosím někdo koně k pronájmu s odvozem do vlastní stáje s možným pozdějším odkupem nebo výměnou za hříbě? Nabízím pastevní ustájení 24/7, stla... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodám valacha
Prodám valacha
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám valacha Lipický kůň - hnědák 679 Siglavy Batosta LXII-1 Narozen 5.4. 2017 Kvh 155 cm Ošetřování, kovář, veterinář, přeprava vše bez problémů. Koník aktuálně ve stádě s mladým hřebcem a valachem. Zvyklý na 24/7 i... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám koníka do plného pronájmu
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám koníka do plného pronájmu s možností odvozu do vlastní stáje. Buď do režimu 12/12, či 24/7. Měsíčně jsem schopná platit 1500 měsíčně, majitel koníka by nemusel platit vůbec nic. Koník by šel do společnosti ostatních koni, nebyl by sám. Valach, či kobylka je mě to jedn... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Hříbě...hřebec APH x APH+AK
Hříbě...hřebec APH x APH+AK
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Roční hřebeček, hnědák s hvězdičkou po otci APH Honey Jane Valley,z matky Sandy APH+AK, výborného charakteru, rád spolupracuje a učí se novým věcem. Ohlávku si nechá nasadit ve volnosti, zvedá nožky, čištění si vyloženě užívá.Zvyklý na děti, psy a drobnou mechanizaci.Ošahaný, zvyklý na doteky na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
45 000
 Kč
Ustájení v rodinné stáji
Ustájení v rodinné stáji
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Od 1.8. nabízíme pro fajn nekonfliktního človíčka a jeho zvířecího kamaráda (koně/poníka) pastevní ustájení v rodinné stáji ve Studénce (24/7). 1 ha základní výběh - zimní výběh + 6 ha pastvin (střídavě od jara do podzimu). Koním k dispozici prostorné přístřešky 2x 4x4 m - boxové gumy, 5x3,5 m - kvalitní měkčí gumy - které se dávají na dětská hřiště a do zimy je v plánu dostavět ještě zastřešený seník (k dispozici seno nonstop, v balících - tedy vhodné i pro špatně krmitelné koně). V případě potřeby možnost boxu 4x4 m. Zpevněné plochy. Denně házeny přístřešky. Míčová napaječka - nezamrzne ani v zimě a solný bar s kvalitními lizy, škrabadlo. 1x denně kyblíček - příkrm koníka vašim krmivem. K dispozici menší jízdárna (trochu hlubší písek - stále si sedá) + skokový materiál. V okolí krásné terény (možnost hned od stáje vyjet do polí, tedy nemusíte přes/na cestu). Kousek od stáje zpevněná cesta - super alternativa v případě podzimu, kdy je všude bl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Barock pinto kobylka
Barock pinto kobylka
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kobylku narozena letos v dubnu. Matka zapsaná v KFPS StB. a BP StB STER kdy se v roce 2019 stala rezervní sampionkou klisen, otec Deros Verona. Kobylka je naučená základním navykum, nožky krásně zvedá, kovář úplně bez problémů. Očkování, odčervení bez problémů zvládá. Je moc h... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120 000
 Kč
Sympatický koník
Sympatický koník
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám tříletého, hodného valáška A1/1 s krásným jménem Miláček.Po otci Eagle Top,maminka Money for Danny.Konik nikdy neběhal. Na ošetřování bezproblémový.Je to velmi hodný koník na ježdění i ošetřován... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Barefoot beziostrové sedlo Cheyenne 1
Barefoot beziostrové sedlo Cheyenne 1
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Univerzální bezkostrové sedlo vyrobené ze syntetického materiálu DRY-TEX, který je velmi odolný proti vodě a nečistotám. Sedlo lze lehce očistit pouze za pomoci vlhké houbičky. Váha pouhé 4kg. Cheyenne je sedlo které poskytuje nejužší kontakt s koněm, protože nemá žádné kolení opěrky ani bočnice. Velice dobře sedí i širokým koním s krátkým hřbetem. Používané nepravidelně, je v moc hezkém stavu. Pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Valach palomino
Valach palomino
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele prodám krásného teplokrevneho valacha, 5 let, v barvě palomino, isabela, krasně syté barvy,matka po 1760Diamante, otec 2416Ben Homer po Homer. Odchovany v režimu 24/7 v podhorské oblasti, zdravý, nikdy neměl žádný úraz, hodný, odolný, dobře krmitelny, menšího vzrustu cca 155cm v kohoutku, kratší hřbet, kompaktní stavba těla, pěkné chody, přiměřeně temperamentní. Pouze do zkušen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
145 000
 Kč
Dětské rajtky Black Forest vel.116 s obrázkem koníků
Dětské rajtky Black Forest vel.116 s obrázkem koníků
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rozměry: pas 28 cm, délka 60cm, od rozkroku dolů 46cm velmi pěkný st... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
220
 Kč
Nabízím pronájem koně
Nabízím pronájem koně
Pronájem 19-letého valacha v dobrém zdravotním a fyzickém stavu. Je ježděn ve westernovém sedle a využíván k rekreačním vyjížďkám. Důvod pronájmu: majitel je starý a jeho zdravotní stav nedovoluje jízdu v sedle. Koník je celoročně ve venkovnímu ustájení na farmě v Solopiskách - okres Praha-záp... (více v detailu)
4 000
 Kč
Dětské rajtky Black Forest vel.116 s obr. koníků
Dětské rajtky Black Forest vel.116 s obr. koníků
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
A4253/ Rozměry: pas 28 cm, délka 60cm, od rozkroku dolů 46cm velmi pěkn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
220
 Kč
Drezurní Euroriding Luxor
Drezurní Euroriding Luxor
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám drezurní sedlo Euroriding luxor. Hodí se na koníka s vyšším kohoutkem. Posedlí 17. Více fotek s rozměry pošl... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Kobylka koník polski
Kobylka koník polski
Prodám kobylku 7 měsíců koník polski hodná ostrouhana odčervená čipována Má základy na vodítku... (více v detailu)
30 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám pronájem Liberec
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám pronájem v soukromé/rodinné stáji, idealně kobylky, se kterou můžu trávit čas 1x-3x v týdnu, kde si odpočinu a vyčistím hlavu. S koníkem bych ráda navázala vztah jako s vlastním. Nemám závodní ambice. Ráda ji/ho vezmu na procházku jak na ruce tak i v sedle, nebo jen přijít se pomazlit. Kdyby byla možnost občasné jízdá... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Koupíme koně
Koupíme koně
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Poptáváme koně pro dítě (13 let), do parkurů. Kvh min. 168cm, pohlaví nerozhoduje, zdravý, věkově 5-12 let (při top povaze koníka může být i mladší), a aby měl přejitý něj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Koupím koně - učitele nebo vysloužilého z hiporehabilitací.
Koupím koně - učitele nebo vysloužilého z hiporehabilitací.
V necelých 28 letech odešel do koňského nebe můj jedinečný koňský kamarád. Ráda bych ještě jednou v životě našla tak senzačního koníka. Věk by měl být do 15 let, nechci za pár let prožívat to co teď. Koníka hledám naprosto klidné vyrovnané povahy, vzhledem k tomu, že mám syna s poruchou autismu a nemůžu nic riskovat. Svého " dědečka" jsem delší dobu nejezdila a nikdy jsem nebyla na divoké vyjížďka, proto koníčka pohodáře, spolehlivého na občasné klidné vyjížďk... (více v detailu)
Neuvedeno
Charakterní koník
Charakterní koník
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kvůli nedostatku času hledám Lipimu nový domov. Lipinek je valach nar. 15.2.2008 celým jménem Siglavy XIII-9, lipicán. Má rád společnost lidí i koní, miluje práci ze země, mazlení a společný čas. Na ošetřování, práci ze země i ježdění je velmi jemný, skvěle reaguje na hlas i sed. Rád chodí na vyjížďky sám i s koňmi. Vhodný jako aktivní rekre koník pro jednoho jezdce. Rád se učí nové věci, je škoda, aby se jen flákal v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupim seno
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Poptavam male baliky sena z blízkého okoli, neni problem si pri... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Lipicán - valach (2018)
Lipicán - valach (2018)
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám šestiletého valacha plemene Lipicán z linie Maestoso. KVH 163 cm Zdravý, hodný a učenlivý kůň bez zlozvyků, veškerou manipulaci (fyzio, strouhání, přeprava, veterinář) zvládá v klidu, je trpělivý s dětmi, kontaktní. Aktuálně je ve smíšeném stádu v režimu 24/7, box zná také (v horkých letních dnech měl režim 12/12 s výběhem na noc). Ve stádě je nekonfliktní. Valášek byl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
160 000
 Kč
Hřebeček
Hřebeček
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka narozeného 4/2023 s oboustranným původem (šlonzák). Prcek je vychovaný, umí vše, co by hříbě v jeho věku mělo umět. Je pěkně stavěný, na silné kostře, aktuálně má 144cm v kohoutku a předpokládaná výška v dospělosti do 165cm. Je velmi kontaktní a rychle se učí. Má moc hezký pohyb. V budo... (více v detailu)
Středočeský kraj
90 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství