Barefoot pad

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám extra pad v limitované edici zebra. Na všechny koně i po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Starší Jezdecký pad
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Starší, ale stále plně použitelný jezdecký pad. Je vhodné na poníky a mělo by jít dát i na velkého koně (s dostatečně dlouhým podbřišníkem. Pad je vhodný i na koho... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 199
 Kč
Pad Grandeur Alcantara
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodávám pad z důvodu nepoužívání. Bližší informace nebo foto viz. tel. čislo.
Liberecký kraj
8 700
 Kč
Pad Bareback Pioneer sagomato in Air Mesh
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Super jezdecký pad z air-mesh materiálu a neoprenu. Na pad je možné přidělat třmeny a madlo vhodné pro nejisté či začínající jezdce. K padu přidám i originální podbřišník (viz. Foto). Pad ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799
 Kč
Anglické sedlo a pad
Prodám starší sedlo, stav viz fota. Posedlí 17-17,5. Komora 4. Cena i se třmeny a podbřišníkem 2tis Kč i s Poštovným. Jez... (více v detailu)
Jezdecký pad Christ Iberica PONY
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Jezdecký pad Christ Iberica velikost PONY. Super stav, čistý, používán vždy s dečkou. Místy je malinko vypada... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Baloun pad
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám jezdecký pad Baloun s gelovým posedlím, včetně podbřišníku (60 cm). Černá broušená kůže, zachovalý stav.
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Jezdecký pad Get Comfy
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pad je v dobrém stavu, málo používaný. Tmavě hnědá barva. Osobní předání Lovosice, Litoměřice, Ústí a okolí.
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Jezdecký pad Baloun s posedlím
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám jezdecký profi pad s posedlím Jízda v PROFI PADu je díky posedlí velmi příjemná a pohodlná. Jezdec sedí v posedlí stejně jako v sedle, je podporován v křížích a vynakládá menší úsilí k udržení rovného a správného sedu. Posedlí má tři vrstvy, mezi latexovými pěnami je vnitřní vrst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Krásné zdobené kožené poprsníky
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dva kusy ručně dělaných kožených poprsníků pro koně hodí se jako anglický poprsník tak i westernový poprsník tak i do stylu vaquera i portugalský a španělský poprsník. Je to kožený tříbodový poprsní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 400
 Kč
Jezdecký pad
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám skoro nepoužívaný jezdecký pad Special Brockamp Full, antracitová, PC 6.000,- prodám za 4.500,- včetně p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Iberica Christ pad a dečka AM Reitsport
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám pad vel PONY, Iberica. Dečka AM Reitsport. Obě věci ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
JEZDECKÝ PAD BENT BRANDERUP VČETNĚ ORIGINÁLNÍ DEČKY
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám výjimečný jezdecký pad, vhodný pro začátečníky i profíky, podrží pánev, pomůže se sedem, přizpůsobí se jezdci i koni. Věčný a vděčný. Stav vynikající! Na úpravu dle konkrétní postavy jsou k dispozici originální výplně, ce... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čabraka a podsedlová dečka
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použita max 10x, je ale jako nová, limit edice co mám pocit už nejde sehnat, mně se už jen valí doma a nepoužívám ji, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Sedlo Barefoot
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám drezurní sedlo od značky Barefoot. Koupené v roce 2022, málo používané, koni pěkně sedí. Měla jsem ho na Irského Coba. Je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 000
 Kč
Udidla Fager
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Fager stihlo dvakrát lomené Nils - použité asi 10x dohromady, stav viz foto Popis výrobce - Nils byl vytvořen pro citlivé koně, kteří se snadno odřou či zraní v hubě nebo v koutcích. Design Udidla Nils dává udidlu extra stabilitu, která podporuje efektivní, přímou komunikaci a pomůcky jsou pak pro koně snadno čitelné. Udidlo udržuje správný rovovážný bod v hubě koně. Udidlo je vyrobeno z příjemně chutnajícího materiálu sladká ocel (sweet iron – modrá slitina), která je u koně velmi oblíbená. EUIPO registrovaný design. Vyzk... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Úklid sedlovny
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám přebytek věcí. Mám toho víc a neunosím to, tak posílám dál. Nejlépe osobní předání nebo mohu poslat zásilkovnou - rajtky 36 - 600,- - mám je déle ale už mi nějakou dobu nesedí takže použité jen párkrát. "Tvrdší" materiál takže hodně vydrží. Dělané jako zkušební kus vlastní značky. Jsou i na menší postavu se stehny , já nezapnu bohužel. Maji jeden malý flíček nejspíš od sava (vyfoceno) ale ničemu nevadí. Grip krásně drží - jednouška cob/full ručně dělaná - 700,- - mám uzdeček víc a tahle nám nesedí. Kupovaná na haflinga ale dá se dost zvětšit takže myslím i full. U mě nepoužívaná pouze vyzkoušená (prodám bez udidla). Na lícnicích dané nové šrouby ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Sedlo na širokého koně
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám anglické skokové sedlo značky Duett , typ Allegro Extra Wide . Posedlí 17" , komora 17 cm (komora 4) . Vhodné na širokého krátkého koně s menším... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Sedlopad Ghost Toscana
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravím, nabízím se své velké sbírky sedel hnědý sedlopad Ghost Toscana ve velikosti piccolo (17"), tedy ideální velikost pro kalhoty 38/40 a jakékoliv menší, jezdily mi na něm i malé děti. Případně se dá posedlí zmenšit zmenšovátkem, ale tím, že je to spíš pad, tak to není vůbec třeba. Ghost sedlopad se skládá z padového base, který je měkký, pružný, podšitý b*ránkem a nacházejí se v něm 2 kapsy na výplně podél koňské páteře. V nich je odpružující modrá Ghost pěna rozkládající váhu jezdce po délce padu a vyrobené výplně, díky kterým lze zvednout hlavně přední část, ale vejdou se i do střední či zadní části sedlopadu. Výplně jsou hlavně pro pohodlí a vyrovnaný sedlopad pro jezdce, koni se Ghost přizpůsobí přesně podle jeho zad. Na base je možné suchými zipy přidělat očka na třmeny, osobně však doporučuji jen na příležitostné využití třmenů, jelikož Toscana nemá systém pro rozložení bodového tlaku od oček. Případně je možné do sedlopadu vložit Barefoot výplně Heavy duty, čímž se výraz... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Barefoot Cherokee
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Barefoot Cherokee vel.2 Bezkostrové sedlo, vhodné na vyjížďky, vandry, lehkou jizdarenskou práci, menší skoky. Podrží, dobře se v něm sedí a nebolí z něj zadek. V sedle je látková komora (ideální pro koně bez kohoutku), ale dá se vyměnit za jakoukoli pevnou. U nás bylo sedlo na koně vzaté pouze dvakrát. Až na pár kosmetických oděrek je téměř nové a nevysez... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Jezdecký pad
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám jezdecký pad. Má upravený řemínek na zapínání (původní byl pro mého koně krátký, mám dlouhána) Cena 1500 Kč.
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Prodám valacha 5 let
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám valacha 5 let, barvy champagne. Nemám pro něj využití a myslím, že už je na čase aby se začal posouvat dál. Miluje lidi, děti a zajímá ho vlastně asi všechno. Má za sebou trochu jídárenské práce ale momentálně nemáme k dispozici jízdárnu, takže chodí jen ven. Ven chodí sám i s koňmi, není závislý na koních, ve skupině koní se nehecuje, klidně může zbyt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90 000
 Kč
JEZDECKÝ PAD PHYSIO BAREFOOT
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zánovní jezdecký pad, součástí jsou postranní krytky-úplné nové, v padu se sedělo párkrát. Černá barva,... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Westernová deka + tři show pady, vše nové s visačkou
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám jednu westernovou dečku podloženou beránkem a 3 showpady ("přehoz" přes podsedlovou dečku na závody / navajo). Vše je nové, nepoužité, ještě s visačkou a některé i v originálním zavakuovaném obalu. Unáhlená koupě a nakonec nevyužito. Ke všem čtyřem dečkám mohu, v případě zájmu, nabídno... (více v detailu)
Ústecký kraj
550
 Kč
Ustájení Mnichovo Hradiště, Mladá Boleslav, Český Dub
Od listopadu nabízím jeden volný box v malé rodinné stáji o dvou koních , v naprostém klidu kousek od Mnichova Hradiště . Jedna se o boxové ustajeni v režimu přes den vybeh a na noc box. Box je venkovní a prostorný o velikosti 3,4x3x4. -Podestylka slama. Jina varianta podestylky je možná pouze, když si ji majitel sežene sám, ale uskladnění by nebyl problém. - v boxe voda, solný liz, seno v síti nebo volne ( na vašem požadavku ) , podlaha gumy , kamerový systém - Vybehy k dispozici 3, které se během pastevní sezóny střídají. - koně mají z každého výběhu vždy přístupu do prostoru před boxy - slouží tedy jako prostorné přístřeší v nepřízni počasí . - Ve výběhu všudy čerstvá a čistá voda, po vypaseni trávy nonstop seno v síti pod střechou v krmelci. Jeden vybeh s krmelcem slouží též jako zimní. Solný liz. - Vybehy jsou celoročně skoro bez bahna, jen malé množství - máme zde skvělý podklad , piskovo hlineni, ale tím pádem nemáme velkém množství trávy přes sezónu. Ovšem ustajeni nen... (více v detailu)
5 000
 Kč
Jezdecký pad QHP - vínový
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám jezdecký pad značky QHP barvy vínový. Velikost je full, kupovaný minulý rok. Dávala jsem pod něj podsedlovku proto je beránek jako ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství