Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Klisna do chovu
Klisna do chovu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji klisnu CS, narozenou 6.4. 2006. KHV 160 cm. Je zapsaná pod 80/190 Cortina v plemenné knize CT. Klisna je po holštýnském hřebci 1016 Quirado (po 5044 Quidam de Revel), z matky 10/273 Cindy (po 290 Walzerkönig). Díky skvělému původu... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám valacha -poloviční paint horse
Prodám valacha -poloviční paint horse
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledám domov pro úžasného valacha, A1/1 s paintem (po SK War Leo Jac), narozený 2010. Valášek je hodný a vymazlený, veškerá manipulace a ošetřování s ním je bezproblémová. Ježděný rekreačně (poslední 4 roky anglie), ze země má základy gymnastické práce dle akademického ježdění. Je komunikativní a velmi ochotný. ... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
80 000
 Kč
Klisna do sportu
Klisna do sportu
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám perspektivní 6-ti klisnu slovenského teplokrevníka. Klisna je dobře stavěná, mohutnějšího rámce (cca170cm), jemná, dobře jezditelná, vhodná i pro dítě či juniora. Hodná na ošetřování, kováře i veterináře. Venku není dopředná, chodí i s... (více v detailu)
Přidáno dnes
Karlovarský kraj
330 000
 Kč
Pony klisna B kategorie
Pony klisna B kategorie
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme krásnou klisnu plemene Český sportovní pony narozenou 15.2.2017, 144 cm KVH. Po otci Farvel po Bohemian Freyr z matky Cas Abby. Klisnu prodáváme z důvodu přechodu na velkého koně. Klisna je seznámená se skokovou prací, která ji baví, zúčastnila se hobby závodů do 60cm. Klisna má velice dobrý pohyb, proto má velký ... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
QH klisna
QH klisna
Přidáno včera - BAZOS
Nabízíme roční klisnu QH s dobrým pedigree. Queen Winter Gun se narodila 10.3.2023 . Matka : KG Genuine Qoueen, otec Lil Smokeing Gun. Hřebec působí v Itálii, je to šiml - viz foto . Winy je pastevně odchováná , v zimě boxy, mazel, rych... (více v detailu)
Přidáno včera
Neuvedeno
Paint Horse
Paint Horse
Před 3 dny - BAZOS
Ponúkam na predaj (rezerváciu) APH žrebčeka narodený 27.4.2024 Bay Tobiano M. Smart Shiny Flame 5 panel N/N LWO-N/O O. Tommy Docs Delmaso 6 panel N/N Žrebček vyrastá v zmiešanom stád... (více v detailu)
Před 3 dny
Neuvedeno
Klisna 2 roky
Klisna 2 roky
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
2 leta teplokrevná klisna po Lupo, pěkného zbarvení. Vzhledem k třem dětem a miminku, nemám čas ... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
79 000
 Kč
Dvouletá klisna Quarter Horse
Dvouletá klisna Quarter Horse
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Z naší stáje nabízíme k prodeji sorrel klisnu nar. 05/22 plemene American Quarter Horse. "Rose" je velmi jemná a kontaktní kobylka vhodná do sportu, nebo i jako parťák na rekreační ježdění. Už od hříbátka je zvyklá na lidský kontakt a práci ze země. Vyr... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
180 000
 Kč
Pony klisna kategorie B
Pony klisna kategorie B
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám letos 10 letou klisnu pony kategorie B. Klisna má výkonnost parkur S**, drezura L a všestrannost L. Je zdravá,... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
360 000
 Kč
Prodej valacha Paint Horse
Prodej valacha Paint Horse
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám valacha APH, jménem Jerry Wyos, nar. 1.5.2022. Původ viz. foto. Jerry má české i americké papíry. 5 panel negativní, celkově zdravý. Nyní KVH cca 155 -160cm. Vyrůstá na pastvině 24/7 ve... (více v detailu)
Před 5 dny
Ústecký kraj
147 000
 Kč
Pony klisna kategorie B
Pony klisna kategorie B
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 9 letou pony klisnu český sportovní pony, kvalitní původ po Rocky Navajo, matka po Bohemian Freyer.Kobylka má výkonnost S* a výškově je kategorie pony B. Klisnu vlastníme 3 roky, dcera se s poničkou učila od složení zkoušek-licence, až po první závody. Pěkné chody do drezury, pěkný styl skoku. Účastnila se mnoha soustředění s výborným trenérem-Zvára, Jindra..., je zvyklá na vícedenní závody. Pravidelně očkovaná, krve, korektura kopyt, stříhání, nastu... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
350 000
 Kč
Prodám klisnu Appaloosa Horse
Prodám klisnu Appaloosa Horse
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám 13 letou klisnu Harry Berry(Bobule) po Smartest Magician(QH) a Docs Strawberrysundi(APPAL).Vhodná buď do chovu nebo pro zkušené jezdce-vzhledem k složitějš... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihočeský kraj
100 000
 Kč
Ponúkam rezerváciu american paint horse
Ponúkam rezerváciu american paint horse
Před 7 dny - BAZOS
Ponúkam rezerváciu na žrebčeka bay overo plemena aph z veľmi kvalitného spojenia narodeného 14.5.2024 Reining/cutting pedigree z matky aph/aqh Indy Cowgirlsgun RM 7panel n/n po GP The Cowboy Gun, je importovaná z Belgicka a po otcovi aph Spirit Skip Olena 6panel n/n, import Nemecko Obaja rodičia perfektné povahy, dobré pôvody, zdravotne v poriadku! Žrebček je veľmi ... (více v detailu)
Před 7 dny
Neuvedeno
Výjimečný PAINT Horse plemeník, homozygot, 7 panel NN
Výjimečný PAINT Horse plemeník, homozygot, 7 panel NN
Před 8 dny - BAZOS
RPJ Bruno Quinci Bar jedná se o mladého, špičkového hřebce APH s vynikajícím původem, kvalitní linie s mnoha významnými předky. HOMOZYGOT TOBIANO TO/TO- vždy se po něm narodí strakaté hříbě i z jednobarevných kobyl. 7 Panel N/N!!! Je velmi charakterní, výborně spolupracující a jezditelný, neřeší jiné prostředí, terén. Oba jeho rodiče jsou u nás k vidění-skvělé povahy, exteriéru i původu, lehce jezditelní. Je u nás již narozený. Zaručujem kvalitní charakterní hříbě s výrazným osvalením. U nás chovem prověření i oba jeho rodiče. Je v klasickém typu starých pracovních rančerských koní. Jezditelný bez problémů i mezi kobylami, v terénu neřeší vodu, brody, strže, výborný do extrem trail. Plemeník který funguje i jako skvělý rodinný kůň, opravdu všestranný, jezdí i v anglii, skoky. Jezdíme s ním a ostatními koňmi na dětské dny, živý betlém a podobné rušné akce. Je korektní stavby těla, na silné pevné kostře s výrazným osvalením a krásnou hlavou. Samozřejmě naprosto zdravý. V KVH 155 cm. ... (více v detailu)
Před 8 dny
15 000
 Kč
luxusní PAINT horse, DOUBLE HOMOZYGOT, import, plemeník
luxusní PAINT horse, DOUBLE HOMOZYGOT, import, plemeník
Před 8 dny - BAZOS
Magics Chatan 7 Panel N/N GBED, HERDA, PSSM, HYPP, MH, OLWS, MYHM, vzásné smockey black tobiano, jedinečný plemeník APH v ČR i Evropě této krve s dvojitou homozygotností, DOUBLE HOMOZYGOT 3 letý získal titul na paint show RESERVE CHAMPION STALLION! VÍTĚZ TŘÍDY COLOR CLASS, halter open opakovaně 1. místa homozygot tobiano TO/TO a homozygot black EE, nese také crem gen CRcr, dá vždy strakaté hříbě=HOMOZYGOT TOBIANO a NIKDY se po něm nenarodí ryzák=HOMOZYGOT BLACK a to i z ryzích kobyl. Bude dávat velmi atraktivní barvy v černých i žlutých(nese crem gen po otci) odstínech black, bucksin, grullo, smokey black... díky jeho vyjímečnému genetickému potenciálu. Je to opravdová perla pro chov. Kobyly perfektně zabřezávají (má skvělé semeno, kontrolováno každoročně). Jde o oblíbenou all around linii, s výborným původem po MKS MAGIC JOHNSON-multiple ROM and point producing stallion in halter and performance. Jeho potomci jsou též Grand Champion at halter, Reserve World Champion a patří mezi to... (více v detailu)
Před 8 dny
18 000
 Kč
Atraktivní 4 letý valach do sportu
Atraktivní 4 letý valach do sportu
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Jenda Jenny Kinský nar. 21.05.2020 Kůň Kinský 12,5 % Původních genu koní Kinských Příslušník staré Kinské rodiny "J" KVH 170 cm, mohutný, přesto ušlechtilý. Matka: Jenny Kinská, KVH 165 cm, nar. 1997 po 333 Almhirt týnský (Červánek) HPKKK 7,1 b. Vlastní výkonnost drezura "L", Skoky "ZL" dále v původu Jesika Kinská. Jóga, Jívka, až k zakladatelce rodiny Jitřenka. Dlouhověká klisna atraktivního žlutého zbarvení, tvrdé konstituce, milý rodinný kůň. Chodí pod sedlem s dětmi ve věku 27 let. Hřebeček Jenda Jenny Kinský se jí narodil ve 23 letech. Otec: Lotar (Yellow Man) po Landos, Plavák KVH: 171 cm Vlastní sportovní výkonnost parkur "T", finalista skokového KMK 4, 5 i 6 letých koní. Vítěz finále "KMK" 6 letých koní s Petrem Doležalem. Účastník Mistrovství světa mladých koní v Lanakenu. Jenda Jenny Kinský je čtyřletý pl... (více v detailu)
Před 7 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Klisna do chovu
Klisna do chovu
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji klisnu CS, narozenou 6.4. 2006. KHV 160 cm. Je zapsaná pod 80/190 Cortina v plemenné knize CT. Klisna je po holštýnském hřebci 1016 Quirado (po 5044 Quidam de Revel), z matky 10/273 Cindy (po 290 Walzerkönig). Díky skvěl... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Appaloosa X Bavorský teplokrevník
Appaloosa X Bavorský teplokrevník
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
smazán.: Appaloosa x Bavorsky teplokrevnik - 26.4. - 14:44 Klisna 6 let, barva černý hnědák, velice hodná, pozorná, chytrá, učenlivá,je ježděná na jízdárně i v terénu. Hodná na ošetřování také veterinař a kovář v pořádku, zuby kontrolované ( p. Plch) Manuku prodáme pouze do d... (více v detailu)
Před 9 dny
Zlínský kraj
170 000
 Kč
Ustájení koní
Ustájení koní
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím pastevní ustájení pro koně. Nabízím 3 volná místa. Režim 24/7 venku s přístřeškem (ve výstavbě) s jedním boxem pro případ potřeby. Pastvin máme celkem 9 o celkové výměře 7 ha pastvin. Jsou krásné, rozlehlé a udržované. Jedna pastvina je pouze zimní, ostatních 8 pastvin od jara do podzimu. Seno o... (více v detailu)
Před 10 dny
Liberecký kraj
4 000
 Kč
Klisna arabského plnokrevníka
Klisna arabského plnokrevníka
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Z nedostatku času prodám 11 letou klisnu arabského plnokrevníka, nar. 19.3.2013 KVH cca 154, po jednom hříběti. Původ: otec Ka Haytham, matka Hosaja po El Hamza Kaythoom Vhodná do vytrvalosti, též na rekreační ježdění, dlouhé vyjížďky, ale má též skokový potenciál. Zná práci ze země, je velmi komunikativní a chytrá, přiježděná; ven chodí sama i s koňmi; zvyklá při přechodech na hlasové povely (cval-klus, klus-krok, kl... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Shire horse klisna
Shire horse klisna
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Shire horse klisnu, narozená 05/2023. Klisna je našeho chovu, oba rodiče u nás k vidění. Dancing Queen je pravidelně odčervovaná, očkovaná a jsou jí pravide... (více v detailu)
Před 11 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Drezurní Chovná klisna KWPN
Drezurní Chovná klisna KWPN
Před 11 dny - BAZOS
S těžkým srdcem nabízím k prodeji svou 9-letou KWPN klisnu. Kobyla po Don Olymbrio (grand prix kůň) z Drambuie po D-Day. V rodině několik grand prix koní. Klisna dovezena z Holandska, kvůli úrazu vyřazena ze sportu. Připravena do S drezury má nádherné chody. Klisna je vhodná pouze do chovu nebo k občasné rekreaci v následku úrazu má začínající artrozu tudíž už to není pro větší ježdění. Skvě... (více v detailu)
Před 11 dny
80 000
 Kč
Pronájem
Pronájem
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáme k dlouhodobému pronájmu pastvinu aspoň 20.000m2 VČETNĚ pronájmu bydlení pro 2 lidi v blízkosti pastvy. Pastva nám stačí holá louka, potřebujeme ji pro naše 2 koně. Veškeré vybavení (sloupky, pásky, ohradník, přístřešky) máme vlastní. O ustájení mezi cizí koně nemáme zájem. Pronajímateli mohu... (více v detailu)
Před 11 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Klisna
Klisna
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím roční klisnu narozena 11. 4. 2023, kobylka je s modrým průkazem, zvyklá na veškerý ruch kováře, veterináře i na krávy, psy. Bude vyššího vzrůstu vhodná i pro chlapa. Matka ... (více v detailu)
Před 12 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Rodinné ustájení v Praze 6
Rodinné ustájení v Praze 6
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pastevní ustájení (režim 24/7 venku) pro jednoho až dva koně (ne hřebce). Jižní svah, bohatá pastva se stromy o rozloze zhruba jednoho hektaru. Výběhy jsou přímo u domu, jedná se pouze o menší hospodářství, maximální počet koní 2-3. Upřednostníme zájemce v bližší dojezdo... (více v detailu)
Před 12 dny
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství