KRYTÍ CHOVNÝM PSEM - AUSTRALSKÝ OVČÁK S PP

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím ke krytí chovného a ověřeného Australského ovčáka s PP. Kevin je sportovní postavy, velice hodný, klidný a hlavně zdravý pes. Žijeme sportem,věnujeme se závodně Agilitám a pasením ovcí.Je poslušný. Naučený se pohybovat bez vodítka jak ve měste tak i v lese. Dobře hlídá.Je to prostě nejlepší parťák. Knight of my hearth Kogito Easter narozen: 12.1.2018 ba... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

KRYTÍ CHOVNÝM PSEM - AUSTRALSKÝ OVČÁK S PP
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Alvin Becamor (Lucky) * 14.04.2021 chovný pes Nabízím ke krytí chovného psa plemene Australský ovčák s PP. Lucky je velmi přátelský, mazlivý s vyrovnanou povahou. Je velmi socializovaný, zvyklý na děti, dopravu, kočky. Nemá problémy s ostatními pejsky a pravidelně chodíme cvičit. S Luckym se věnujeme Rally obedience, poslušnosti. Ke krytí pouze chovné feny. Otec Jim ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Border kolie - krytí psem s PP
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Krytí zkušeným psem border kolie s PP barvy ee-red, který má podle testů DNA ředění barev. Povahové rysy - milý,přátelský a trpělivý pes CEA,TNS,RAINE,NEUROPATIE... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Australský ovčák - krytí
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Předběžně hledáme pejska na krytí naší fenky australského ovčáka. Pejska v barvě red tri nebo black tri. Fenečka je bez PP, je očkovaná, odčervená ošetř... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Nabídka na krytí belgický ovčák malinois
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím psa Belgický ovčák malinois ke krytí. Pes uchovněn v klubu KCHBO. 100% bodů Nabídka platí pouze pro uchoněné feny v obou klubech KCHBO a CMC DKK HD A , DLK ED 0/0 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Australský ovčák - štěně s PP
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Černý nestandartní tricolórní pejsek bez ocásku (NBT) jménem Buck stále hledá svojí budoucí rodinu. Je to velký mazlík klidnejší po... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Australský ovčák - krytí, PP
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Avignon Tailor’s Home (Zlínský kraj) narozen: 15.7.2022 váha: 23kg, výška: 53cm Klidná a vyrovnaná povaha. Žije od narození s dětmi. Baví ho jakákoliv aktivita, chodíme na pasení oveček, pravidelně navštěvujeme cvičák. Nekonfliktní jak ke psům, kočkám i k lidem, nejsou problém ani koně. Nevyštěkává ani psy ani jakoukoliv zvěř. v dubnu složil zkoušku z Canisterapie pod Canisterapeutické sdružení Jižní Morava s výsledkem 100%. Zkouška ZOP - 100b Otec - Jewel from Secret Puell... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Australský ovčák - štěně s PP
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Černý nestandartní tricolórní pejsek bez ocásku (NBT) jménem Buck stále hledá svojí budoucí rodinu. Je to velký mazlík klidnejší po... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Australský ovčák s PP
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte skvělého psího parťáka? Pak Vám s radostí oznamujeme, že se v naší rodinné chovatelské stanici narodilo devět krásných, čokoládových štěňátek AUO. Štěňátka budou vedena ke canisterapii (jsou zapsána do projektu PETS YOGA Brno). Do nových domovů budou odcházet odčervená, očkovaná, čipovaná, budou mít certifikát o vyšetření dědičných očních vad (DOV), europas. Budou mít i parádní výbavičku do začátku. Jsme malá rodinná chovatelská stanice, která se s láskou a zodpovědností snaží odchovat co nejvíce socializované jedince, kteří budou odpovídat standardu. U štěňátek předpokládáme krásný exteriér a sportovní vlohy (po rodičích). Štěňátka vyrůstají v bytě a budou zvyklá na běžný chod domácnosti, lidi, děti, psy, na jízdu autem, nová prostředí, různé zvuky a povrchy. Se psy máme dlouholeté zkušenosti, rádi novým majitelům nabídneme stálé poradenství a pomoc v případě zájmu o výstavy a chov. Pro nové majitele chystám uzavřen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Krytí - Australský ovčák s PP
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Amor je velký statný pes pracující na rodinné farmě. Je výborné povahy, jak se na australáka sluší a patří. Nebojácný, hodný k dětem a strážce domova. Pes je chovný s výborným hodnocením z výstavy. Jméno: AMORE Silsian Sparrow Bridge Narození: *9.1.2018 Barva: ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Labradorský retriever s PP ke krytí - chovný pes
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím ke krytí našeho krásného chovného psa Dantona s výborným rodokmenem. Nabídka je pouze pro řádně uchovněné fenky. Danton má přátelskou a vyrovnanou povahu, je plnochrupý, skus má nůžkový, HD-A, ED-0, OCD ramen negativní, miluje cestování, skvělý parťák, sympaťák :-) Výstavy: CAC, res.CAC, V4, VN (v plánu jsou další výstavy) Zkoušky: -OVVR (..a na další zkoušky se chystáme) Genetické testy: Prcd – PRA- N/N Hnpk - N/P Dege... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Australsky ovčák - Krytie, PP
Ponúkam na krytie chovného psa plemena austrálsky ovčiak ESCOBAR - KATI-VLČÍ MAK Meno: ESCOBAR - Kati vlčí mak Junior Šampión krásy Slovenska Kandidát na šampiona krásy Slovenska, 2xCAJC, 2xCAC, 3x Res.Cac Sire: Jewel from secret Puella Fera Dam: X-Raven Kati-vlčí mak DOB: 09.08.2021 Red tri Výška:55cm/váha 25kg NBT HD: A/A ED: 0/0 DOV clear 2023 Vyšetrenie očí - čistý Skus: plnochrupý, nožnicový D... (více v detailu)
Neuvedeno
Austrálsky ovčák - Krytie, PP
Ponúkam na krytie chovného psa plemena austrálsky ovčiak DANTE IN LOVE BLOSSOM ORANGE Meno: DANTE IN LOVE BLOSSOM ORANGE (DANI) Kandidát na junior šampión krásy Slovenska Kandidát na junior international šampion, Club Winner KCHMPP Slovensko, Kandidát na šampiona Slovenska, 2xCAJC, CACIB-J, Res.Cac Sire: BÉĎA SRDCOVÉ ESO Dam: BUBBLE IN THE AIR BLOSSOM ORANGE DOB: 31.05.2022 Blu merle Výška:55cm/váha 25kg NBT HD: A/A ED: 0/0 DOV clear Vyšetren... (více v detailu)
Neuvedeno
Labradorský retriever s PP ke krytí - chovný pes
Před 67 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím ke krytí našeho krásného chovného psa Dantona s výborným rodokmenem. Nabídka je pouze pro řádně uchovněné fenky. Danton má přátelskou a vyrovnanou povahu, je plnochrupý, skus má nůžkový, HD-A, ED-0, OCD ramen negativní, miluje cestování, skvělý parťák, sympaťák :-) Výstavy: CAC, res.CAC, V4, VN (v plánu jsou další výstavy) Zkoušky: -OVVR (..a na další zkoušky se chystáme) Genetické testy: Prcd – PRA- N/N Hnpk - N/P De... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní zvířata, inzerce, krytí