Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Predam  2 pony kobylu valach
Predam 2 pony kobylu valach
Predam welsh pony 9 rocneho valach naucena ide koc aj sedla jazdili deti mozna vyskusat velmi kludni dava nohi nehrize nekope vyska 134 cm Predam 6 rocna koby... (více v detailu)
Neuvedeno
Welsh sportovy pony kobylu simel
Welsh sportovy pony kobylu simel
Dobry den predam jazdecke sportovy Welsh pony kobylu 2-kusov kobylu cierna deres simel 3.4.-rocna vysku kohutiku 140cm naucen... (více v detailu)
1 250
 Kč
Welsh sportovy pony kobylu cierna deres
Welsh sportovy pony kobylu cierna deres
Dobry den predam jazdecke sportovy Welsh pony kobylu 2-kusov kobylu 3-rocna vysku kohutiku 135cm naucena voze aj sedlom jazdi... (více v detailu)
Neuvedeno
Welsh pony sekce B
Welsh pony sekce B
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej atraktivně zbarvený hřebeček plemene welsh pony sekce B s plným původem. Matka Deborah From Tofi, pochází z našeho chovu, otec Rondo´s Call me Handsome - dovoz z Nl. Oba rodiče k vidění u nás. Hřebeček je narozen 1.3.24, v dospělosti by měl dosáhnout kohoutkové výšky cca 135 cm. Je ch... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Welsh pony
Welsh pony
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
K prodeji kobyla welsh pony, VKH cca 125cm, hodna, bezproblémová, na cizi ze začátku nedůvěřivá a koukava. Po chvilce si zvykne a je to skvělý parťák. Zvyklá ve stádě na ostatní koně - bezkonfl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
45 000
 Kč
Welsh pony sekce B
Welsh pony sekce B
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka welsh pony sekce B s PP z vlastního chovu - Athos from Tofi, Nar.3.3.24, z matky Maarleen's Golden Rose, po otci Rondo's Call me Handsome. Odběr možný na konci září. Otec i matka samozřejmě k vidění u nás. Moc pěkně stavěný, s vynikajícími prostornými chody, barva tmavý... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodám tříletého valacha pony
Prodám tříletého valacha pony
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
prodám tříletého valacha pony. Po hřebci welsh pony. KVH kolem 100-110cm Hodný, zdravý, obsedlý.
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
Predàm
Predàm
Predàm nonius kobilka velmi kludna ide sedla aj kocika 3 rocna viska 150 cm cena 2000 EU
Neuvedeno
Sportovní PONY ČSP kat. B - NORMEN
Sportovní PONY ČSP kat. B - NORMEN
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Z důvodu přechodu na velkého koně prodáme krásného pony valacha kategorie B-140 cm, narozeného 24.4.2015, se skokově drezurním původem, otec FAIN/ SHALOM / KARNEOL (traken), matka ČSP NELA. Ce... (více v detailu)
Olomoucký kraj
135 000
 Kč
Hafling 6 let (pony kat.B)
Hafling 6 let (pony kat.B)
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji valacha haflinga Call me Summerboy. 6 let. KVH 141cm (B pony) Po otci N-Bonifác. Výkonnost parkur Z, vsestrannost ZK. V parkuru skočí vše. Do 90cm zvládne vše vyřešit sám. Na metru a výš už potřebuje trochu pilota, ale jezdce podrží jak může. Samča je jednoduchý na ježdění, profily v parkuru neřeší, v krose se ještě potřebuje trochu okouka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
260 000
 Kč
Pony valach
Pony valach
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
K prodeji pony, 5let, valach, cca 130cm KVH, matka welsh x shetland, otec menší teplokrevník (Ben Homer po Homer), hodný, zdravý, nikdy žádný úraz ani nemoc, dobře krmitelný, pastevni odchov 24/7 v ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50 000
 Kč
Predam 2 pony kobylu valach
Predam 2 pony kobylu valach
Predam sportovy welsh pony 9 rocneho valach naucena ide koc aj sedla jazdili deti mozna vyskusat velmi kludni dava nohi nehrize nekope vyska 134 cm bez papierov Cena 1300 € + dohoda P... (více v detailu)
Neuvedeno
Klisnička welsh pony
Klisnička welsh pony
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám exklusivní krásku po holandském hřebci Carrwood Tom Elis. Již čipovaná, k odstavu v polovině října. Případně prodám i její, opět březí, pětiletou matku welsh pony B, zapsanou v HPK, po otci Moorkieker Gawa... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Letošní hřebeček Welsh Pony, sekce B k prodeji
Letošní hřebeček Welsh Pony, sekce B k prodeji
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hřebeček Welsh Pony, sekce B k prodeji. Blíží se doba, kdy letošního hřebečka odstavíme od jeho matky Bohemian ( CZ ) Mona lisa a Gin nastoupí vlastní cestu koně. Hledáme pro něho hodného a laskavého majitele, kterému bude dělat radost v chovu , pony sportu pro děti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Valach Pony
Valach Pony
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam Pony valach matka 135 … předpoklad mohutnejsi a vyšší jak matka… je hodný zvykli na procházky… pravidelne veterinář i ková... (více v detailu)
Ústecký kraj
45 000
 Kč
Predám AQH valacha
Predám AQH valacha
Ponúkam na predaj 12 ročného valacha plemena Quarter horse.JAC je veľmi snaživý a pošetrený koník…nikdy nemal žiadne zranenia (Kováč a veterinár samozrejmosť (bosý)JAC mal kvôli nedostatku času majiteľa rok pauzu (nie kvôli zraneniu alebo niečo podobné)Rešpektuje El.ohradník a box.V stáde je JAC veľmi nekonfliktný a skôr sa podriadi .. je to koník ktorý potrebuj... (více v detailu)
5 500
 Kč
Pony valach
Pony valach
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ponúkame na predaj 8 ročného pony valacha, zvyknutý na čistenie, kováča, občas využívaný na vodenie detičiek. Julko má pas - pravidelne ... (více v detailu)
Zlínský kraj
30 000
 Kč
Jazdecke sportovy pony kobylu valach
Jazdecke sportovy pony kobylu valach
Dobry den predam 3-kusov jazdecke sportovy pony 5-rocna 4-rocna 4-rocna vysku kohutiku 145.142.140cm naucena voze aj sedlom jazdi... (více v detailu)
1 200
 Kč
Koupím welshe
Koupím welshe
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Po odchodu mého koně do důchodu hledám nového koníka. Nejlépe mladého koně, kterého si připravím sama. Bude využíván pouze mnou pod sedlo do terénu, žádné střídání jezdců a dril na jízdárně. * Welsh Cob nebo WPBr na silnější noze s ušlechtilou hlavou, bez výrazného kohoutku * Ne kříženec s plnokrevníkem nebo chlaďasem * Není nutný plný původ * Zdravého, bez zlozvyků * 2-4 let v případě syrového koně * 5-7 let v přípa... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Atraktívna pony do športu
Atraktívna pony do športu
Dlhodobo zvažujem predaj úžasnej, perspektívnej pony kobyly. Jedná sa o 5 ročnú, absolútne zdravú, nenáročnu a šikovnú poníčku, ktorá sa zúčastňuje parkúrov do stupňa ZM-80cm a to vždy s umiestnením. Momentalne sa pripravuje na 90cm. Kobyla odpracovala aj detské letné tábory, odvozila akcie, je jednoducho bombovzdorná, veľmi dobrá povaha. Nereaguje ani na psy, poľnohospodársku techniku, autá, krik atď.. Na manipuláciu absolútne bezpečná a bezpróblemová aj pre dieťa. Pod dozorom trén... (více v detailu)
Neuvedeno
Jazdecke sportovy pony valach
Jazdecke sportovy pony valach
Dobry den predam 2-kusov valach 4.rocna.5-rocna vysku kohutiku 142.140cm naucena voze aj sedlom ja... (více v detailu)
Neuvedeno
Sport pony
Sport pony
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji talentovaného sportovního ponyho vhodného pro parkur. • Věk: 14 let • Výška: 138 cm • Zkušenosti: Aktivně se účastní pony s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pony valach do sportu
Pony valach do sportu
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji perspektivního 11 letého Wpbr valacha do sportu. Výška 144 KVH. Absolvoval několik hobby závodů do 90cm s velmi dobrými výsledky, ve volnosti v klidu skáče 115cm. Letos se mnou úspěšně složil zkoušku zzvj. Zúčastnil se také několika akcí jako Hubertusy, Svatováclavské jízdy atd. Rád skáče a rychlosti se nebojí, je to typický vyhrávací typ ponyho. Vzhledem k dopřednosti je vhodný pouze pro zkušeného jezdce, který se nebojí temperamentnějšího koně a umí zůstat v klidu. Není zákeřný, nevyhazuje ani nekope. Ve stádě je dominantnější, nyní zvyklý na režim přes den výběh na noc box. Nikdy neměl žádné zdravotní probl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Welsh pony B
Welsh pony B
S těžkým srdcem, po několika letém rozmýšlení, z důvodu nevyužití, hledáme milující domov pro valáška plemene welsh pony B s PP, 11let, 135 kvh. 100% zdravý, rtg (nohy, záda) k dispozici. Ošetřování, vet... (více v detailu)
150 000
 Kč
Predàm
Predàm
Predàm 5 rocna kobilka velmi kludna ide sedla aj kocika viska 146 cm cena dohoda
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství