Polský honič

Polský honič
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zahraniční chovatelská stanice " Smogorzewska zagroda ", lokalita město Piaski - Gostyn, polsko, nabízí štěňata polského honiče. V současné době jsou v nabídce pejsci ve věku c... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Parson russel  terier
Parson russel terier
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zahraniční chovatelská stanice " Smogorzewska zagroda ", lokalita Piaski - Gostyn, polsko, nabízí štěňata parson terier, po aktivně využívaných ... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Polský honič
Polský honič
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Polský honič - Chovná stanice Drahokam Vysočiny nabízí poslední štěně,fenku polského honiče s PP, narozená 18.4.2024 Promyšlené spojení, kvalitní krevní linie, jsou po výborných výstavních i pracovních rodičích, lovecky vedených, klidné a vyrovnané povahy, vhodné i k dětem.Matka: AGNES GONCZA WATAHA,ZV - I cena 181b.... (více v detailu)
Před 9 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Kontinentální buldok, zahraniční krytí
Kontinentální buldok, zahraniční krytí
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Naše rodinná chovatelská stanice Lavender valley nabízí po zrušené rezervaci poslední, krásnou, fenku s PP FCI ze zahraničního krytí. Narodila se 18.4.2024. Matka štěňat je typická, silná fena s perfektní vyrovnanou a milou povahou. Výstavně je velice úspěšná. (Šampion ČR, šampion HRVA, šampion KCHMPP, šampion ČMKU...) Otec štěňat je mohutný pes, silný v kostře s velice milou a přátelskou povahou. Dále má zhotoveny nadstandardní zdravotní testy. Pokud máte zájem o štěňátko, které vyroste v perfektního parťáka do nepohody, neváhejte mne kontaktovat buďto na uvedeném telefonním čísle nebo emailem. Ráda zodpovím veškeré vaše dotazy. Fenka má za sebou několik odčervení, je očkovaná, čipovaná,vedená k čistotě... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Welsh corgi pembroke s PP
Welsh corgi pembroke s PP
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jmenuji se Chipsy Svěží vítr a jsem trikolorní kluk ze zahraniční krytí, mám předpoklad pro chov a výstavy, ale není to podmínkou, důležité je, abych byl členem rodiny. Vyrůstám v rodině s... (více v detailu)
Před 14 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Výmarský ohař
Výmarský ohař
Před 16 dny - BAZOS
Prodám krásná štěňata výmarského ohaře. 10/06/2024 po silných rodičích. Do nového domova půjdou se sadou očkování přiměřenou jejich věku a průkazem původu polského Kennel Clubu. Miminka budou opatřena mikročipem. Prosím o rezervaci. Štěňátka půjdou do nových domovů kolem 10. sr... (více v detailu)
Před 16 dny
Neuvedeno
Polský nížinný ovčák PON ZkwP/FCI připraven k odběru
Polský nížinný ovčák PON ZkwP/FCI připraven k odběru
Před 17 dny - BAZOS
Štěňátka polského nížinného ovčáka, pro která hledáme nový, dobrý domov. V současné době máme dvě fenky a tři pejsky s dobrým rodokmenem FCI, po rodičích šampionech, výstavně velmi nadějných. Štěňata jsou dvakrát očkovaná a odčervená, čipovaná a mají zdravotní knížky. Budoucím majitelům poskytneme p... (více v detailu)
Před 17 dny
35 000
 Kč
Polský honič
Polský honič
Před 56 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Polský honič - Chovná stanice Drahokam Vysočiny nabízí k rezervaci štěňata polského honiče s PP, nar. 18.4.2024. Promyšlené spojení, kvalitní krevní linie, jsou po výborných výstavních i pracovních rodičích, lovecky vedených, klidné a vyrovnan... (více v detailu)
Před 56 dny
Kraj Vysočina
18 000
 Kč
Štěňata polského honiče s PP ihned k odběru
Štěňata polského honiče s PP ihned k odběru
Před 398 dny - Jihočeský kraj - PROFIT_INZERCE
Nabízíme k prodeji štěňata Polského honiče s PP. Narozena 9.4. 2023. Dvě fenky a jeden pejsek. Matka Ulena El-Halem (import z Polska) (O: BAZYL Jednorożec M: Czarownica El-Halem) Výsledky ze zkoušek: BZ – I c., ZVVZ – I c., BZH – I c. se zadá... (více v detailu)
Před 398 dny
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Polský honič
Polský honič
Před 172 dny - Moravskoslezský kraj - PROFIT_INZERCE
CHS Sfora Senseia (FCI) Matka CZARNA Gorolia Klenot (Debra Władcy Kniei & Raster Goniec Małopolski) Otec BONAR z Rogu Trzech Książąt (Strzyga z Rogu Trzech Książąt & Uranos z Rogu Trze... (více v detailu)
Před 172 dny
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Polský honič
Polský honič
Před 171 dny - HYPERINZERCE
CHS Sfora Senseia (FCI) Matka CZARNA Gorolia Klenot (Debra Władcy Kniei & Raster Goniec Małopolski) Otec BONAR z Rogu Trzech Książąt (Strzyga z Rogu Trzech Książąt & Uranos z Rogu Trzech Książąt) Rodiče jsou aktivně využívání v lovecké praxi. Oba rodiče jsou využívání při společných loveckých akcích a samozřejmě jsou svými majiteli využívání při individuálních lovech. 🌿 Při tomto spojení jsme ... (více v detailu)
Před 171 dny
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky