Sháním parťáka

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den. Sháním koňského parťáka na toulky přírodou,procházky na ruce,jízdárenskou práci. Nemám žádné sportovní ambice. Koník by byl ve společnosti dalších dvou koní oba nekonfliktní. 24/7 venku s přístřeškem,seno a nonstop přístup k vodě. Dokromání č... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Koupíme koníka na rekreaci
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sháníme valacha na rekreaci,kterého zvládne i začátečník. Věkově 5-14 let a výškově 140-150cm. Hledáme skvělého,spolehlivého parťáka na toulky přírodou, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3letý valach, super parťák
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám 3 leteho valáška, výška cca 157cm, otec knabstrupper Sanders Tuche, matka appa/čt. Sharp je úžasný koníček, parťák a kámoš na rekreaci a hobby sport. Je charakterní, hravý, přátelský, spis flegmatický (ale ne tupý), nic ho ... (více v detailu)
Středočeský kraj
130 000
 Kč
Výjimečná klisna 5 let
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Do dobrých rukou prodám výjimečnou pětiletou klisnu krásně zbarvenou jako appaloosa. Vyrůstala na pastvině, cca před rokem jsem si ji vzala do tréninku. Dnes je socializovaná, důvěřivá, zvídavá, mazlivá. Velmi klidná až flegmatická na okolí a vzruchy. Připravená ze země (horsemanship, voděna na vyjížďkách). Obsednutá, dokončujeme jízdárenské základy, bez problému zvládá vyjížďky i se začátečníky - nikam neutíká, je naprosto stabilní v chodech. Je menší, resp. spadá do kategorie pony, kvh cca 142, má ale pevný rámec a silné nohy, je široká, nebude problém s rozumnou dospěnou váhou. Zvyklá na stáj i pastevní ustájení - v zimě má opravdu bohatý kožich. Ve stádě je nekonfliktní. Zvládá běžnou manipulaci, doteky kdekoli, čištění, spreje, sprchování.. běžný provoz, cyklisty, dopravu. Zdravotně jsme po odčervení neměly komplikace. Z minulosti si nese jizvu na zadku - jen estetická vada. Očkovaná chřipka, herpes, tetanus. Nikdy nek... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
89 000
 Kč
Rok a půl starý starokladrubský hřebeček
Prodám úžasného mlaďocha se skvělou povahou, krásným původem a nádherným exteriérem. Je to nebojácný kůň s důvěrou k člověku. Zvyklý 24/7 venku. Je bez bílé skvrnitosti a s povahou jako pejsek. Prodávám pouze z rodinných důvodů, ... (více v detailu)
150 000
 Kč
Ustájení
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím ustájení pro koně. Režim 24/7 s přístřeškem a řízenou pastvou. Jsme malá rodinná stáj. Stádo se skládá ze dvou klidných valachů, kteří rádi přivítají nového parťáka. Nonstop voda,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Sháním pronájem s pozdějším odkupem
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, touto cestou sháníme parťačku k naším koníkům , věk max 15 let , hodnou a nebojácnou . Nejlépe se zkušenostmi, ale jsem schopná jí i vycvičit . Vhodnou na rekreační ježdění , nemáme sportovní ambice ! S možností dovozu do naší stáje . Kobylka by se měla jako v bavlnce v re... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
Prodej valacha pro lehkou rekreaci
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zvažujeme prodej našeho valacha, který už si v našich očích zaslouží klidný důchod. Je mu 16 roků, matka ČT otec Appaloosa, vysoký cca 165 kvh. Koník má své plusy a mínusy a my mu hledáme lehkého jezdce bez ambicí a velkých cílů, klidně může sloužit i jako pěkný společník s možností občasné projížďky. Koník má nález na předních nožkách - momentálně chodí bez podkov, v případě podkování nutné podkovy fullroll s odvalováním. Zároveň se mu v létě povedlo si “vyhodit” koleno - srovnáno fyzioterapeutem, ale může se opakovat. Valášek jezdil jak s pokročilými, tak s malými dětmi, účastnil se mnoha akcí jak jezdeckých tak společenských. Manipulují s ním děti v kroužku i samostatně. Jezdí sám i s koňmi. U nás je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45 000
 Kč
Slezský norik kobyla
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro velmi charakterní 5 letou kobylku plemene slezský norik. Hodná, nekope, nekouše, člověka respektuje, vozila děti, ale je mladá a potřebuje zkušeného člověka, kterému snese modré z nebe. Kobylka měla po porodu problém s koleny, momentálně je stabilizovaná a je jen potřeba, aby začala pořádně pracovat a šla do svalu. Miluje vyjížďky do přírody a práci ze země, takže bude skvělá jako rodinný koník na toulky přírodou. Jízdárna ji moc nebere, ale občas ji zvládne. Není vhodná a nedáme ji... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45 000
 Kč
Shaním koníka
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, našel by se někdo kdo by daroval či dal koníka do bezplatného pronájmu s pozdějším odkupem ? Chtěla bych nějakého parťáka, klidně staršího na toulky přírodou... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Sháním ustájení
Dobrý den, sháním ustájení pro mojí kobylu. Nejlépe okres Rakovník, s nějakou přijatelnou cenou. Preferuji ustájení 24/7 ale zvládne i 12/12. Ve stádě je dominantnější ale nekonfliktní. Ráda bych aby byly v okolí hezké terény na vyjíž... (více v detailu)
Neuvedeno
Kobylka na rekreaci
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodame 7.letou plnokrevnou kobylu bez dostihové minulosti, hodna jezdena i osetrovana dětmi, zvykla nonstop venku, ve stade nekonfliktní. Kobyla vhodná na rekreační jezdeni, na jízdárně základně prijezdena, občas si na ni děti skoci. Ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
Valach palomino
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele prodám krásného teplokrevneho valacha, 5 let, v barvě palomino, isabela, krasně syté barvy,matka po 1760Diamante, otec 2416Ben Homer po Homer. Odchovany v režimu 24/7 v podhorské oblasti, zdravý, nikdy neměl žádný úraz, hodný, odolný, dobře krmitelny, menšího vzrustu cca 155cm v kohoutku, kratší hřbet, kompaktní stavba těla, pěkné chody, přiměřeně temperamentní. Pouze do zkušen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
145 000
 Kč
Valach APH
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám valacha plemene APH, narozeného 5/2016, barvy sorrel. Po otci JR Colord Crimson. Valach je ustájen 24/7 ve stádě s valachama, dříve byl i ve smíšeném, nekonfliktní. Výška v kvh cca 155 cm. Očkovaný, od... (více v detailu)
Plzeňský kraj
170 000
 Kč
Koupíme koně na rekreaci
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sháníme valacha na rekreaci,kterého zvládne i začátečník. Věkové 5-12 let a výškově 140-150cm. Hledáme skvělého,spolehlivého parťáka na t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
4letý Španěl
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme 4letého valáška dovezeného ze Španělska. Valášek je obsedlý a zvládá základní práci - krok, klus, cval. Začíná s cirkusovými prvky (lehání, španělský krok). Zvládá přechody přes plachtu, vlajky a tkzv. bublinovou myčku. Ollie je barokního typu vysoký ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním životního parťáka
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zdravím, po nečekaném odchodu mého milovaného plňáska se začínám poohlížet po dalším párťakovi, kterého bych si ráda pořídila ke konci září/začátku října, jakmile trochu zpracuji jeho ztrátu. Koně jsem měla z velmi špatných podmínek, po sportovní kariéře a se zdravotními problémy, i když mě toho hrozně moc naučil, už si chci užít čas s koněm bez stresu a obav, co se mu může všechno stát, proto sháním: - pouze valacha - mladého koně, věkově 4-8 let - zdravého, budu dělat rtg při předkupním vyšetření - potřebuji, aby byl vhodný pro těžšího jezdce (cca 95kg) - vyšší a mohutnější, sama měřím 175cm - stačí mi základně obsedlý, přijezdím si ho sama - obsednutý co nejpozději, rozhodně ne dříve než ve 4 letech - korektní stavba těla, silná holeň, kratší záď, kvalitní kopyta - požaduji průkaz, nechci mít koně na černo - musí být zvyklý na psy, mám dva bostonky, kteří jsou všude se mnou Nechci znovu plňáska, moc by mi to připomínalo toho mého zesnulého, také ne chlaďase a tažany celkově, i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Chladnokrevný kůň
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám chladnokrevnou kobylu plemene Belgisch Trekpaard, narozenou 2009 s plným původem. V současné době má pod sebou hříbě, které je možné odstavit. Pod sedlem bezproblémová, zvyklá na provoz. Má základ v zapřahání, ale ve voze nechodila. Zvyklá 24/7 venku. Ve stád... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám milionovou kobču
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám letos 13i letou kobylu, cca 150 KVH z důvodu nevyužití a nutného snížení počtu koní. 100% charakter za který se můžu opravdu zaručit, milionová kobyla. Můžou se kolem ní pohybovat i malé děti. Opečovávaná a milovaná kobča z malé rodinné stáje. Po 2 hříbatech - výborná matka. Zapsaná v německé plemenné knize ZSSE e.v. jako "appaloosa - pony" Zvyklá na režim 24/7 s přístřeškem, sama si upravuje režim, kdy pase a kdy odpočívá. V zastřešeném přikrmišti má k dispozici nonstop seno, přístup k solnému lizu a vodě. Pravidelně dostává kvalitní minerálku. Nikd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
130 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství