Sportovní Pony

Sportovní Pony
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Pony do sportu. Zkušená kobyla kategorie A výška 135cm. Klisna je výjimečná svou skvělou povahou neřeší přepravu, koně, ošetřování. Je to Mistryně ČR 2023, ale má za sebou spousta jiných ús... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kobylka pony
Kobylka pony
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím 5-ti letou pony kobylku 116 v khv, na ošetřování naprosto bezproblémová - nekopne, nekousne, pohybují se okolo malé děti, hodná, nekonfliktní ve stádě, není závislá na koních, vet-kovář, přeprava, neřeší změnu prostředí. Je to opravdu mazel- mám ji od jejího půl roku. Obsedlá- vozila děti, na ruce s vodičem, šikovná slečna jezdila sama na uzdečce i do terénu,ale není přiježděná, mohu zaslat do sz videa. Zvyk... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Výjimečný PAINT Horse plemeník, homozygot, 7 panel NN
Výjimečný PAINT Horse plemeník, homozygot, 7 panel NN
Před 3 dny - BAZOS
RPJ Bruno Quinci Bar jedná se o mladého, špičkového hřebce APH s vynikajícím původem, kvalitní linie s mnoha významnými předky. HOMOZYGOT TOBIANO TO/TO- vždy se po něm narodí strakaté hříbě i z jednobarevných kobyl. 7 Panel N/N!!! Je velmi charakterní, výborně spolupracující a jezditelný, neřeší jiné prostředí, terén. Oba jeho rodiče jsou u nás k vidění-skvělé povahy, exteriéru i původu, lehce jezditelní. Je u nás již narozený. Zaručujem kvalitní charakterní hříbě s výrazným osvalením. U nás chovem prověření i oba jeho rodiče. Je v klasickém typu starých pracovních rančerských koní. Jezditelný bez problémů i mezi kobylami, v terénu neřeší vodu, brody, strže, výborný do extrem trail. Plemeník který funguje i jako skvělý rodinný kůň, opravdu všestranný, jezdí i v anglii, skoky. Jezdíme s ním a ostatními koňmi na dětské dny, živý betlém a podobné rušné akce. Je korektní stavby těla, na silné pevné kostře s výrazným osvalením a krásnou hlavou. Samozřejmě naprosto zdravý. V KVH 155 cm. ... (více v detailu)
Před 3 dny
15 000
 Kč
Klisna do sportu
Klisna do sportu
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 4 letou klisnu s výborným původem, po Quaid, z mámy po Cannavaro. Klisna po zkouškách, absolvovala již několik hobby závodyů do úrovně ZM. Pod sedlem příjemná, učenlivá, na profily nečumí a neřeší. Ujezdí 14 letá drobná holčina. Na ošetřování milionová. Zvyklá na pravidelnou přepravu, holení, úvaz,vše,co by měl kůň v jejím věku umět. Řádně očkovaná... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
360 000
 Kč
Podsedlova dečka HKM pony
Podsedlova dečka HKM pony
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám podsedlovou dečku HKM, nosili jsme ji, ale je ve skvělém stavu. V případě zájmu, můžu zaslat více fotek
Před 6 dny
Hlavní město Praha
350
 Kč
5 letý valach BWP na prodej
5 letý valach BWP na prodej
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Tabarco van Papinglo (*2019, Oxo van de Mispealere x Wandor van de Mispealere), úžasný belgický teplokrevník, 182cm, je v naší stáji už více než rok, je to pozdní kůň, pod sedlem teprve několik měsíců, ale v intenzivním výcviku, dělá velké pokroky.... (více v detailu)
Před 7 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
Atraktivní 3-letá kobylka Paint Horse, APH
Atraktivní 3-letá kobylka Paint Horse, APH
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 3 letou ALL AROUND kobylu plemene APHA (American Paint Horse) ve zbarvení SORREL OVERO (regular registry). USA certifikát a modrý průkaz samozřejmostí. otec: GM ZIP CHIP LAZY (ORIGINAL COWBOY, LAZY LOPER) matka: MEDDY SHINING BAR MERRY je velice hodná, ochotná, učenlivá, 100 % zdravá, 6 panel negativní a velmi pošetřená. Nyní má okolo 150 cm v kohoutku. Momentálně je v přípravě na obsednutí. Účastnila se jako roční a dvouletá několika závodů na... (více v detailu)
Před 9 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodám šestiletého skokového valacha
Prodám šestiletého skokového valacha
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám letos 6ti valacha po Caesar 3 z JLB Wavo Christie po Lordano. Otec má vlastní výkonnost T** (150) a matka ST** (140), jeho sourozenci se účastní vyšších parkurových závodů. Valach je hodný jak pod sedlem, tak na ošetřování. Zvyklý na veškerou manipulaci – sprcha, kovář, veterinář, nakládání. V boxe velký mazel. Na vyjížďkách klidný, chodí ven jak sám, tak s koňmi, nedělá mu problém silniční provoz. Kovaný na předek, boxovaný, na celý den chodí do výběhu do smíšeného stáda, kde je naprosto bezproblémový. Na jízdárně trošku tlačivý, jemný, ale k práci veli... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
450 000
 Kč
Hodný Valach pro juniora/dítě
Hodný Valach pro juniora/dítě
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Charakterní mladý Valášek,5 let, hanoverský kůň, v drezurním a skokovém výcviku, ježděn drobnou 15letou slečnou, spolehlivý v terénu, bezproblém... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
420 000
 Kč
Sportovni Pony - Valach
Sportovni Pony - Valach
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Top sportovní Pony - 135cm Nabízíme velmi výkonného a zdravého pony valacha do sportu. Na ošetřování, kovář, vet, převoz hodný. Pravidelně dělané zuby, je bosý, nejspokojenější je v režimu 24/7. Věk 16let, výška 135cm, pod sedlem pro již zkušenější dítě, které má pevný... (více v detailu)
Před 13 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Perspektivní skokový valach
Perspektivní skokový valach
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím 7letého valacha po Quick Lauro Z (skokový) z matky Werbespot (drezurní). Valacha vlastním od jeho tří let a znám celou jeho historii. Je to hodný, hravý kůň, poměrně jednoduše se obsednul ve čtyřech letech, absolvoval pouze pár závodů. Jako pětiletý a šestiletý už závodil celou sezónu, loni s juniorkou na stupni L. Je zvykl... (více v detailu)
Před 13 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Český sportovní pony
Český sportovní pony
Před 24 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Klisna Český sportovní pony.Průkaz.Neobsedlá,výška 115.2 roky žila volně na pastvině,s ostatními pony.6 let ve stáji,málo socializovaná.Nemocemi... (více v detailu)
Před 24 dny
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Martingal pro pony
Martingal pro pony
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Martingal pro pony, jen párkrát nošený. Ve skvělém stavu.
Před 72 dny
Hlavní město Praha
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství