Akvárium, včetně příslušenství

Prodáno
Ústecký kraj
Prodám akvárium, včetně filtrace a topení+osvětlení (2módy-den/noc). Zdarma přidám chemii proti plísním a síťku a bílé kamínky do akvária (nutno si
Ústecký kraj
800
 Kč

Podobné inzeráty

Akvári
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám dvě akvária včetně filtrace i rybiček
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Příslušenství k akváriu
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Příslušenství k akváriu - síťka 8x10 cm, celková délka cca 33 cm; čistič štěrku GC30, stěrka na sklo akvária (uvnitř žiletka - ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč
Skříň pod akvárium Juwel Lido 120
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám skříň pod akvárium Juwel Lido 120L. Skříň dělaná na míru truhlářem. Vychází z originální skříně. Dekor Egger Dub N... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
zářivky do akvária
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 4 nové nepoužité zářivky do akvária T5 850 mm - 2x day a 2x colour. Cena 300 Kč za k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
JOOLZ AER včetně příslušenství
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek JOOLZ AER včetně příslušenství, ideální k nejen k cestování v letadle. Používaný necelý rok jedním dítětem. Ke kočárku přidám cestovní vak, originální pláštěnku, v cen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Izofix Maxi-Cosi základna do auta + vajíčko MAXI-COSI
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám isofix základnu MAXI-COSI EasyFix Divers v perfektním stavu. Zdarma přidám va... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Klec pro hlodavce
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám téměř nepoužitou klec pro hlodavce o rozměrech 72 x 46 x 31 cm, včetně dřevěného domku... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Bugaboo Buffalo
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám náš nejoblíbenější kočárek, hodně ježděný, ale stále hezký Bugaboo Buffalo. Ke kočáru originál p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Bazén Azuro Ibiza + příslušenství - nový nerozbalený ,záruka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Bazén Azuro Ibiza 525 Antracit (ovál 5,25x3,2x1,2m + příslušenství (bazénová podložka ,skimmer de luxe, vnitřní zesílená bazénová folie. Vše zcela nové,nerozbalené a v záruce.Zakoupeno letos v červenci.Důvod prod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Akvárium, betárium, betta bojovnice, příslušenství
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Moderní akvarijní set s objemem 7 litrů pro začínající akvaristy i zkušené. Filtrace a osvětlení je umístěno v krytu a tak si můžete vychutnat pohled na Váš podvodní skvost bez rušivých elementů. Set obsahuje velice úsporné a efektivní LED osvětlení. Podání barev 8,500K - perfektní pro vybarvení rybek. Výkon na litr je ideální pro pěstování nenáročných rostlin. Výtok z filtrace je realizován skrze malinký vodopád, který do svého okolního prostředí n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 900
 Kč
Vnější akvarijní filtr JBL CristalProfi e701
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vnější filtr od JBL CristalProfi, výkon 700l/hod, několik let používaný, vyměněné těsnění pod hlavou, včetně návodu. V případě zájmu přidám ještě předf... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Venkovní voliera 4x2,5x2m
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám venkovní volieru d.4m x š.2,5m x v.2m, byla používána 2roky pro papouška Žako. Obsahuje 2x otočný krmný pult (jeden je jemně ohnutý, na fukci nemá vliv), oddělený předvstup 1x1m kvuli bezpečnému vcházení (proti úletu). Z polov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
49 000
 Kč
Přepravka / přenosná taška pro drobné hlodavce
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nepoužitá včetně visačky, unáhlená koupě. Z popisu výrobce: Krásná, luxusní kabelka pro přenos drobných hlodavců od českého výrobce I love pets s.r.o. Ušitá z kvalitních, velmi příjemných materiálů. Opatřená ochrannou síťkou proti vypadnutí či vyskočení zvířátka ven. Vhodná na krátkodobé přenášení, n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Aquarium beta bojovnice
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
- moznost dvou barev akvaria bílá a černá a dvou pozadí - dvě umělé květiny ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
859
 Kč
Kočár pro dvojčata
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kvalitní tfk kočárek pro dvojčata v dobrém stavu. Jedná se o dvojkombinaci. Součástí jsou polohovatelné korby, síťka proti hmyzu, UV síťka, pěnový potah na matrace, pláštěnka na korby. Sportovní sedačky jdou polohovat do téměř úplného lehu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Filter Oase Biomaster Thermo 600
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý deň, predám Oázu 6ti kilo Thermo. Nový rotor, nový spodný kryt hlavy (nová verzia od Oase proti zavzdušňovaniu, môžem potvrdiť že od výmeny sa vo filtri neobjavila ani jedna bublinka) - na foto staré diely. Filter komp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 800
 Kč
NOVÁ autosedačka Cybex Aton 5 + základna + záruka 06/2026
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám NOVOU (pouze rozbaleno a nikdy nepoužito) dětskou autosedačku ATON 5 + přidám zdarma základnu do auta (uchycení ISO i bezpečnostní pás) Vše v záruce do 06/2026 Kvalitní autosedačka pro děti od narození do cca. 18 měsíců, Vhodné pro vozy s i bez ISOFIX- skořepina absorbující energii, integrovaná boční ochrana (systém L.S.P.), vyjímatelná novorozenecká vložka-Téměř plochou polohu zajišťuje novorozenecká vložka, 8stupňové nastavení výšky opěrky hlavy, Široké a měkké ramenní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 999
 Kč
Autosedačka 0-13kg Per Perego Primo Viaggio Tri-Fix
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Při rychlém odběru sleva ;) Prodám prostornou autosedačku- vydrží déle než jiná “vajíčka”, pohodlná i pro urostlejší miminka. Stříška jde n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Chihiros Doctor + mate - čistí akvárium, omezuje růst řas
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Chihiros Doctor III generace 3v1 bluetooth - vhodný pro akvária od 5 litrů až do 810 litrů. Kompletní nepoužité balení, bez účtenky - cena 1600 Kč (PC 2500 Kč). Chihiros Doctor Mate - vhodný pro akvária od 0 litrů až do 125 litrů. Kompletní nepoužité balení, bez účtenky - cena 800 Kč (PC 1300 Kč). Oba přístroje ovládají membránu... (více v detailu)
Pardubický kraj
800
 Kč
Prodám akvárium Juwel Vision 450 l + skříňka pod něj
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám značkové designové akvárium Juwel Vision 450,(Made in Germany) obsah 450 l, délka 151 cm, šířka 61 cm, výška 64 cm. Akvárium používané asi rok. Součástí nalepený filtr bioflow 8.0, kompletní LED osvětlení o délce 120 cm (4 trubice), topítko, nalepené pozadí. K akváriu přidám hnědou skříňku v ceně 5000 Kč, na kterou se akvárium usazuje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Akvárium Juwel Rio 240 l LED černé, se skříňkou
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 5 let starý set akvárium 240 l černé + černá origo skříňka. Set obsahuje akvárium, světlo, filtr, topítko a skříňku. https://www.juwelakvarium.cz/akvarium-juwel-rio-240-led-cerne/ Dále přidáme set k sázení rostlin a úpravě terénu, kameny viz foto případně i kořen. (Je potřeba si je vyčistit.) Přední sklo je lehce (opravdu lehce) poškrábané, při pozorování akvária to ale není příliš vidět. Rozměry Tloušťka skla: 8 mm Délka: 121 cm Šířka: 41 cm Výška: 55 cm Technické údaje Objem: 240 l Hmotnost: 48 kg Výkon čerpadla: 60... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Výběh
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím výběh 200x100x60cm. Byl používaný od jara jako venkovní výběh pro králíčky. Vady jsou vidět na fotkách, převážně zrezivění, občas nějaký drát lehce prohnutý, tomu se ale nedá předejít... Originál ochrana proti slunci nevydržela, ale přidám nepromokavou kočárkovinu, jež nám podobně dobře sloužila. Vše stále funkční. Dráty jsou pevnější, než se zdají. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Akvárium (2x) + kompletní vybavení
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zachovalé akvárium o rozměrech 50 x 30 x 20 cm a ještě menší okrouhlé akvárium s kompletním vybavením v ceně. Součástí výbavy je: - velký i malý skleněný poklop - kompletní filtrace (2x filtr) - pozadí ve formě obrázku - hadice - sítě na vylovení rybiček -... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Prodám terárium
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám terárko v dřevěném rámu, které má rozměry 49(š) x 49,5 (hl) x 99 (v) cm. Zadní polystyrenová stěna poničená od ještěra, větve přidám zdarma k terárku. Zadní sklo je prask... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990
 Kč
JOOLZ DAY 3
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Joolz day 3 camel beige Dvojkombinace - podvozek, sportovní sezení a hluboká korba Sedřený zespod košík... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby